FC Liefering fosser fremover, men Achim Untergasser blåser for offside på Red Bull Arena.
    2'
    SKN St. Polten angriper, men blir avblåst for offside.
    3'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til SKN St. Polten like utenfor FC Liefering-området.
    7'
    Frispark for FC Liefering på egen banehalvdel.
    8'
    Forson Amankwah
    Forson Amankwah (FC Liefering) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Nene Dorgeles
    FC Liefering avanserer forover i Salzburg. Nene Dorgeles avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Tolgahan Sahin (FC Liefering) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    13'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Dijon Kameri (FC Liefering) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    16'
    Målsjanse på Red Bull Arena! Nene Dorgeles fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    20'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    21'
    Elias Havel
    FC Liefering fosser forover og Elias Havel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    22'
    Gult kort til FC Liefering
    Dommer Achim Untergasser gir Forson Amankwah (FC Liefering) et gult kort.
    22'
    Achim Untergasser tildeler SKN St. Polten en corner. Hong Yunsang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    I Salzburg slår Thomas Salamon en corner fra venstre.
    24'
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    24'
    25'
    FC Liefering angriper i Salzburg. Nene Dorgeles fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Hong Yunsang (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    28'
    Offside! Elias Havel blir vinket av og FC Liefering må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    Tolgahan Sahin
    Sjanse til FC Liefering! Tolgahan Sahin er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Forson Amankwah (FC Liefering) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    FC Liefering angriper. Nene Dorgeles får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til FC Liefering på halvdelen til SKN St. Polten.
    38'
    Achim Untergasser tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Bernd Gschweidl
    Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    41'
    Frispark FC Liefering.
    41'
    44'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Julian Tomka
    Julian Tomka (SKN St. Polten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Roko Simic
    Ut: Dijon Kameri
    FC Liefering bytter ut Dijon Kameri med Roko Simic.
    46'
    46'
    Mål for FC Liefering!
    FC Liefering 1 - 0 SKN St. Polten
    Mål: Nene Dorgeles
    Målgivende: Mamady Diambou
    Mål! FC Liefering tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Nene Dorgeles på Red Bull Arena. Mamady Diambou sto for den målgivende pasningen.
    47'
    FC Liefering 2 - 0 SKN St. Polten
    Mål: Roko Simic
    I Salzburg øker FC Liefering ledelsen til 2-0 takket være et mål av Roko Simic.
    48'
    Elias Havel
    Målsjanse til FC Liefering! Elias Havel treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Tolgahan Sahin (FC Liefering) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    49'
    Forson Amankwah (FC Liefering) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Mamady Diambou
    FC Liefering avanserer forover og Mamady Diambou får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    51'
    53'
    Roko Simic
    FC Liefering angriper i Salzburg. Roko Simic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Marcel Tanzmayr
    Ut: Deni Alar
    SKN St. Polten bytter ut Deni Alar med Marcel Tanzmayr. Dette er det første byttet som Stephan Helm gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Mario Vucenovic
    Ut: Hong Yunsang
    SKN St. Polten gjør sitt andre bytte. Hong Yunsang erstattes av Mario Vucenovic.
    55'
    Mål for SKN St. Polten!
    FC Liefering 2 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Bernd Gschweidl
    Målgivende: Mario Vucenovic
    SKN St. Polten reduserer til 2-1 etter et mål av Bernd Gschweidl. Mario Vucenovic var nest sist på ballen.
    56'
    Sjanse til FC Liefering! Forson Amankwah er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    FC Liefering fosser fremover, men Elias Havel går rett i offsidefella.
    58'
    59'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til FC Liefering.
    59'
    60'
    Michael Steinwender
    Michael Steinwender (SKN St. Polten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    I Salzburg slår Tolgahan Sahin en corner fra venstre.
    64'
    Bryan Okoh
    I Salzburg header Bryan Okoh (FC Liefering) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Inn: Federico Crescenti
    Ut: Nene Dorgeles
    Nene Dorgeles (FC Liefering) erstattes av Federico Crescenti.
    65'
    Inn: Din Barlov
    Ut: Julian Tomka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Din Barlov, mens Julian Tomka tar plass på benken.
    65'
    Inn: Julian Keiblinger
    Ut: George Davies
    Stephan Helm gjør dagens fjerde bytte i Salzburg, når han tar ut George Davies og setter inn Julian Keiblinger.
    65'
    67'
    Mario Vucenovic
    SKN St. Polten angriper. Mario Vucenovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    FC Liefering, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Bryan Okoh vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    Bryan Okoh er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    73'
    Din Barlov
    Dommeren gir Din Barlov (SKN St. Polten) et gult kort.
    73'
    FC Liefering fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    74'
    Thomas Salamon
    SKN St. Polten angriper, men avslutningen til Thomas Salamon går utenfor.
    75'
    Målsjanse til SKN St. Polten! Mario Vucenovic treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    77'
    Inn: Raphael Hofer
    Ut: Forson Amankwah
    FC Liefering gjør sitt tredje bytte. Forson Amankwah erstattes av Raphael Hofer.
    78'
    Inn: Samson Baidoo
    Ut: Tolgahan Sahin
    Bytte for FC Liefering. Samson Baidoo kommer inn for Tolgahan Sahin på Red Bull Arena.
    78'
    Mario Vucenovic (SKN St. Polten) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    78'
    79'
    Achim Untergasser tildeler FC Liefering en corner. Raphael Hofer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Raphael Hofer (FC Liefering) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    82'
    82'
    Inn: Christoph Messerer
    Ut: Thomas Salamon
    SKN St. Polten bytter ut Thomas Salamon med Christoph Messerer.
    82'
    I Salzburg slår Christoph Halper en corner fra høyre.
    83'
    SKN St. Polten avanserer forover i Salzburg. Bernd Gschweidl avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Mamady Diambou (FC Liefering) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Christoph Halper (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    90'
    Christoph Messerer
    SKN St. Polten angriper i Salzburg. Christoph Messerer fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    90'+1
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+3
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+4
    Inn: Daniel Owusu
    Ut: Elias Havel
    Rene Aufhauser (FC Liefering) gjør sitt femte bytte for dagen. Daniel Owusu erstatter Elias Havel.
    90'+5
    Bernd Gschweidl ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.