60
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    3'
    Romain Lissorgue tildeler FC Lorient en corner. Thomas Monconduit sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Lorient.
    8'
    Pablo Rosario
    OGC Nice angriper i Lorient. Pablo Rosario fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Lorient.
    11'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    16'
    Frispark OGC Nice.
    19'
    Hjørnespark til OGC Nice
    20'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    20'
    Frisparket tildelt FC Lorient er farlig nær OGC Nices målområde.
    21'
    Justin Kluivert ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Gult kort til OGC Nice
    Justin Kluivert
    Justin Kluivert (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Thomas Monconduit
    Mål! Thomas Monconduit gir FC Lorient en 1-0 ledelse.
    23'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Calvin Stengs
    Ut: Justin Kluivert
    OGC Nice bytter ut Justin Kluivert som ikke ser ut til å kunne fortsette. Christophe Galtier blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Calvin Stengs.
    25'
    Amine Gouiri (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    28'
    Amine Gouiri
    Målsjanse! Amine Gouiri (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Romain Lissorgue tildeler FC Lorient en corner. Enzo Le Fee sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    30'
    I Lorient slår Enzo Le Fee en corner fra venstre.
    30'
    Terem Moffi
    Terem Moffi (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    33'
    37'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til OGC Nice.
    40'
    OGC Nice avanserer forover i Lorient. Amine Gouiri avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    43'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    43'
    Calvin Stengs
    Calvin Stengs (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    45'
    45'+2
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Hicham Boudaoui
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) erstattes av Evann Guessand.
    46'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Skudd på mål, OGC Nice
    49'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til OGC Nice
    52'
    Dommeren dømmer straffe til OGC Nice
    53'
    OGC Nice har fått straffespark på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir!
    54'
    Amine Gouiri (OGC Nice) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    55'
    57'
    Frispark FC Lorient.
    57'
    58'
    FC Lorient angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    FC Lorient angriper, men Romain Lissorgue blåser for offside.
    60'
    Dommeren gir Pablo Rosario (OGC Nice) et gult kort.
    62'
    Romain Lissorgue tildeler FC Lorient en corner. Thomas Monconduit sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    Gult kort til FC Lorient
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz (FC Lorient) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Inn: Flavius Daniliuc
    Ut: Jean-Clair Todibo
    Bytte for OGC Nice. Flavius Daniliuc kommer inn for Jean-Clair Todibo på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    64'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Armand Lauriente
    Ut: Adrian Grbic
    FC Lorient bytter ut Adrian Grbic med Armand Lauriente.
    64'
    FC Lorient fosser fremover, men Terem Moffi går rett i offsidefella.
    65'
    67'
    Andy Delort
    Andy Delort treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for OGC Nice i Lorient.
    67'
    69'
    Andre gule kort til FC Lorient
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz (FC Lorient) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    69'
    Evann Guessand
    Evann Guessand (OGC Nice) header mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    73'
    75'
    Inn: Stephane Diarra
    Ut: Enzo Le Fee
    FC Lorient gjør sitt andre bytte. Enzo Le Fee erstattes av Stephane Diarra.
    76'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) pådrar seg et gult kort.
    78'
    OGC Nice må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lorient.
    79'
    Youcef Atal
    Dommer Romain Lissorgue viser Youcef Atal (OGC Nice) det gule kortet.
    79'
    81'
    Inn: Jordan Lotomba
    Ut: Youcef Atal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Jordan Lotomba, mens Youcef Atal tar plass på benken.
    81'
    Inn: Morgan Schneiderlin
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Morgan Schneiderlin, mens Kephren Thuram Ulien tar plass på benken.
    82'
    82'
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Evann Guessand avslutter utenfor.
    84'
    Andy Delort
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Andy Delort fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.