I Valkeakoski slår Emmanuel Ledesma en corner fra høyre.
    Seinajoen JK avanserer forover og Matej Hradecky kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    8'
    Offside! Serge Atakayi (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    13'
    Jude Arthur
    Jude Arthur (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Seinajoen JK...
    21'
    Seinajoen JK scorer på straffe!
    FC Haka Valkeakoski 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Emmanuel Ledesma
    Mål! Seinajoen JK får et straffespark som Emmanuel Ledesma setter i mål på Tehtaan Kenttä. Stillingen er dermed 0-1.
    22'
    Jacob Bushue
    Sjanse i Valkeakoski! Jacob Bushue (FC Haka Valkeakoski) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Offside! Tino Purme blir vinket av og FC Haka Valkeakoski må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    32'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Eero Markkanen
    Ut: Saibou Keita
    Saibou Keita (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Eero Markkanen.
    33'
    Mål for Seinajoen JK!
    FC Haka Valkeakoski 0 - 2 Seinajoen JK
    Mål: Denys Oliynyk
    Målgivende: Emmanuel Ledesma
    Mål! Seinajoen JK øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Denys Oliynyk på Tehtaan Kenttä. Flott spill fra Emmanuel Ledesma før målet.
    34'
    Emmanuel Ledesma ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Emmanuel Ledesma ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valkeakoski.
    39'
    Eero Markkanen
    FC Haka Valkeakoski angriper og Eero Markkanen får avsluttet. Headingen treffer ikke Seinajoen JK-målet.
    40'
    Kan FC Haka Valkeakoski utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Offside! Joonas Lepisto (Seinajoen JK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'
    Salomo Ojala
    Salomo Ojala (FC Haka Valkeakoski) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    FC Haka Valkeakoski har fått straffespark i Valkeakoski!
    46'
    FC Haka Valkeakoski scorer på straffe!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 2 Seinajoen JK
    Mål: Salomo Ojala
    Salomo Ojala reduserer til 1-2 etter et velplassert straffespark.
    47'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    51'
    51'
    Seinajoen JK fosser fremover, men Denys Oliynyk går rett i offsidefella.
    53'
    Det blir farlig! Frispark for FC Haka Valkeakoski er nær straffområde.
    54'
    Henri Malundama
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover i Valkeakoski. Henri Malundama avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Joonas Lepisto
    Målsjanse på Tehtaan Kenttä! Joonas Lepisto fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Jude Arthur
    Jani Honkavaara gjør dagens andre bytte i Valkeakoski, når han tar ut Jude Arthur og setter inn Mehmet Hetemaj.
    67'
    Inn: Keaton Isaksson
    Ut: Joonas Lepisto
    Seinajoen JK gjør sitt tredje bytte. Joonas Lepisto erstattes av Keaton Isaksson.
    67'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Denys Oliynyk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Daniel Hakans, mens Denys Oliynyk tar plass på benken.
    67'
    Seinajoen JK angriper, men Matej Hradecky vinkes av for offside.
    69'
    Murilo
    Murilo (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Tehtaan Kenttä, men klarer ikke å score.
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Valkeakoski fordi Samuel Chidi får behandling for en skade på banen.
    72'
    Inn: Maximus Tainio
    Ut: Samuel Chidi
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Maximus Tainio erstatter Samuel Chidi som sannsynligvis er skadet.
    73'
    Inn: Jonni Thusberg
    Ut: Salomo Ojala
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Salomo Ojala med Jonni Thusberg.
    73'
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.