FC Ingolstadt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Erzgebirge Aue på egen banehalvdel.
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Erzgebirge Aue på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for FC Ingolstadt!
    FC Ingolstadt 1 - 0 Erzgebirge Aue
    Mål: Filip Bilbija
    Mål! FC Ingolstadt tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Filip Bilbija på Audi Sportpark.
    6'
    Dennis Eckert Ayensa
    Dennis Eckert Ayensa (FC Ingolstadt) kommer til en målsjanse på Audi Sportpark, men klarer ikke å score.
    9'
    Frispark for FC Ingolstadt på egen banehalvdel.
    10'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til FC Ingolstadt på egen banehalvdel.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Erzgebirge Aue er nær straffområde.
    12'
    14'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Erzgebirge Aue.
    16'
    19'
    Daniel Siebert tildeler FC Ingolstadt en corner. Michael Heinloth sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Frispark FC Ingolstadt.
    22'
    En av FC Ingolstadts spillere blir avblåst for offside på Audi Sportpark.
    22'
    Denis Linsmayer
    FC Ingolstadt avanserer forover i Ingolstadt. Denis Linsmayer avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Gult kort til FC Ingolstadt
    Denis Linsmayer (FC Ingolstadt) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    26'
    En av Erzgebirge Aues spillere går i offside.
    30'
    Sam Schreck
    Erzgebirge Aue fosser forover og Sam Schreck fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    FC Ingolstadt, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    I Ingolstadt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Dirk Carlson
    Erzgebirge Aue angriper, men avslutningen til Dirk Carlson går utenfor.
    34'
    Erzgebirge Aue fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Soufiane Messeguem
    Sjanse i Ingolstadt! Soufiane Messeguem (Erzgebirge Aue) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    37'
    Frispark til Erzgebirge Aue på halvdelen til FC Ingolstadt.
    38'
    Merlin Rohl
    Sjanse! FC Ingolstadt avanserer forover, men Merlin Rohl avslutter utenfor.
    39'
    Dennis Eckert Ayensa header i stolpen! Nære på for FC Ingolstadt i Ingolstadt.
    42'
    Sam Schreck
    Målsjanse på Audi Sportpark! Sam Schreck fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Spillerbytte - Erzgebirge Aue
    Inn: Babacar Gueye
    Ut: Ognjen Gnjatic
    Erzgebirge Aue bytter ut Ognjen Gnjatic med Babacar Gueye. Dette er det første byttet som Aleksey Shpilevski gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Dimitrij Nazarov
    Ut: Sam Schreck
    Erzgebirge Aue bytter ut Sam Schreck med Dimitrij Nazarov.
    46'
    46'
    Michael Heinloth (FC Ingolstadt) løfter inn en corner fra høyre på Audi Sportpark.
    48'
    48'
    Michael Heinloth (FC Ingolstadt) slår en corner fra venstre side på Audi Sportpark.
    51'
    52'
    I Ingolstadt slår Michael Heinloth en corner fra høyre.
    52'
    Maximilian Neuberger
    FC Ingolstadt angriper i Ingolstadt. Maximilian Neuberger avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Erzgebirge Aue, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    FC Ingolstadt fosser fremover, men Daniel Siebert blåser for offside på Audi Sportpark.
    53'
    Erzgebirge Aue tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    57'
    Dimitrij Nazarov
    Målsjanse til Erzgebirge Aue! Dimitrij Nazarov treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Dimitrij Nazarov (Erzgebirge Aue) slår en corner fra høyre side på Audi Sportpark.
    58'
    I Ingolstadt slår Dimitrij Nazarov en corner fra venstre.
    59'
    John-Patrick Strauss
    John-Patrick Strauss (Erzgebirge Aue) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Frispark i en god posisjon for FC Ingolstadt!
    60'
    Gult kort til Erzgebirge Aue
    Dommeren gir Dirk Carlson (Erzgebirge Aue) et gult kort.
    60'
    Dominik Franke
    Målsjanse! Dominik Franke (FC Ingolstadt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Inn: Antonio Jonjic
    Ut: Omar Sijaric
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Erzgebirge Aue. Inn kommer Antonio Jonjic, mens Omar Sijaric tar plass på benken.
    61'
    Michael Heinloth
    Sjanse! FC Ingolstadt avanserer forover, men Michael Heinloth avslutter utenfor.
    63'
    FC Ingolstadt angriper, men Daniel Siebert blåser for offside.
    64'
    FC Ingolstadt angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Mål for Erzgebirge Aue!
    FC Ingolstadt 1 - 1 Erzgebirge Aue
    Mål: Ben Zolinski
    Mål! Ben Zolinski utligner for Erzgebirge Aue. Stillingen er dermed 1-1 i Ingolstadt.
    67'
    68'
    69'
    Spillerbytte - FC Ingolstadt
    Inn: Rico Preissinger
    Ut: Marc Stendera
    Roberto Patzold (FC Ingolstadt) gjør sitt første bytte for dagen. Rico Preissinger erstatter Marc Stendera.
    70'
    Inn: Philipp Riese
    Ut: Soufiane Messeguem
    Bytte for Erzgebirge Aue. Philipp Riese kommer inn for Soufiane Messeguem på Audi Sportpark.
    70'
    71'
    Daniel Siebert tildeler Erzgebirge Aue en corner. Dimitrij Nazarov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Målsjanse! Dimitrij Nazarov (Erzgebirge Aue) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    73'
    Inn: Jalen Hawkins
    Ut: Merlin Rohl
    Merlin Rohl (FC Ingolstadt) erstattes av Jalen Hawkins.
    77'
    Inn: Fatih Kaya
    Ut: Stefan Kutschke
    FC Ingolstadt gjør sitt tredje bytte. Stefan Kutschke erstattes av Fatih Kaya.
    77'
    FC Ingolstadt 2 - 1 Erzgebirge Aue
    Mål: Fatih Kaya
    Fatih Kaya setter ballen i nettet og FC Ingolstadt leder nå 2-1.
    79'
    80'
    Jalen Hawkins
    Jalen Hawkins (FC Ingolstadt) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Sportpark.
    80'
    Fatih Kaya
    FC Ingolstadt angriper i Ingolstadt. Fatih Kaya fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    John-Patrick Strauss (Erzgebirge Aue) kommer seg fri på Audi Sportpark, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Inn: Ilmari Niskanen
    Ut: Dennis Eckert Ayensa
    Roberto Patzold gjør dagens fjerde bytte i Ingolstadt, når han tar ut Dennis Eckert Ayensa og setter inn Ilmari Niskanen.
    89'
    Inn: Thomas Keller
    Ut: Denis Linsmayer
    FC Ingolstadt bytter ut Denis Linsmayer med Thomas Keller.
    89'
    Dimitrij Nazarov (Erzgebirge Aue) løfter inn en corner fra høyre på Audi Sportpark.
    90'+1
    90'+4
    Frispark Erzgebirge Aue.
    90'+4
    Sjanse til Erzgebirge Aue! Dimitrij Nazarov er nær ved å score, men keeper redder.