Nicolas De Preville (FC Metz) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    Sjanse til Angers SCO! Angelo Fulgini er nær ved å score, men keeper redder.
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Angelo Fulgini avslutter utenfor.
    11'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    12'
    Mathias Pereira Lage
    Angers SCO avanserer forover i Metz. Mathias Pereira Lage avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Nabil Bentaleb
    Nabil Bentaleb (Angers SCO) kommer seg fri på Stade Saint Symphorien, men avslutningen går utenfor.
    18'
    I Metz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Gult kort til Angers
    Nabil Bentaleb (Angers SCO) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Saint Symphorien.
    22'
    Hjørnespark til Angers
    22'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pape Matar Sarr (FC Metz) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Pape Matar Sarr ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Metz.
    25'
    Frispark Angers SCO.
    26'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    28'
    Didier Lamkel Ze
    Målsjanse på Stade Saint Symphorien! Didier Lamkel Ze fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til FC Metz
    Fali Cande
    Dommer Jeremie Pignard gir Fali Cande (FC Metz) et gult kort.
    33'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Angers SCO.
    33'
    Spillet på Stade Saint Symphorien er stoppet midlertidig fordi Mathias Pereira Lage ligger nede.
    34'
    Mathias Pereira Lage kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Saint Symphorien.
    35'
    36'
    William Mikelbrencis
    FC Metz angriper, men avslutningen til William Mikelbrencis går utenfor.
    36'
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Angers SCO.
    37'
    38'
    39'
    En av FC Metzs spillere går i offside.
    40'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark i en god posisjon for FC Metz!
    42'
    Kiki
    FC Metz angriper i Metz. Kiki fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Metz.
    44'
    Farid Boulaya
    FC Metz angriper i Metz. Farid Boulaya fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Hjørnespark til FC Metz
    45'
    45'+1
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Angers SCO er nær straffområde.
    47'
    Stephane Bahoken
    Angers SCO angriper i Metz. Stephane Bahoken avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Stephane Bahoken (Angers SCO) avanserer forover på Stade Saint Symphorien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Metz fordi Romain Thomas får behandling for en skade på banen.
    49'
    Mål for FC Metz!
    FC Metz 1 - 0 Angers
    Mål: Didier Lamkel Ze
    Målgivende: Fali Cande
    FC Metz tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Didier Lamkel Ze. Det er en fin assist fra Fali Cande.
    50'
    Angers SCO slipper å klare seg uten Romain Thomas som kommer tilbake på banen i Metz.
    52'
    53'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    55'
    55'
    Mathias Pereira Lage (Angers SCO) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    56'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    58'
    I Metz slår Angelo Fulgini en corner fra høyre.
    60'
    FC Metz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Angers SCO.
    60'
    Boubacar Traore
    Dommeren gir Boubacar Traore (FC Metz) et gult kort.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Abdoulaye Bamba
    Ut: Romain Thomas
    Det virker som Romain Thomas ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Abdoulaye Bamba.
    61'
    Inn: Thomas Mangani
    Ut: Batista Mendy
    Angers SCO bytter ut Batista Mendy med Thomas Mangani.
    62'
    Angers SCO avanserer forover i Metz. Stephane Bahoken avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    64'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til FC Metz.
    64'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Thomas Delaine
    Ut: William Mikelbrencis
    Frederic Antonetti (FC Metz) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Delaine erstatter William Mikelbrencis.
    67'
    Inn: Jean-Armel Kana-Biyik
    Ut: Sikou Niakate
    Sikou Niakate (FC Metz) erstattes av Jean-Armel Kana-Biyik.
    67'
    68'
    Thomas Delaine
    Dommer Jeremie Pignard viser Thomas Delaine (FC Metz) det gule kortet.
    68'
    69'
    71'
    Målsjanse til Angers SCO! Mathias Pereira Lage treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    I Metz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Pape Matar Sarr
    Pape Matar Sarr (FC Metz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Målet til FC Metz sjekkes av VAR
    77'
    Målet til FC Metz blir annullert
    77'
    FC Metz angriper, men Jeremie Pignard blåser for offside.
    78'
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Angelo Fulgini
    Angers SCO bytter ut Angelo Fulgini med Azzedine Ounahi. Dette er det tredje byttet som Gerald Baticle gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Marin Jakolis
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Angers SCO gjør sitt fjerde bytte. Mohamed-Ali Cho erstattes av Marin Jakolis.
    79'
    Azzedine Ounahi
    Angers SCO angriper. Azzedine Ounahi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    83'
    Ismael Traore
    Målsjanse! Ismael Traore (Angers SCO) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Marin Jakolis
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Marin Jakolis avslutter utenfor.
    86'
    Inn: Casimir Ninga
    Ut: Stephane Bahoken
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Angers SCO. Inn kommer Casimir Ninga, mens Stephane Bahoken tar plass på benken.