Eemeli Virta (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    Målsjanse til FC Lahti! Arlind Sejdiu treffer mål, men keeper redder.
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    10'
    Matti Klinga
    Matti Klinga (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    13'
    Hjørnespark til FC KTP Kotka
    14'
    Mattias Gestranius tildeler FC KTP Kotka en corner. Asier Arranz Martin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Tiquinho (FC KTP Kotka) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    15'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    15'
    Loorents Hertsi
    Sjanse til FC Lahti! Loorents Hertsi er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til FC KTP Kotka.
    31'
    34'
    Gult kort til FC Lahti
    Altin Zeqiri
    Dommer Mattias Gestranius viser Altin Zeqiri (FC Lahti) det gule kortet.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lahti fordi Matias Lindfors får behandling for en skade på banen.
    35'
    Matias Lindfors er på beina igjen og fortsetter kampen på Lahti Stadium.
    35'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    38'
    Matti Klinga (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Altin Zeqiri
    Altin Zeqiri setter ballen i nettet og FC Lahti leder nå 1-0.
    41'
    Frispark FC KTP Kotka.
    43'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Arlind Sejdiu (FC Lahti) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Henri Eninful
    Ut: Arlind Sejdiu
    Bytte for FC Lahti. Henri Eninful kommer inn for Arlind Sejdiu på Lahti Stadium.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lahti er nær straffområde.
    46'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Paavo Voutilainen
    Paavo Voutilainen (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    Dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen løfter flagget, og FC KTP Kotkas Matias Lindfors blåses av for offside.
    48'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    David Ramadingaye
    Dommer Mattias Gestranius gir David Ramadingaye (FC KTP Kotka) et gult kort.
    49'
    FC Lahti fosser fremover, men Altin Zeqiri går rett i offsidefella.
    50'
    Matias Lindfors (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    51'
    FC KTP Kotka må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lahti.
    53'
    FC Lahti angriper. Altin Zeqiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Lassi Forss
    Målsjanse på Lahti Stadium! Lassi Forss fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    FC Lahti 2 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Loorents Hertsi
    Mål! Loorents Hertsi øker FC Lahtis ledelse til 2-0 på Lahti Stadium.
    56'
    Asier Arranz Martin
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Mattias Gestranius tildeler FC Lahti en corner. Matti Klinga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    FC Lahti fosser forover og Altin Zeqiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    I Lahti slår Matti Klinga en corner fra venstre.
    64'
    65'
    Inn: Chinedu Geoffrey
    Ut: Loorents Hertsi
    Loorents Hertsi (FC Lahti) erstattes av Geoffrey Charles.
    66'
    Inn: Teemu Penninkangas
    Ut: Kari Arkivuo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Teemu Penninkangas, mens Kari Arkivuo tar plass på benken.
    66'
    Andre gule kort til FC Lahti
    Dommer Mattias Gestranius gir Altin Zeqiri (FC Lahti) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    67'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Asier Arranz Martin
    Teemu Kankkunen gjør dagens første bytte i Lahti, når han tar ut Asier Arranz Martin og setter inn Johannes Laaksonen.
    70'
    I Lahti slår Matias Lindfors en corner fra venstre.
    70'
    Antti Makijarvi (FC KTP Kotka) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    71'
    Mattias Gestranius tildeler FC KTP Kotka en corner. Antti Makijarvi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Offside! David Ramadingaye (FC KTP Kotka) er alene igjennom, men dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen er oppe med flagget.
    72'
    72'
    Inn: Jean-Christophe Coubronne
    Ut: Macoumba Kandji
    FC Lahti gjør sitt fjerde bytte. Macoumba Kandji erstattes av Coubronne.
    72'
    Inn: Anton Eerola
    Ut: Tiquinho
    FC KTP Kotka bytter ut Tiquinho med Anton Eerola.
    76'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    79'
    Inn: Matias Paavola
    Ut: Matias Lindfors
    Matias Lindfors (FC KTP Kotka) erstattes av Matias Paavola.
    81'
    Inn: Kristian Yli-Hietanen
    Ut: Matti Klinga
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt femte bytte for dagen. Kristian Yli-Hietanen erstatter Matti Klinga.
    83'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Dommer Mattias Gestranius venter med å sette i gang spillet fordi Lassi Forss ligger nede.
    88'
    89'
    Lassi Forss er tilbake på banen igjen.
    90'
    Sjanse i Lahti! David Ramadingaye (FC KTP Kotka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    Antti Makijarvi (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    90'+1
    90'+1
    Mål for FC KTP Kotka!
    FC Lahti 2 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Momo Sissoko
    Målgivende: Johannes Laaksonen
    Momo Sissoko scorer og reduserer dermed til 2-1. Flott spill fra Johannes Laaksonen før målet.