IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse til FC Lahti! Geoffrey Charles er nær ved å score, men keeper redder.
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    15'
    Frispark IFK Mariehamn.
    16'
    Pyry Lampinen
    FC Lahti angriper i Lahti. Pyry Lampinen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    17'
    Eero Tamminen
    IFK Mariehamn avanserer forover i Lahti. Eero Tamminen avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Geoffrey Charles (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Matti Klinga
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Matti Klinga går utenfor.
    24'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Calle Svensson
    Calle Svensson (IFK Mariehamn) får et gult kort av dommer Oskari Hamalainen.
    28'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lahti er nær straffområde.
    36'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til IFK Mariehamn.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lahti fordi Eemeli Virta får behandling for en skade på banen.
    38'
    FC Lahti slipper å klare seg uten Eemeli Virta som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    Javi Hervas (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    41'
    Macoumba Kandji
    Målsjanse på Lahti Stadium! Macoumba Kandji fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Yanga Balison
    Yanga Balison (IFK Mariehamn) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Gult kort til FC Lahti
    Macoumba Kandji (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Pyry Lampinen
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt første bytte for dagen. Arlind Sejdiu erstatter Pyry Lampinen.
    46'
    46'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    47'
    FC Lahti fosser fremover, men Geoffrey Charles går rett i offsidefella.
    48'
    Frispark FC Lahti.
    48'
    Eero Tamminen (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    50'
    Mål for IFK Mariehamn!
    FC Lahti 0 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Eero Tamminen
    Eero Tamminen setter ballen i nettet og IFK Mariehamn leder nå 0-1.
    50'
    Muhamed Tehe Olawale
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Muhamed Tehe Olawale avslutter utenfor.
    52'
    Eemeli Virta
    Målsjanse! Eemeli Virta (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Offside! Geoffrey Charles (FC Lahti) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    54'
    FC Lahti angriper i Lahti. Geoffrey Charles fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    59'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Riku Sjoroos
    Ut: Eero Tamminen
    Lukas Syberyjski gjør dagens første bytte i Lahti, når han tar ut Eero Tamminen og setter inn Riku Sjoroos.
    59'
    Inn: Emile Paul Tendeng
    Ut: Vahid Hambo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Emile Paul Tendeng, mens Vahid Hambo tar plass på benken.
    59'
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Chinedu Geoffrey
    Bytte for FC Lahti. Altin Zeqiri kommer inn for Geoffrey Charles på Lahti Stadium.
    61'
    Arlind Sejdiu
    Sjanse i Lahti! Arlind Sejdiu (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Lahti en corner. Javi Hervas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    65'
    Altin Zeqiri
    FC Lahti angriper i Lahti. Altin Zeqiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Målsjanse til FC Lahti! Arlind Sejdiu treffer mål, men keeper redder.
    68'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Macoumba Kandji
    Mål! FC Lahti utligner til 1-1 etter en heading av Macoumba Kandji i Lahti.
    68'
    Dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen løfter flagget, og FC Lahtis Macoumba Kandji blåses av for offside.
    71'
    71'
    72'
    Emile Paul Tendeng
    Emile Paul Tendeng (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Riku Sjoroos
    IFK Mariehamn angriper. Riku Sjoroos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Inn: Chibuike Kennedy Igboananike
    Ut: Joel Mattsson
    IFK Mariehamn gjør sitt tredje bytte. Joel Mattsson erstattes av Chibuike Kennedy Igboananike.
    74'
    Inn: Oscar Wiklof
    Ut: Yanga Balison
    IFK Mariehamn bytter ut Yanga Balison med Oscar Wiklof. Dette er det fjerde byttet som Lukas Syberyjski gjør i dagens kamp.
    75'
    Timi Lahti vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Inn: Loorents Hertsi
    Ut: Timi Tapio Lahti
    Det virker som Timi Lahti ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Loorents Hertsi.
    76'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    76'
    77'
    Altin Zeqiri (FC Lahti) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    79'
    81'
    I Lahti slår Mikko Sumusalo en corner fra venstre.
    82'
    Calle Svensson (IFK Mariehamn) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    83'
    Offside! Chibuike Kennedy Igboananike (IFK Mariehamn) er alene igjennom, men dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.