Den første omgangen er sparket i gang.
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    1'
    Magnus Breitenmoser
    AC Oulu avanserer forover i Valkeakoski. Magnus Breitenmoser avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    5'
    Henri Malundama
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover og Henri Malundama kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    6'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Magnus Breitenmoser (AC Oulu) kommer til en målsjanse på Tehtaan Kenttä, men klarer ikke å score.
    7'
    FC Haka Valkeakoski fosser fremover, men Mohammad Al-Emara blåser for offside på Tehtaan Kenttä.
    8'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    9'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men Mohammad Al-Emara blåser for offside.
    11'
    FC Haka Valkeakoski fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Sergei Eremenko (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Tehtaan Kenttä.
    15'
    Mål for AC Oulu!
    FC Haka Valkeakoski 0 - 1 AC Oulu
    Mål: Lucky Opara
    Lucky Opara setter ballen i nettet og AC Oulu leder nå 0-1.
    16'
    En av FC Haka Valkeakoskis spillere går i offside.
    17'
    Jacob Bushue
    Jacob Bushue (FC Haka Valkeakoski) kommer seg fri på Tehtaan Kenttä, men avslutningen går utenfor.
    18'
    I Valkeakoski slår Sergei Eremenko en corner fra høyre.
    19'
    Dennis Salanovic
    Dennis Salanovic (AC Oulu) kommer til avslutning på Tehtaan Kenttä, men headingen blir reddet.
    19'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dennis Salanovic (AC Oulu) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    AC Oulu slipper å klare seg uten Dennis Salanovic som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Janne-Pekka Laine sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Janne-Pekka Laine (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    27'
    Luiyi De Lucas
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover på Tehtaan Kenttä og Luiyi de Lucas kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AC Oulu.
    27'
    27'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Dennis Salanovic
    AC Oulu bytter ut Dennis Salanovic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jyrki Ahola blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Niklas Jokelainen.
    28'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) vinkes av for offside i Valkeakoski.
    29'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski like utenfor AC Oulu-området.
    30'
    Jacob Bushue (FC Haka Valkeakoski) header mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    Mohammad Al-Emara tildeler AC Oulu en corner. Sergei Eremenko sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    En av FC Haka Valkeakoskis spillere blir avblåst for offside.
    37'
    AC Oulu angriper i Valkeakoski. Magnus Breitenmoser fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Frispark AC Oulu.
    42'
    Tino Purme
    Målsjanse! Tino Purme (FC Haka Valkeakoski) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski, men blir avblåst for offside.
    44'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Inn: Nikolas Saira
    Ut: Samu Alanko
    Bytte for AC Oulu. Nikolas Saira kommer inn for Samu Alanko på Tehtaan Kenttä.
    46'
    Sergei Eremenko (AC Oulu) slår en corner fra venstre side på Tehtaan Kenttä.
    46'
    Sergei Eremenko (AC Oulu) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    49'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    51'
    Yann Fillion vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Yann Fillion er tilbake på banen igjen.
    54'
    I Valkeakoski slår Janne-Pekka Laine en corner fra høyre.
    55'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til AC Oulu.
    56'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Aleksandar Vucenovic
    Dommeren gir Aleksandar Vucenovic (FC Haka Valkeakoski) et gult kort.
    62'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Youri Loen
    Ut: Jacob Bushue
    Jacob Bushue (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Youri Loen.
    62'
    Inn: Logan Rogerson
    Ut: Antto Hilska
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Antto Hilska med Logan Rogerson. Dette er det andre byttet som Teemu Tainio gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Andrija Bosnjak
    Ut: Aleksandar Vucenovic
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Aleksandar Vucenovic med Andrija Bosnjak.
    62'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    63'
    Niklas Friberg
    Niklas Friberg (FC Haka Valkeakoski) pådrar seg et gult kort.
    63'
    66'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Youri Loen (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra høyre på Tehtaan Kenttä.
    68'
    Inn: Ishmael Yartey
    Ut: Tino Purme
    Teemu Tainio gjør dagens fjerde bytte i Valkeakoski, når han tar ut Tino Purme og setter inn Ishmael Yartey.
    70'
    70'
    En av AC Oulus spillere går i offside.
    72'
    73'
    Andrija Bosnjak
    Andrija Bosnjak (FC Haka Valkeakoski) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Jere Kallinen (AC Oulu) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tehtaan Kenttä.
    74'
    Jere Kallinen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valkeakoski.
    77'
    Inn: Aapo Heikkila
    Ut: Niklas Jokelainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Aapo Heikkila, mens Niklas Jokelainen tar plass på benken.
    77'
    Logan Rogerson
    FC Haka Valkeakoski angriper, men avslutningen til Logan Rogerson går utenfor.
    78'
    80'
    En av AC Oulus spillere blir avblåst for offside på Tehtaan Kenttä.
    81'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    81'
    Inn: Eero-Matti Auvinen
    Ut: Jami Kyostila
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) gjør sitt femte bytte for dagen. Eero-Matti Auvinen erstatter Jami Kyostila.
    82'
    I Valkeakoski slår Youri Loen en corner fra høyre.
    84'
    Lucky Opara
    AC Oulu fosser forover og Lucky Opara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    AC Oulu angriper, men Lucky Opara vinkes av for offside.
    86'
    Inn: Obed Malolo
    Ut: Jere Kallinen
    Det virker som Jere Kallinen ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Obed Malolo.
    87'
    87'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til AC Oulu.
    89'
    89'
    Gult kort til AC Oulu
    Lucky Opara
    Lucky Opara (AC Oulu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Magnus Breitenmoser ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'
    Magnus Breitenmoser er på beina igjen og fortsetter kampen på Tehtaan Kenttä.
    90'+1
    Kan FC Haka Valkeakoski utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+3
    Janne-Pekka Laine
    Sjanse! FC Haka Valkeakoski avanserer forover, men Janne-Pekka Laine avslutter utenfor.