Frispark til FC Lorient på halvdelen til Stade Rennes.
    3'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    5'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    7'
    Armand Lauriente
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Armand Lauriente avslutter utenfor.
    7'
    Spillet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir er stoppet midlertidig fordi Paul Nardi ligger nede.
    9'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    13'
    Kan FC Lorient utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    En av Stade Renness spillere blir avblåst for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    22'
    Målet til Rennes sjekkes av VAR
    22'
    Målet til Rennes blir annullert
    22'
    Adrian Grbic
    Adrian Grbic (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    27'
    I Lorient slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    29'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    30'
    Hamari Traore
    Hamari Traore (Stade Rennes) avanserer forover på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    32'
    Gult kort til Rennes
    Lovro Majer
    Dommeren gir Lovro Majer (Stade Rennes) et gult kort.
    32'
    Paul Nardi er tilbake i kampen igjen.
    32'
    FC Lorient fosser fremover, men Bastien Dechepy blåser for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    32'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    33'
    Skudd på mål, Rennes
    36'
    36'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Bastien Dechepy tildeler FC Lorient en corner. Enzo Le Fee sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Bastien Dechepy signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Samuel Loric
    Målsjanse! Samuel Loric (FC Lorient) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Kamal-Deen Sulemana
    Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    51'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    56'
    56'
    Bastien Dechepy tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Loic Bade
    Stade Rennes angriper på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men Loic Bade header utenfor.
    61'
    62'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Adrian Grbic
    Bytte for FC Lorient. Dango Ouattara kommer inn for Adrian Grbic på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    64'
    Inn: Terem Moffi
    Ut: Enzo Le Fee
    FC Lorient bytter ut Enzo Le Fee med Terem Moffi.
    64'
    Inn: Quentin Boisgard
    Ut: Armand Lauriente
    FC Lorient bytter ut Armand Lauriente med Quentin Boisgard. Dette er det tredje byttet som Christophe Pelissier gjør i dagens kamp.
    65'
    I Lorient slår Quentin Boisgard en corner fra høyre.
    66'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Lovro Majer
    Lovro Majer (Stade Rennes) erstattes av Baptiste Santamaria.
    69'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Kamal-Deen Sulemana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Jeremy Doku, mens Kamal-Deen Sulemana tar plass på benken.
    69'
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes gjør sitt tredje bytte. Benjamin Bourigeaud erstattes av Sehrou Guirassy.
    74'
    Mål for Rennes!
    FC Lorient 0 - 1 Rennes
    Mål: Gaetan Laborde
    Mål! Gaetan Laborde gir Stade Rennes en 0-1 ledelse.
    75'
    FC Lorient 0 - 2 Rennes
    Mål: Jeremy Doku
    Målgivende: Nayef Aguerd
    Mål! Jeremy Doku gir Stade Rennes en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Nayef Aguerd før målet.
    78'
    80'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Lorient.
    81'
    Inn: Sambou Soumano
    Ut: Houboulang Mendes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Sambou Soumano, mens Houboulang Mendes tar plass på benken.