Dommeren blåser i gang dagens kamp i Turku.
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til FC Inter Turku.
    4'
    Urho Nissila
    Målsjanse! Urho Nissila (Kuopion Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Rick Ketting ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Turku.
    5'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    13'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    19'
    Tim Vayrynen
    Kuopion Palloseura avanserer forover på Veritas Stadium og Tim Vayrynen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Inter Turku.
    19'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    22'
    Jordan Sebban (Kuopion Palloseura) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    25'
    FC Inter Turku angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    27'
    28'
    31'
    35'
    35'
    Alejandro Sanz
    Målsjanse på Veritas Stadium! Alejandro Sanz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Turku slår Petteri Forsell en corner fra venstre.
    40'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Santeri Haarala
    Kuopion Palloseura angriper i Turku. Santeri Haarala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Oskari Hamalainen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Diogo Tomas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    FC Inter Turku 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Diogo Tomas
    Diogo Tomas dundrer ballen i mål og Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 på Veritas Stadium.
    43'
    45'
    Henry Uzochukwu
    Henry Uzochokwu (Kuopion Palloseura) prøver å heade ballen i mål på Veritas Stadium, men mislykkes.
    50'
    50'
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    53'
    FC Inter Turku 0 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Paulo Ricardo
    Målgivende: Urho Nissila
    Paulo Ricardo header inn 0-2 og Kuopion Palloseura øker ledelsen på Veritas Stadium. Urho Nissila sto for den målgivende pasningen.
    53'
    En av Kuopion Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    56'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Taiki Kagayama
    Ut: Matias Ojala
    Jose Riveiro (FC Inter Turku) gjør sitt første bytte for dagen. Taiki Kagayama erstatter Matias Ojala.
    61'
    Frispark FC Inter Turku.
    63'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Axel Vidjeskog
    Ut: Arttu Heinonen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Axel Vidjeskog kommer inn for Arttu Heinonen på Veritas Stadium.
    65'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Benjamin Källman
    Målgivende: Jesper Engstrom
    Mål! FC Inter Turku reduserer til 1-2 ved Benjamin Källman. Det er en fin assist fra Jesper Engstrom.
    66'
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Juuso Hamalainen
    FC Inter Turku bytter ut Juuso Hamalainen med Martti Haukioja. Dette er det andre byttet som Jose Riveiro gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Jesper Engstrom
    Jose Riveiro gjør dagens tredje bytte i Turku, når han tar ut Jesper Engstrom og setter inn Noah Nurmi.
    69'
    Taiki Kagayama
    Taiki Kagayama (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    I Turku slår Benjamin Källman en corner fra venstre.
    70'
    En av Kuopion Palloseuras spillere går i offside.
    73'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    76'
    FC Inter Turku 2 - 2 Kuopion Palloseura
    Målgivende: Timo Furuholm
    Mål! FC Inter Turkuutligner til 2-2 etter en heading av Benjamin Källman. Flott spill fra Timo Furuholm før målet.
    77'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    78'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Felipe Aspegren
    Felipe Aspegren (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Oskari Hamalainen.
    78'
    FC Inter Turku 2 - 3 Kuopion Palloseura
    Mål: Urho Nissila
    Mål! Urho Nissila gir Kuopion Palloseura en 2-3 ledelse.
    81'
    Inn: Aniekpeno Udo
    Ut: Tim Vayrynen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Aniekpeno Udo kommer inn for Tim Vayrynen på Veritas Stadium.
    81'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Alejandro Sanz (FC Inter Turku) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Inn: Taneli Hamalainen
    Ut: Santeri Haarala
    Kuopion Palloseura bytter ut Santeri Haarala med Taneli Hamalainen.
    84'
    Dommeren gir Taiki Kagayama (FC Inter Turku) et gult kort.
    86'
    90'
    Lassi Jarvenpaa
    Lassi Jarvenpaa (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Anton Popovitch
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Turku. Henry Uzochokwu avslutter, men treffer ikke mål.