Dagens dommer, Romain Lissorgue, blåser i gang kampen.
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 0 Brest
    Mål: Adrian Grbic
    Målgivende: Terem Moffi
    Mål! Adrian Grbic gir FC Lorient en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Terem Moffi.
    5'
    En av Stade Brestois 29s spillere blir avblåst for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    12'
    Frispark FC Lorient.
    14'
    FC Lorient angriper, men Romain Lissorgue blåser for offside.
    18'
    Franck Honorat
    Franck Honorat (Stade Brestois 29) header ballen mot mål, men FC Lorient klarerer.
    19'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Enzo Le Fee
    Enzo Le Fee (FC Lorient) avanserer forover på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Thomas Monconduit ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    24'
    Thomas Monconduit kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    25'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til FC Lorient.
    26'
    Rødt kort til FC Lorient
    Jerome Hergault
    Jerome Hergault (FC Lorient) må forlate banen etter at dommer Romain Lissorgue trekker fram det røde kortet!
    28'
    Skudd utenfor mål, Brest
    31'
    33'
    34'
    34'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Theo Le Bris
    Ut: Thomas Monconduit
    FC Lorient gjør sitt første bytte. Thomas Monconduit erstattes av Theo Le Bris.
    38'
    Hjørnespark til FC Lorient
    40'
    Vincent Le Goff
    FC Lorient avanserer forover i Lorient. Vincent Le Goff avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    42'
    Skudd på mål, Brest
    43'
    43'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Brest
    Dommer Romain Lissorgue viser Franck Honorat (Stade Brestois 29) det gule kortet.
    44'
    45'+4
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Lucien Agoume
    Ut: Hugo Magnetti
    Hugo Magnetti (Stade Brestois 29) erstattes av Lucien Agoume.
    46'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    46'
    En av Stade Brestois 29s spillere går i offside.
    50'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    51'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    FC Lorient angriper i Lorient, men blir avblåst for offside.
    53'
    Jeremy Le Douaron
    Jeremy Le Douaron (Stade Brestois 29) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    53'
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Brest
    56'
    Dommeren dømmer straffe til Brest
    57'
    Stade Brestois 29 har fått straffespark på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir!
    57'
    Brest scorer på straffe!
    FC Lorient 1 - 1 Brest
    Mål: Romain Faivre
    Mål! Romain Faivre setter utligningen i mål på et straffespark.
    58'
    Romain Faivre
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    64'
    Inn: Irvin Cardona
    Ut: Jeremy Le Douaron
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Irvin Cardona, mens Jeremy Le Douaron tar plass på benken.
    64'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Franck Honorat
    Bytte for Stade Brestois 29. Romain Del Castillo kommer inn for Franck Honorat på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    65'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Stade Brestois 29.
    65'
    I Lorient slår Enzo Le Fee en corner fra venstre.
    66'
    Spillet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir er stoppet midlertidig fordi Adrian Grbic ligger nede.
    67'
    Inn: Igor Silva
    Ut: Adrian Grbic
    Christophe Pelissier (FC Lorient) gjør sitt andre bytte for dagen. Igor Silva erstatter Adrian Grbic.
    68'
    Inn: Julien Faussurier
    Ut: Jere Uronen
    Stade Brestois 29 bytter ut Jere Uronen med Julien Faussurier.
    68'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    70'
    73'
    Lucien Agoume
    Lucien Agoume (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Frispark Stade Brestois 29.
    74'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Gult kort til FC Lorient
    Igor Silva
    Igor Silva (FC Lorient) får et gult kort av dommer Romain Lissorgue.
    76'
    77'
    Stade Brestois 29 fosser fremover, men Romain Lissorgue blåser for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    79'
    Mål for Brest!
    FC Lorient 1 - 2 Brest
    Mål: Steve Mounie
    Målgivende: Ronael Pierre-Gabriel
    Steve Mounie setter ballen i nettet og Stade Brestois 29 leder nå 1-2. Flott spill fra Ronael Pierre-Gabriel før målet.
    80'
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Theo Le Bris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Dango Ouattara, mens Theo Le Bris tar plass på benken.
    81'
    Inn: Sambou Soumano
    Ut: Leo Petrot
    FC Lorient bytter ut Leo Petrot med Sambou Soumano.
    82'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    83'
    Igor Silva
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Igor Silva avslutter utenfor.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Brestois 29 er nær straffområde.
    86'
    87'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Lorient.
    89'
    Enzo Le Fee
    FC Lorient angriper i Lorient. Enzo Le Fee avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.