0-1
1-2
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    3'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    3'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    3'
    I Valkeakoski slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    7'
    Atomu
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Atomu Tanaka avslutter utenfor.
    9'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    10'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    13'
    Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    15'
    Hussein Mohamed
    Hussein Mohamed (FC Haka Valkeakoski) avanserer forover på Tehtaan Kenttä. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    17'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Hugo Keto
    Hugo Keto (HJK Helsinki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Frispark i en god posisjon for FC Haka Valkeakoski!
    20'
    Mattias Gestranius tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Maximus Tainio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Henri Malundama
    Henri Malundama (FC Haka Valkeakoski) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Tehtaan Kenttä, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Jair
    HJK Helsinki angriper. Jair får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Roope Riski
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Roope Riski går utenfor.
    27'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Tehtaan Kenttä.
    32'
    Janne Saksela
    HJK Helsinki angriper i Valkeakoski. Janne Saksela fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    34'
    I Valkeakoski slår Maximus Tainio en corner fra venstre.
    34'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Tehtaan Kenttä.
    39'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark HJK Helsinki.
    41'
    Yanga Balison
    Sjanse i Valkeakoski! David Browne (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Dommeren gir Henri Malundama (FC Haka Valkeakoski) et gult kort.
    43'
    Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra venstre side på Tehtaan Kenttä.
    43'
    44'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Offside! Andrija Bosnjak (FC Haka Valkeakoski) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    50'
    52'
    Mattias Gestranius tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Mål for HJK Helsinki!
    FC Haka Valkeakoski 0 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Yanga Balison
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av David Browne på Tehtaan Kenttä.
    53'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    55'
    Samuel Chidi
    Dommer Mattias Gestranius viser Samuel Chidi (FC Haka Valkeakoski) det gule kortet.
    55'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    55'
    Lucas Lingman
    Målsjanse på Tehtaan Kenttä! Lucas Lingman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    60'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Luis Henrique
    Ut: Atomu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Luis Henrique, mens Atomu Tanaka tar plass på benken.
    60'
    FC Haka Valkeakoski 0 - 2 HJK Helsinki
    Mål: Luis Henrique
    Mål! HJK Helsinki øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Luis Henrique på Tehtaan Kenttä.
    61'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Jami Kyostila
    Ut: Janne-Pekka Laine
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Janne-Pekka Laine med Jami Kyostila.
    61'
    Inn: Ishmael Yartey
    Ut: Seth Saarinen
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt andre bytte. Seth Saarinen erstattes av Ishmael Yartey.
    61'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Henri Malundama avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    Hussein Mohamed (FC Haka Valkeakoski) kommer seg fri på Tehtaan Kenttä, men avslutningen går utenfor.
    64'
    64'
    65'
    65'
    Inn: Bubacar Djalo
    Ut: Jair
    Toni Koskela gjør dagens andre bytte i Valkeakoski, når han tar ut Jair og setter inn Bubacar Djalo.
    67'
    Inn: Kevin Kouassivi-Benissan
    Ut: Janne Saksela
    Janne Saksela (HJK Helsinki) erstattes av Kevin Kouassivi-Benissan.
    67'
    Niklas Friberg
    Niklas Friberg (FC Haka Valkeakoski) pådrar seg et gult kort.
    67'
    68'
    Inn: Tino Purme
    Ut: Maximus Tainio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Haka Valkeakoski. Inn kommer Tino Purme, mens Maximus Tainio tar plass på benken.
    70'
    Inn: Salomo Ojala
    Ut: Andrija Bosnjak
    Bytte for FC Haka Valkeakoski. Salomo Ojala kommer inn for Andrija Bosnjak på Tehtaan Kenttä.
    70'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 2 HJK Helsinki
    Mål: Ishmael Yartey
    Målgivende: Tino Purme
    Ishmael Yartey scorer og reduserer til 1-2 på Tehtaan Kenttä. Det er en fin assist fra Tino Purme.
    72'
    73'
    75'
    Inn: Youri Loen
    Ut: Jacob Bushue
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt femte bytte. Jacob Bushue erstattes av Youri Loen.
    77'
    79'
    Inn: Riku Riski
    Ut: Roope Riski
    HJK Helsinki bytter ut Roope Riski med Riku Riski. Dette er det fjerde byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    79'
    Dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen løfter flagget, og FC Haka Valkeakoskis Samuel Chidi blåses av for offside.
    79'
    82'
    83'
    Riku Riski
    Målsjanse! Riku Riski (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Youri Loen
    Sjanse til FC Haka Valkeakoski! Youri Loen er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Youri Loen
    Youri Loen (FC Haka Valkeakoski) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    86'
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Hussein Mohamed avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    90'+1
    Dylan Murnane (HJK Helsinki) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tehtaan Kenttä.
    90'+1
    Dylan Murnane er tilbake i kampen igjen.
    90'+2
    Jami Kyostila
    FC Haka Valkeakoski angriper og Jami Kyostila får avsluttet. Headingen treffer ikke HJK Helsinki-målet.
    90'+3
    Luis Henrique
    Målsjanse på Tehtaan Kenttä! Luis Henrique fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Youri Loen (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.