1-1
    Kampen har startet.
    Frispark FC Ingolstadt.
    1'
    Dominik Franke (FC Ingolstadt) løfter inn en corner fra høyre på Audi Sportpark.
    5'
    I Ingolstadt slår Michael Heinloth en corner fra venstre.
    5'
    1. FC Heidenheim 1846 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til FC Ingolstadt.
    10'
    Frispark for FC Ingolstadt på egen banehalvdel.
    12'
    Tobias Mohr (1. FC Heidenheim 1846) slår en corner fra høyre side på Audi Sportpark.
    16'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim 1846 på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Robert Hartmann tildeler FC Ingolstadt en corner. Dominik Franke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Marc Stendera
    FC Ingolstadt angriper i Ingolstadt. Marc Stendera fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    1. FC Heidenheim 1846 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    I Ingolstadt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    FC Ingolstadt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Stefan Kutschke
    FC Ingolstadt angriper i Ingolstadt. Stefan Kutschke avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark til FC Ingolstadt på halvdelen til 1. FC Heidenheim 1846.
    33'
    Denis Linsmayer
    FC Ingolstadt avanserer forover i Ingolstadt. Denis Linsmayer avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til FC Ingolstadt på egen banehalvdel.
    35'
    Kevin Sessa
    1. FC Heidenheim 1846 angriper, men avslutningen til Kevin Sessa går utenfor.
    39'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Heidenheim 1846!
    41'
    45'+1
    47'
    48'
    Filip Bilbija
    FC Ingolstadt angriper på Audi Sportpark. Filip Bilbija header utenfor.
    48'
    50'
    Frispark for 1. FC Heidenheim 1846 på egen banehalvdel.
    52'
    Patrick Mainka (1. FC Heidenheim 1846) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Audi Sportpark.
    54'
    Patrick Mainka er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Kevin Sessa (1. FC Heidenheim 1846) slår en corner fra høyre side på Audi Sportpark.
    55'
    Oliver Husing
    Oliver Husing (1. FC Heidenheim 1846) kommer til en målsjanse på Audi Sportpark, men klarer ikke å score.
    56'
    56'
    57'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim 1846.
    57'
    59'
    Mål for FC Ingolstadt!
    FC Ingolstadt 1 - 0 FC Heidenheim
    Mål: Filip Bilbija
    Målgivende: Merlin Rohl
    FC Ingolstadt leder 1-0 etter en scoring av Filip Bilbija. Det er en fin assist fra Merlin Rohl.
    59'
    Dennis Eckert Ayensa
    Målsjanse på Audi Sportpark! Dennis Eckert Ayensa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    FC Ingolstadt angriper og Dennis Eckert Ayensa får avsluttet. Headingen treffer ikke 1. FC Heidenheim 1846-målet.
    62'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Patrick Schmidt
    Ut: Christian Kuhlwetter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim 1846. Inn kommer Patrick Schmidt, mens Christian Kuhlwetter tar plass på benken.
    62'
    Inn: Robert Leipertz
    Ut: Kevin Sessa
    1. FC Heidenheim 1846 bytter ut Kevin Sessa med Robert Leipertz. Dette er det andre byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    62'
    Spillerbytte - FC Ingolstadt
    Inn: Maximilian Beister
    Ut: Merlin Rohl
    FC Ingolstadt bytter ut Merlin Rohl med Maximilian Beister.
    63'
    Inn: Rico Preissinger
    Ut: Denis Linsmayer
    FC Ingolstadt gjør sitt andre bytte. Denis Linsmayer erstattes av Rico Preissinger.
    63'
    65'
    Dennis Eckert Ayensa (FC Ingolstadt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    67'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Oliver Husing (1. FC Heidenheim 1846) får et gult kort av dommer Robert Hartmann.
    67'
    68'
    Gult kort til FC Ingolstadt
    Dominik Franke
    Dommeren gir Dominik Franke (FC Ingolstadt) et gult kort.
    68'
    Robert Hartmann tildeler 1. FC Heidenheim 1846 en corner. Tobias Mohr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Patrick Schmidt
    Målsjanse! Patrick Schmidt (1. FC Heidenheim 1846) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    71'
    Skudd utenfor mål, FC Ingolstadt
    72'
    72'
    Oliver Husing (1. FC Heidenheim 1846) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    73'
    FC Ingolstadt, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Ingolstadt 1 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Patrick Schmidt
    Målgivende: Robert Leipertz
    Mål! 1. FC Heidenheim 1846 utligner på Audi Sportpark. Målscorer: Patrick Schmidt. Robert Leipertz sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Rico Preissinger
    På Audi Sportpark fyrer Rico Preissinger (FC Ingolstadt) av et skudd - i stolpen!
    74'
    FC Ingolstadt 1 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Tim Kleindienst
    Mål! Tim Kleindienst gir 1. FC Heidenheim 1846 en 1-2 ledelse.
    75'
    Inn: Fatih Kaya
    Ut: Stefan Kutschke
    Roberto Patzold gjør dagens tredje bytte i Ingolstadt, når han tar ut Stefan Kutschke og setter inn Fatih Kaya.
    77'
    Inn: Nassim Boujellab
    Ut: Marc Stendera
    Marc Stendera (FC Ingolstadt) erstattes av Nassim Boujellab.
    77'
    Tobias Mohr (1. FC Heidenheim 1846) løfter inn en corner fra venstre på Audi Sportpark.
    79'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dzenis Burnic (1. FC Heidenheim 1846) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Dzenis Burnic er tilbake på banen igjen.
    81'
    Maximilian Beister
    Sjanse! FC Ingolstadt avanserer forover, men Maximilian Beister avslutter utenfor.
    82'
    83'
    FC Ingolstadt fosser forover og Dennis Eckert Ayensa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.