I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    6'
    7'
    Thomas Leonard tildeler FC Lorient en corner. Quentin Boisgard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    En av FC Lorients spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Gult kort til Bordeaux
    Javairo Dilrosun
    Javairo Dilrosun (FC Girondins Bordeaux) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Frispark FC Lorient.
    18'
    FC Lorient angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    I Lorient slår Quentin Boisgard en corner fra venstre.
    20'
    Thomas Leonard tildeler FC Lorient en corner. Quentin Boisgard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    25'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Lorient.
    29'
    FC Girondins Bordeaux angriper. Javairo Dilrosun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    36'
    Terem Moffi
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Terem Moffi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    Yacine Adli (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    40'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til FC Lorient.
    45'+1
    Gult kort til FC Lorient
    Laurent Abergel
    Laurent Abergel (FC Lorient) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Mål for Bordeaux!
    FC Lorient 0 - 1 Bordeaux
    Mål: Alberth Elis
    Målgivende: Jean Onana
    Mål! Alberth Elis gir FC Girondins Bordeaux ledelsen 0-1 i Lorient. Det er en fin assist fra Jean Onana.
    46'
    51'
    FC Lorient angriper i Lorient, men blir avblåst for offside.
    51'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Quentin Boisgard (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    56'
    62'
    63'
    Yacine Adli (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    64'
    Frisparket tildelt FC Lorient er farlig nær FC Girondins Bordeauxs målområde.
    65'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Igor Silva
    Ut: Jerome Hergault
    Jerome Hergault (FC Lorient) erstattes av Igor Silva.
    65'
    Quentin Boisgard
    Dommer Thomas Leonard gir Quentin Boisgard (FC Lorient) et gult kort.
    67'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    68'
    FC Lorient angriper, men avslutningen til Laurent Abergel går utenfor.
    70'
    I Lorient slår Yacine Adli en corner fra venstre.
    71'
    72'
    Remi Oudin
    Remi Oudin (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Thomas Leonard.
    72'
    Inn: Adrian Grbic
    Ut: Quentin Boisgard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Adrian Grbic, mens Quentin Boisgard tar plass på benken.
    72'
    Terem Moffi
    Terem Moffi (FC Lorient) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    En av FC Lorients spillere går i offside.
    74'
    76'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 1 Bordeaux
    Mål: Julien Laporte
    Målgivende: Fabien Lemoine
    Mål! FC Lorient utligner til 1-1 etter en heading av Julien Laporte i Lorient. Fabien Lemoine var nest sist på ballen.
    76'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux like utenfor FC Lorient-området.
    79'
    Julien Laporte
    Julien Laporte (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Skudd på mål, Bordeaux
    80'
    80'
    Jean Onana
    Jean Onana (FC Girondins Bordeaux) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    81'
    FC Lorient må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Girondins Bordeaux.
    82'
    83'
    84'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Enzo Le Fee
    Ut: Fabien Lemoine
    Bytte for FC Lorient. Enzo Le Fee kommer inn for Fabien Lemoine på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    85'
    Inn: Thomas Monconduit
    Ut: Stephane Diarra
    FC Lorient bytter ut Stephane Diarra med Thomas Monconduit.
    85'
    Inn: Sambou Soumano
    Ut: Terem Moffi
    Christophe Pelissier gjør dagens femte bytte i Lorient, når han tar ut Terem Moffi og setter inn Sambou Soumano.
    85'
    Rødt kort til Bordeaux
    Jean Onana
    Jean Onana sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! FC Girondins Bordeaux må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.