Dommeren blåser i gang dagens kamp i Frisco.
    San Jose Earthquakes har fått straffespark på Toyota Stadium!
    Matt Hedges (FC Dallas) mottar sitt første gule kort for dagen på Toyota Stadium.
    4'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    FC Dallas 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Oswaldo Alanis
    San Jose Earthquakes tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Oswaldo Alanis.
    6'
    Jesus Ferreira
    FC Dallas angriper i Frisco. Jesus Ferreira fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    10'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til FC Dallas.
    11'
    Jose Antonio Martinez
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Jose Antonio Martinez avslutter utenfor.
    13'
    Eduardo Lopez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    17'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Guido Gonzales Jr tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Brandon Servania
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Brandon Servania går utenfor.
    25'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    28'
    Oswaldo Alanis
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Oswaldo Alanis treffer mål, men keeper redder.
    29'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    29'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    31'
    Facundo Quignon
    Facundo Quignon (FC Dallas) header utenfor.
    31'
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Eduardo Lopez som kommer tilbake på banen i Frisco.
    32'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    34'
    Eduardo Lopez
    Målsjanse! Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Paxton Pomykal
    Målsjanse på Toyota Stadium! Paxton Pomykal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Jader Obrian
    FC Dallas avanserer forover i Frisco. Jader Obrian avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    FC Dallas angriper. Jesus Ferreira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Brandon Servania (FC Dallas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    41'
    41'
    I Frisco slår Jesus Ferreira en corner fra venstre.
    45'
    FC Dallas angriper på Toyota Stadium. Facundo Quignon header utenfor.
    45'
    45'
    45'+4
    FC Dallas angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    47'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Nathan
    Nathan (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Ricardo Pepi
    Målgivende: Justin Che
    Mål! FC Dallas utligner til 1-1 etter en heading av Ricardo Pepi i Frisco. Flott spill fra Justin Che før målet.
    50'
    I Frisco slår Eduardo Lopez en corner fra venstre.
    54'
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    56'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    57'
    Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) header rett i tverrliggeren!
    58'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside på Toyota Stadium.
    58'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til FC Dallas.
    59'
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    59'
    FC Dallas fosser forover og Jesus Ferreira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    61'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Cristian Espinoza
    Bytte for San Jose Earthquakes. Cade Cowell kommer inn for Cristian Espinoza på Toyota Stadium.
    61'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Carlos Fierro
    San Jose Earthquakes bytter ut Carlos Fierro med Benjamin Kikanovic.
    62'
    Guido Gonzales Jr tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    64'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Szabolcs Schon
    Ut: Jader Obrian
    FC Dallas bytter ut Jader Obrian med Szabolcs Schon. Dette er det første byttet som Luchi Gonzalez gjør i dagens kamp.
    67'
    68'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    69'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Andres Ricaurte
    Ut: Paxton Pomykal
    Luchi Gonzalez (FC Dallas) gjør sitt andre bytte for dagen. Andres Ricaurte erstatter Paxton Pomykal.
    74'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Luciano Abecasis
    San Jose Earthquakes gjør sitt tredje bytte. Luciano Abecasis erstattes av Paul Marie.
    74'
    Inn: Andy Rios
    Ut: Chris Wondolowski
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens fjerde bytte i Frisco, når han tar ut Chris Wondolowski og setter inn Andy Rios.
    74'
    Cade Cowell
    Målsjanse! Cade Cowell (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    I Frisco slår Eduardo Lopez en corner fra høyre.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Bryan Acosta
    Ut: Brandon Servania
    Luchi Gonzalez (FC Dallas) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bryan Acosta erstatter Brandon Servania.
    79'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Justin Che (FC Dallas) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Inn: Nkosi Tafari
    Ut: Justin Che
    FC Dallas bytter ut Justin Che som ikke ser ut til å kunne fortsette. Luchi Gonzalez blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Nkosi Tafari.
    83'
    Andres Ricaurte (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    86'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Judson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Jack Skahan, mens Judson tar plass på benken.
    87'
    Guido Gonzales Jr tildeler FC Dallas en corner. Andres Ricaurte sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.