Dagens dommer, Oliver Reitala, blåser i gang kampen.
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Lahti.
    2'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Chinedu Geoffrey
    Geoffrey Charles (FC Lahti) prøver å heade ballen i mål på Lahti Stadium, men mislykkes.
    6'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Lahti slår Matti Klinga en corner fra venstre.
    6'
    Geoffrey Charles (FC Lahti) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    8'
    Matti Klinga
    FC Lahti fosser forover og Matti Klinga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    8'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Eemeli Virta
    Eemeli Virta dundrer ballen i mål og FC Lahti tar ledelsen 1-0 på Lahti Stadium.
    12'
    Frispark til FC KTP Kotka på halvdelen til FC Lahti.
    17'
    Michael Ogungbaro
    Sjanse i Lahti! Michael Ogungbaro (FC KTP Kotka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Altin Zeqiri vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    FC Lahti slipper å klare seg uten Altin Zeqiri som kommer tilbake på banen i Lahti.
    25'
    Altin Zeqiri
    Sjanse til FC Lahti! Altin Zeqiri er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    26'
    27'
    Rico Finnas (FC KTP Kotka) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lahti Stadium.
    27'
    Rico Finnas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lahti Stadium.
    28'
    FC KTP Kotka fosser fremover, men Tiquinho går rett i offsidefella.
    29'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark i en god posisjon for FC KTP Kotka!
    32'
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    33'
    Diawandou Diagne
    Målsjanse! Diawandou Diagne (FC KTP Kotka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    36'
    41'
    Frisparket tildelt FC KTP Kotka er farlig nær FC Lahtis målområde.
    42'
    Gult kort til FC Lahti
    Eemeli Virta
    Eemeli Virta (FC Lahti) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    42'
    Antti Makijarvi
    FC KTP Kotka angriper. Antti Makijarvi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Anton Eerola
    Ut: Niklas Leinonen
    Bytte for FC KTP Kotka. Anton Eerola kommer inn for Niklas Leinonen på Lahti Stadium.
    46'
    Tiquinho
    Tiquinho (FC KTP Kotka) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Offside! Altin Zeqiri (FC Lahti) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    47'
    Tiquinho
    Sjanse! FC KTP Kotka avanserer forover, men Tiquinho avslutter utenfor.
    51'
    Oliver Reitala tildeler FC KTP Kotka en corner. Asier Arranz Martin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    54'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    David Ramadingaye
    David Ramadingaye (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    55'
    Tiquinho
    Dommer Oliver Reitala gir Tiquinho (FC KTP Kotka) et gult kort.
    55'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    58'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Arlind Sejdiu
    FC Lahti bytter ut Arlind Sejdiu med Pyry Lampinen. Dette er det første byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    En av FC KTP Kotkas spillere blir avblåst for offside.
    61'
    63'
    FC KTP Kotka angriper, men Tiquinho vinkes av for offside.
    64'
    FC Lahti 2 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Chinedu Geoffrey
    Målgivende: Kari Arkivuo
    Geoffrey Charles øker FC Lahtis ledelse til 2-0! Kari Arkivuo var nest sist på ballen.
    65'
    Anton Eerola
    Målsjanse til FC KTP Kotka! Anton Eerola treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lahti er nær straffområde.
    71'
    Thomas Agyiri
    Dommeren gir Thomas Agyiri (FC KTP Kotka) et gult kort.
    71'
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Tiquinho
    Gabriel Garcia Xatart gjør dagens andre bytte i Lahti, når han tar ut Tiquinho og setter inn Johannes Laaksonen.
    71'
    Inn: Matias Paavola
    Ut: Diawandou Diagne
    Gabriel Garcia Xatart (FC KTP Kotka) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matias Paavola erstatter Diawandou Diagne.
    72'
    FC Lahti avanserer forover i Lahti. Matti Klinga avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Inn: Kristian Yli-Hietanen
    Ut: Matti Klinga
    Ilir Zeneli gjør dagens andre bytte i Lahti, når han tar ut Matti Klinga og setter inn Kristian Yli-Hietanen.
    74'
    Inn: Lassi Forss
    Ut: Loorents Hertsi
    FC Lahti bytter ut Loorents Hertsi med Lassi Forss. Dette er det tredje byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    74'
    Javi Hervas (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    74'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    80'
    FC Lahti 3 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Pyry Lampinen
    Mål! Pyry Lampinen gir FC Lahti en komfortabel 3-0 ledelse.
    80'
    83'
    Kristian Yli-Hietanen
    Dommer Oliver Reitala viser Kristian Yli-Hietanen (FC Lahti) det gule kortet.
    83'
    Inn: Teemu Penninkangas
    Ut: Chinedu Geoffrey
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Teemu Penninkangas erstatter Geoffrey Charles.
    83'
    Inn: Momo Sissoko
    Ut: David Ramadingaye
    FC KTP Kotka gjør sitt fjerde bytte. David Ramadingaye erstattes av Momo Sissoko.
    85'
    86'
    Teemu Penninkangas
    Teemu Penninkangas (FC Lahti) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Antti Makijarvi (FC KTP Kotka) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Oliver Reitala tildeler FC KTP Kotka en corner. Asier Arranz Martin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.