Frispark til FC Lahti på halvdelen til Tampereen Ilves.
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    Tuure Siira
    Målsjanse! Tuure Siira (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Eemeli Raittinen
    Eemeli Raittinen (Tampereen Ilves) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    15'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside på Lahti Stadium.
    18'
    Teemu Jantti
    Teemu Jantti (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    22'
    Eetu Mommo
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Eetu Mommo treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    Jair
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Jair går utenfor.
    30'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Jasin Assehnoun
    Målgivende: Kari Arkivuo
    Mål! FC Lahti tar ledelsen 1-0 ved Jasin Assehnoun. Det er en fin assist fra Kari Arkivuo.
    31'
    Eemeli Raittinen (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til FC Lahti
    Kari Arkivuo
    Kari Arkivuo (FC Lahti) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Diogo Tomas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Diogo Tomas
    Tampereen Ilves fosser forover og Diogo Tomas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Diogo Tomas er på beina igjen og fortsetter kampen på Lahti Stadium.
    42'
    43'
    FC Lahti 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Teemu Jantti
    Målgivende: Jasin Assehnoun
    Mål! Teemu Jantti gir FC Lahti en komfortabel 2-0 ledelse. Jasin Assehnoun sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Teemu Jantti (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    53'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Janne Saksela
    Ut: Tuure Siira
    Jarkko Wiss gjør dagens første bytte i Lahti, når han tar ut Tuure Siira og setter inn Janne Saksela.
    56'
    Inn: Janne-Pekka Laine
    Ut: Tuure Mantynen
    Tuure Mantynen (Tampereen Ilves) erstattes av Janne-Pekka Laine.
    57'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Lauri Ala-Myllymaki avslutter utenfor.
    58'
    I Lahti slår Lauri Ala-Myllymaki en corner fra venstre.
    61'
    Inn: Emile Paul Tendeng
    Ut: Janne Saksela
    Bytte for Tampereen Ilves. Emile Paul Tendeng kommer inn for Janne Saksela på Lahti Stadium.
    62'
    Janne-Pekka Laine
    Dommeren gir Janne-Pekka Laine (Tampereen Ilves) et gult kort.
    63'
    FC Lahti 3 - 0 Tampereen Ilves
    Jasin Assehnoun øker FC Lahtis ledelse til 3-0!
    64'
    Jasin Assehnoun
    Sjanse i Lahti! Jasin Assehnoun (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    Eemeli Virta
    Dommer Ville Nevalainen gir Eemeli Virta (FC Lahti) et gult kort.
    73'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: Dimitry Imbongo
    FC Lahti bytter ut Dimitry Imbongo med Vahid Hambo.
    74'
    Inn: Matti Klinga
    Ut: Eemeli Virta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Matti Klinga, mens Eemeli Virta tar plass på benken.
    74'
    Offside! Iiro Jarvinen (Tampereen Ilves) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    74'
    Inn: Eero Tamminen
    Ut: Eemeli Raittinen
    Tampereen Ilves gjør sitt fjerde bytte. Eemeli Raittinen erstattes av Eero Tamminen.
    77'
    Inn: Juho Pietola
    Ut: Tatu Miettunen
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt femte bytte for dagen. Juho Pietola erstatter Tatu Miettunen.
    77'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    77'
    Mikael Almen
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC Lahti 3 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Eero Tamminen
    Mål! Eero Tamminen reduserer til 3-1 på Lahti Stadium i Lahti.
    81'
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Mikko Kuningas
    FC Lahti bytter ut Mikko Kuningas med Altin Zeqiri.
    81'
    Inn: Valdrin Rashica
    Ut: Henri Eninful
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Valdrin Rashica, mens Henri Eninful tar plass på benken.
    81'
    Vahid Hambo
    FC Lahti angriper i Lahti. Vahid Hambo fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Målsjanse på Lahti Stadium! Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    Jair (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    88'
    FC Lahti 3 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Diogo Tomas
    Mål! Tampereen Ilves reduserer til 3-2 ved Diogo Tomas.
    89'
    Diogo Tomas
    Sjanse til Tampereen Ilves! Diogo Tomas er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    Inn: Viljami Isotalo
    Ut: Jasin Assehnoun
    FC Lahti bytter ut Jasin Assehnoun med Viljami Isotalo. Dette er det femte byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Altin Zeqiri
    FC Lahti avanserer forover i Lahti. Altin Zeqiri avslutter, men treffer ikke mål.