Ruddy Buquet signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    1'
    I Metz slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    5'
    Teji Savanier
    Sjanse i Metz! Teji Savanier (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Fabien Centtonze
    Fabien Centtonze (FC Metz) avanserer forover på Stade Saint Symphorien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Ruddy Buquet tildeler FC Metz en corner. Vincent Pajot sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    I Metz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Stephy Mavididi
    Montpellier HSC fosser forover og Stephy Mavididi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    Montpellier HSC angriper i Metz, men blir avblåst for offside.
    14'
    Joris Chotard (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    17'
    Nicolas De Preville
    FC Metz angriper. Nicolas De Preville får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    18'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    21'
    Montpellier HSC angriper i Metz. Teji Savanier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    21'
    Sepe Elye Wahi
    Målsjanse! Sepe Elye Wahi (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Metz.
    23'
    Målsjanse på Stade Saint Symphorien! Teji Savanier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Montpellier HSC.
    27'
    Montpellier HSC angriper på Stade Saint Symphorien. Sepe Elye Wahi header utenfor.
    28'
    FC Metz avanserer forover i Metz. Nicolas De Preville avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Metz fordi Kevin N`Doram får behandling for en skade på banen.
    31'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Kevin N`Doram
    Kevin N`Doram, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Boubacar Traore kommer inn for FC Metz.
    32'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    33'
    Kan Montpellier HSC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    34'
    Gult kort til FC Metz
    Pape Matar Sarr
    Pape Matar Sarr (FC Metz) pådrar seg et gult kort.
    34'
    FC Metz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.
    35'
    Mål for Montpellier!
    FC Metz 0 - 1 Montpellier
    Mål: Teji Savanier
    Målgivende: Teji Savanier
    Teji Savanier setter ballen i nettet og Montpellier HSC leder nå 0-1. Teji Savanier var nest sist på ballen.
    36'
    Dylan Bronn
    Dylan Bronn (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Kevin N`Doram er tilbake på banen igjen.
    38'
    Opa Nguette
    Opa Nguette (FC Metz) kommer seg fri på Stade Saint Symphorien, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    41'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Opa Nguette
    Opa Nguette (FC Metz) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    43'
    I Metz slår Nicolas De Preville en corner fra høyre.
    45'+1
    FC Metz 0 - 2 Montpellier
    Mål: Stephy Mavididi
    I Metz øker Montpellier HSC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Stephy Mavididi.
    45'+1
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til FC Metz.
    46'
    Sjanse til FC Metz! Nicolas De Preville er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    FC Metz 0 - 3 Montpellier
    Mål: Sepe Elye Wahi
    Målgivende: Mihailo Ristic
    Montpellier HSC går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Sepe Elye Wahi. Mihailo Ristic sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Nicolas De Preville (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    51'
    Kiki
    Målsjanse til FC Metz! Kiki treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Inn: Ibrahima Niane
    Ut: Jemerson
    FC Metz bytter ut Jemerson med Ibrahima Niane. Dette er det andre byttet som Frederic Antonetti gjør i dagens kamp.
    52'
    53'
    Dommer Ruddy Buquet venter med å sette i gang spillet fordi Sepe Elye Wahi ligger nede.
    55'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Valere Germain
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi (Montpellier HSC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Valere Germain.
    56'
    Sepe Elye Wahi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Saint Symphorien.
    56'
    Hjørnespark til FC Metz
    57'
    Ruddy Buquet tildeler FC Metz en corner. Opa Nguette sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    59'
    Ibrahima Niane
    Målsjanse på Stade Saint Symphorien! Ibrahima Niane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Opa Nguette (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    63'
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Stephy Mavididi går utenfor.
    65'
    FC Metz fosser forover og Ibrahima Niane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Mål for FC Metz!
    FC Metz 1 - 3 Montpellier
    Mål: Nicolas De Preville
    Målgivende: Opa Nguette
    Mål! FC Metz reduserer til 1-3 etter et mål av Nicolas De Preville på Stade Saint Symphorien. Flott spill fra Opa Nguette før målet.
    70'
    71'
    Gult kort til Montpellier
    Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.