Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til FC Lorient.
    Mål for Clermont!
    FC Lorient 0 - 1 Clermont
    Mål: Mohamed Bayo
    Målgivende: Vital N'Simba
    Clermont Foot leder 0-1 etter en scoring av Mohamed Bayo. Vital N'Simba sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Vincent Le Goff
    FC Lorient avanserer forover i Lorient. Vincent Le Goff avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    19'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Clermont Foot.
    22'
    Jason Berthomier
    Målsjanse! Jason Berthomier (Clermont Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    I Lorient slår Jason Berthomier en corner fra venstre.
    24'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Clermont
    Johan Gastien
    Johan Gastien (Clermont Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    26'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    28'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    28'
    29'
    Vital N'Simba ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Vital N'Simba som kommer tilbake på banen i Lorient.
    32'
    33'
    39'
    Spillet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir er stoppet midlertidig fordi Jodel Dossou ligger nede.
    40'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Jodel Dossou er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    42'
    Frispark Clermont Foot.
    43'
    45'
    Mohamed Bayo
    Clermont Foot angriper i Lorient. Mohamed Bayo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Jodel Dossou
    Jodel Dossou (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    46'
    Enzo Le Fee vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Stephane Diarra
    Ut: Enzo Le Fee
    Det virker som Enzo Le Fee ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Stephane Diarra.
    50'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til FC Lorient.
    52'
    Cedric Hountondji
    I Lorient får Cedric Hountondji (Clermont Foot) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    53'
    53'
    Frispark FC Lorient.
    53'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 1 Clermont
    Mål: Julien Laporte
    Målgivende: Thomas Monconduit
    Julien Laporte (FC Lorient) header ballen i mål og utligner til 1-1. Thomas Monconduit var nest sist på ballen.
    54'
    55'
    Gult kort til FC Lorient
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz (FC Lorient) får et gult kort av dommer Pierre Gaillouste.
    55'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    56'
    Thomas Monconduit (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    57'
    59'
    60'
    Clermont Foot angriper i Lorient. Jodel Dossou fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Pierre Gaillouste tildeler Clermont Foot en corner. Jason Berthomier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    65'
    I Lorient slår Thomas Monconduit en corner fra høyre.
    65'
    Pierre Gaillouste tildeler FC Lorient en corner. Thomas Monconduit sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Thomas Monconduit (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lorient fordi Terem Moffi får behandling for en skade på banen.
    68'
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Terem Moffi
    Christophe Pelissier (FC Lorient) gjør sitt andre bytte for dagen. Dango Ouattara erstatter Terem Moffi.
    71'
    73'
    Sjanse i Lorient! Jodel Dossou (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.