FC Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki (FC Ilves) avanserer forover på Lahden Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til FC Ilves.
    6'
    Frispark for FC Ilves på egen banehalvdel.
    8'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark FC Ilves.
    11'
    FC Ilves fosser fremover, men Lauri Ala-Myllymaki går rett i offsidefella.
    13'
    Eero Tamminen
    FC Ilves angriper i Lahti. Eero Tamminen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    16'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til FC Lahti
    Henri Anier
    Henri Anier (FC Lahti) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    17'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tuure Siira
    Tuure Siira (FC Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Målsjanse til FC Ilves! Eero Tamminen treffer mål, men keeper redder.
    20'
    20'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Ilves på egen banehalvdel.
    24'
    Teemu Jantti
    Dommeren gir Teemu Jantti (FC Lahti) et gult kort.
    24'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Henri Anier
    Målgivende: Mikko Hauhia
    Henri Anier dundrer ballen i mål og FC Lahtitar ledelsen 1-0 på Lahden Stadion. Mikko Hauhia var nest sist på ballen.
    25'
    FC Lahti fosser forover og Teemu Jantti fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt FC Ilveset.
    27'
    29'
    Marius Noubissi
    Sjanse i Lahti! Marius Noubissi (FC Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Ilves.
    32'
    34'
    Eero Tamminen (FC Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Lahden Stadion.
    37'
    39'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Lahti en corner. Pavel Osipov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    42'
    Andre gule kort til FC Lahti
    Henri Anier
    Utvisning! Dommer Mohammad Al-Emara sender Henri Anier (FC Lahti) av banen etter to gule kort.
    43'
    Sjanse til FC Ilves! Marius Noubissi er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    48'
    Eero Tamminen (FC Ilves) slår en corner fra høyre side på Lahden Stadion.
    50'
    Marius Noubissi (FC Ilves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    51'
    52'
    Målsjanse på Lahden Stadion! Eero Tamminen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    I Lahti slår Eero Tamminen en corner fra høyre.
    54'
    FC Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lahti.
    55'
    Igor Jovanovic
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Igor Jovanovic går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Gomo Onduku
    Ut: Tuure Siira
    56'
    57'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Lahti.
    57'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Lahti en corner. Teemu Jantti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Aleksandr Vasjutin
    Aleksandr Vasyutin (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahden Stadion, men klarer ikke å score.
    58'
    Frispark FC Lahti.
    59'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    62'
    Lauri Ala-Myllymaki (FC Ilves) pådrar seg et gult kort.
    62'
    I Lahti slår Teemu Jantti en corner fra høyre.
    63'
    Pavel Osipov (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahden Stadion.
    64'
    69'
    FC Lahti fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt FC Lahtiet.
    72'
    73'
    Inn: Santeri Haarala
    Ut: Eero Tamminen
    73'
    FC Lahti 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Santeri Hostikka
    I Lahti øker FC Lahti ledelsen til 2-0 takket være et mål av Santeri Hostikka.
    74'
    Felipe Aspegren
    FC Ilves angriper. Felipe Aspegren får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    FC Ilves angriper, men Felipe Aspegren vinkes av for offside.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Jusif Ali
    Ut: Iiro Jarvinen
    FC Ilves bytter ut Iiro Jarvinen med Jusif Ali.
    83'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Hassan Sesay
    Ut: Pavel Osipov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Hassan Sesay, mens Pavel Osipov tar plass på benken.
    83'
    85'
    Inn: Artjom Dmitrijev
    Ut: Teemu Jantti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Artjom Dmitrijev, mens Teemu Jantti tar plass på benken.
    85'
    Inn: Irfan Sadik
    Ut: Santeri Hostikka
    FC Lahti bytter ut Santeri Hostikka med Irfan Sadik. Dette er det tredje byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    86'
    Gomo Onduku
    Målsjanse til FC Ilves! Gomo Onduku treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Gomo Onduku (FC Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Lahden Stadion.
    89'
    Aleksandr Vasyutin (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.