I Espoo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    3'
    Macoumba Kandji
    Sjanse i Espoo! Macoumba Kandji (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Niilo Saarikivi
    Niilo Saarikivi (FC Honka) avanserer forover på Tapiolan Urheilupuisto. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    14'
    En av FC Lahtis spillere blir avblåst for offside på Tapiolan Urheilupuisto.
    16'
    Straffe til FC Honka!
    17'
    Gult kort til FC Lahti
    Antonio Reguero
    Antonio Reguero (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    FC Honka scorer på straffe!
    FC Honka 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Otso Koskinen
    Otso Koskinen dundrer inn et straffespark på Tapiolan Urheilupuisto. Stillingen er nå 1-0.
    19'
    25'
    Mattias Gestranius tildeler FC Honka en corner. Edmund Arko-Mensah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    FC Honka har fått straffespark i Espoo!
    28'
    FC Honka bommer på straffe!
    29'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    29'
    Timi Tapio Lahti
    Dommer Mattias Gestranius gir Timi Lahti (FC Lahti) et gult kort.
    29'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Skade: FC Honka
    34'
    Tilbake fra skade: FC Honka
    36'
    Gult kort til FC Honka
    Juan Diego Alegria Arango
    Dommeren gir Juan Diego Alegria Arango (FC Honka) et gult kort.
    39'
    39'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Lahti.
    40'
    Jerry Voutilainen (FC Honka) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.
    42'
    Målsjanse til FC Honka! Niilo Saarikivi treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    45'
    45'+2
    45'+2
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til FC Honka.
    45'+5
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Chinedu Geoffrey
    Ut: Matti Klinga
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt første bytte for dagen. Geoffrey Charles erstatter Matti Klinga.
    46'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    46'
    Arlind Sejdiu (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    49'
    Mikko Viitikko
    FC Lahti angriper på Tapiolan Urheilupuisto, men Mikko Viitikko header utenfor.
    49'
    50'
    Mål for FC Lahti!
    FC Honka 1 - 1 FC Lahti
    Mål: Chinedu Geoffrey
    Mål! Geoffrey Charles utligner til 1-1.
    52'
    56'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Niklas Pyyhtia
    Ut: Jerry Voutilainen
    FC Honka bytter ut Jerry Voutilainen med Niklas Pyyhtia.
    56'
    Altin Zeqiri
    Dommer Mattias Gestranius viser Altin Zeqiri (FC Lahti) det gule kortet.
    58'
    58'
    Mattias Gestranius tildeler FC Honka en corner. Niklas Pyyhtia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    FC Honka angriper. Niilo Saarikivi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    64'
    65'
    Inn: Darren Smith
    Ut: Juan Diego Alegria Arango
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt andre bytte for dagen. Darren Smith erstatter Juan Diego Alegria Arango.
    65'
    Offside! Geoffrey Charles (FC Lahti) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    72'
    En av FC Lahtis spillere blir avblåst for offside.
    73'
    76'
    77'
    79'
    Inn: Henri Eninful
    Ut: Eemeli Virta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Henri Eninful, mens Eemeli Virta tar plass på benken.
    79'
    Inn: Rui Manuel Muati Modesto
    Ut: Edmund Arko-Mensah
    Bytte for FC Honka. Rui Manuel Muati Modesto kommer inn for Edmund Arko-Mensah på Tapiolan Urheilupuisto.
    79'
    Inn: Jean Marie Dongou
    Ut: Niilo Saarikivi
    FC Honka gjør sitt fjerde bytte. Niilo Saarikivi erstattes av Jean Marie Dongou.
    79'
    Inn: Otto Ollikainen
    Ut: Konsta Rasimus
    Konsta Rasimus (FC Honka) erstattes av Otto Ollikainen.
    79'
    Javi Hervas
    Målsjanse! Javi Hervas (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Rui Manuel Muati Modesto
    Rui Manuel Muati Modesto (FC Honka) header ballen mot mål, men FC Lahti klarerer.
    84'
    84'
    84'
    Macoumba Kandji (FC Lahti) får et gult kort av dommer Mattias Gestranius.
    84'
    Inn: Kristian Yli-Hietanen
    Ut: Arlind Sejdiu
    Ilir Zeneli gjør dagens tredje bytte i Espoo, når han tar ut Arlind Sejdiu og setter inn Kristian Yli-Hietanen.
    85'
    Javi Hervas (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.