Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    Meschak Elia (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stade de La Tuiliere, men avslutningen går utenfor.
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Meschak Elia (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stade de La Tuiliere.
    17'
    Christian Fassnacht
    BSC Young Boys angriper i Lausanne. Christian Fassnacht fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til BSC Young Boys.
    18'
    Abdou Karim Sow
    FC Lausanne-Sport avanserer forover i Lausanne. Abdou Karim Sow avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Michel Aebischer
    Sjanse til BSC Young Boys! Michel Aebischer er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lausanne fordi Abdou Karim Sow får behandling for en skade på banen.
    21'
    Abdou Karim Sow ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lausanne.
    24'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for Young Boys!
    FC Lausanne-Sport 0 - 1 Young Boys
    Mål: Ulisses Garcia
    Målgivende: Silvan Hefti
    BSC Young Boys leder 0-1 etter en scoring av Ulisses Garcia. Det er en fin assist fra Silvan Hefti.
    27'
    Ulisses Garcia
    Målsjanse! Ulisses Garcia (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    30'
    30'
    FC Lausanne-Sport 0 - 2 Young Boys
    Mål: Meschak Elia
    Målgivende: Michel Aebischer
    Mål! Meschak Elia øker BSC Young Boyss ledelse til 0-2 på Stade de La Tuiliere. Michel Aebischer sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anel Husic (FC Lausanne-Sport) vrir seg av smerte i gresset.
    34'
    Anel Husic er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de La Tuiliere.
    36'
    37'
    38'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Jean N'Guessan
    Jean N'Guessan (FC Lausanne-Sport) pådrar seg et gult kort.
    38'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Anel Husic
    Anel Husic (FC Lausanne-Sport) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de La Tuiliere.
    40'
    BSC Young Boyss Meschak Elia blåses av for offside på Stade de La Tuiliere.
    43'
    Frispark BSC Young Boys.
    45'
    Frispark i en god posisjon for BSC Young Boys!
    45'+1
    Spillet på Stade de La Tuiliere er stoppet midlertidig fordi Cameron Puertas Castro ligger nede.
    45'+1
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    FC Lausanne-Sport slipper å klare seg uten Cameron Puertas Castro som kommer tilbake på banen i Lausanne.
    45'+3
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    45'+3
    Jean N'Guessan (FC Lausanne-Sport) kommer til en målsjanse på Stade de La Tuiliere, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Zeki Amdouni
    Ut: Mayron Antonio George Clayton
    Ilija Borenovic (FC Lausanne-Sport) gjør sitt første bytte for dagen. Zeki Amdouni erstatter Mayron George.
    46'
    Inn: Trae Coyle
    Ut: Hicham Mahou
    Ilija Borenovic gjør dagens andre bytte i Lausanne, når han tar ut Hicham Mahou og setter inn Trae Coyle.
    46'
    46'
    FC Lausanne-Sport 0 - 3 Young Boys
    Mål: Christian Fassnacht
    Målgivende: Meschak Elia
    Mål! Christian Fassnacht øker ledelsen til 0-3. Flott spill fra Meschak Elia før målet.
    47'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    49'
    Skudd utenfor mål, FC Lausanne-Sport
    50'
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stade de La Tuiliere, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Gult kort til Young Boys
    Mohamed Camara
    Dommeren gir Mohamed Camara (BSC Young Boys) et gult kort.
    52'
    52'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Lausanne-Sport.
    53'
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    BSC Young Boys avanserer forover i Lausanne. Nicolas Moumi Ngamaleu avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    54'
    Abdou Karim Sow (FC Lausanne-Sport) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Nicolas Moumi Ngamaleu (BSC Young Boys) vinkes av for offside i Lausanne.
    56'
    56'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    56'
    58'
    59'
    59'
    Luca Piccolo tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Cameron Puertas Castro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    FC Lausanne-Sport 0 - 4 Young Boys
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Målgivende: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Jordan Siebatcheu øker BSC Young Boyss ledelse til 0-4! Flott spill fra Nicolas Moumi Ngamaleu før målet.
    62'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    BSC Young Boys bytter ut Nicolas Moumi Ngamaleu med Felix Mambimbi.
    63'
    Inn: Vincent Sierro
    Ut: Jordan Siebatcheu
    BSC Young Boys bytter ut Jordan Siebatcheu med Vincent Sierro. Dette er det andre byttet som David Wagner gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Wilfried Kanga
    Ut: Michel Aebischer
    Bytte for BSC Young Boys. Wilfried Kanga kommer inn for Michel Aebischer på Stade de La Tuiliere.
    63'
    Inn: Chafik
    Ut: Marc Tsoungui
    Marc Tsoungui (FC Lausanne-Sport) erstattes av Chafik.
    64'
    64'
    65'
    66'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Sandro Lauper
    David Wagner gjør dagens fjerde bytte i Lausanne, når han tar ut Sandro Lauper og setter inn Fabian Rieder.
    67'
    Inn: Jordan Lefort
    Ut: Ulisses Garcia
    Bytte for BSC Young Boys. Jordan Lefort kommer inn for Ulisses Garcia på Stade de La Tuiliere.
    67'
    Vincent Sierro
    Dommer Luca Piccolo gir Vincent Sierro (BSC Young Boys) et gult kort.
    69'
    69'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    70'
    Hjørnespark til Young Boys
    70'
    Inn: Gabriel Bares
    Ut: Stjepan Kukuruzovic
    Ilija Borenovic (FC Lausanne-Sport) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gabriel Bares erstatter Stjepan Kukuruzovic.
    71'
    Felix Mambimbi
    BSC Young Boys angriper i Lausanne. Felix Mambimbi fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stade de La Tuiliere.
    74'
    Frisparket tildelt BSC Young Boys er farlig nær FC Lausanne-Sports målområde.
    74'
    Armel Junior Zohouri
    Armel Zohouri (FC Lausanne-Sport) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    75'
    77'
    Inn: Brahima Ouattara
    Ut: Armel Junior Zohouri
    FC Lausanne-Sport bytter ut Armel Zohouri med Brahima Ouattara. Dette er det femte byttet som Ilija Borenovic gjør i dagens kamp.
    78'
    Skudd på mål, FC Lausanne-Sport
    80'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    80'
    Jean N'Guessan (FC Lausanne-Sport) avanserer forover på Stade de La Tuiliere. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Hjørnespark til FC Lausanne-Sport
    81'
    82'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Luca Piccolo blåser for offside på Stade de La Tuiliere.
    83'
    FC Lausanne-Sport 0 - 5 Young Boys
    Målgivende: Felix Mambimbi
    I Lausanne øker BSC Young Boys ledelsen til 0-5 takket være et mål av Christian Fassnacht. Felix Mambimbi var nest sist på ballen.
    85'
    88'
    FC Lausanne-Sport 0 - 6 Young Boys
    Mål: Wilfried Kanga
    BSC Young Boys går opp i en 0-6 ledelse etter et mål av Wilfried Kanga.
    88'
    90'
    Mål for FC Lausanne-Sport!
    FC Lausanne-Sport 1 - 6 Young Boys
    Mål: Zeki Amdouni
    Målgivende: Gabriel Bares
    Mål! Zeki Amdouni (FC Lausanne-Sport) header inn 1-6 og reduserer på Stade de La Tuiliere. Gabriel Bares var nest sist på ballen.