Dommeren blåser i gang dagens kamp i Frisco.
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til FC Dallas.
    Et uheldig selvmål av Matteo Mancosu gjør at det står 1-0 på Toyota Stadium.
    5'
    7'
    Frispark Montreal Impact.
    13'
    Jeisson Vargas (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    16'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Ken Krolicki
    Ken Krolicki (Montreal Impact) avanserer forover på Toyota Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Straffe til FC Dallas!
    17'
    FC Dallas scorer på straffe!
    FC Dallas 2 - 0 CF Montreal
    Mål: Mauro Diaz
    Mauro Diaz scorer på straffe og FC Dallas øker ledelsen til 2-0.
    18'
    Montreal Impact er på skuddhold på dette frisparket.
    20'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Montreal Impact.
    21'
    Gult kort til CF Montreal
    Chris Duvall
    Chris Duvall (Montreal Impact) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Mauro Diaz
    FC Dallas fosser forover og Mauro Diaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Nima Saghafi tildeler FC Dallas en corner. Mauro Diaz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Ryan Hollingshead
    FC Dallas angriper på Toyota Stadium. Ryan Hollingshead header utenfor.
    24'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside på Toyota Stadium.
    24'
    Gult kort til FC Dallas
    Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (FC Dallas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt Montreal Impactet.
    25'
    26'
    Jeisson Vargas
    Sjanse til Montreal Impact! Jeisson Vargas er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    27'
    Mauro Diaz (FC Dallas) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    28'
    I Frisco slår Mauro Diaz en corner fra høyre.
    29'
    Montreal Impact angriper, men avslutningen til Jeisson Vargas går utenfor.
    29'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Saphir Taider (Montreal Impact) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    36'
    I Frisco slår Jeisson Vargas en corner fra høyre.
    36'
    Roland Lamah
    FC Dallas avanserer forover i Frisco. Roland Lamah avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    38'
    Matteo Mancosu
    I Frisco header Matteo Mancosu (Montreal Impact) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    41'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside.
    44'
    45'+4
    Maximiliano Urruti
    Sjanse i Frisco! Maximiliano Urruti (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+4
    Matteo Mancosu skyter i stolpen! Nære på for Montreal Impact.
    45'+5
    Målsjanse! Ken Krolicki (Montreal Impact) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Victor Ulloa
    Ut: Carlos Gruezo
    FC Dallas gjør sitt første bytte. Carlos Gruezo erstattes av Victor Ulloa.
    46'
    46'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    51'
    54'
    Michael Barrios
    Målsjanse til FC Dallas! Michael Barrios treffer mål, men keeper redder.
    54'
    Mauro Diaz (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    55'
    55'
    Matt Hedges
    Matt Hedges (FC Dallas) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    55'
    55'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    56'
    58'
    FC Dallas angriper. Maximiliano Urruti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Saphir Taider
    Montreal Impact angriper på Toyota Stadium og Saphir Taider skyter i stolpen!
    61'
    Montreal Impact angriper i Frisco, men blir avblåst for offside.
    61'
    Inn: Harold Mosquera
    Ut: Roland Lamah
    FC Dallas bytter ut Roland Lamah med Harold Mosquera.
    64'
    64'
    Michael Barrios (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Alejandro Daniel Silva Gonzalez
    Alejandro Silva (Montreal Impact) erstattes av Raheem Edwards.
    66'
    En av Montreal Impacts spillere går i offside.
    67'
    Maximiliano Urruti (FC Dallas) kommer seg fri på Toyota Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    FC Dallas angriper, men Nima Saghafi blåser for offside.
    68'
    Dommer Nima Saghafi venter med å sette i gang spillet fordi Harold Mosquera ligger nede.
    70'
    Inn: Anthony Jackson-Hamel
    Ut: Matteo Mancosu
    Bytte for Montreal Impact. Anthony Jackson-Hamel kommer inn for Matteo Mancosu på Toyota Stadium.
    71'
    Harold Mosquera er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Harold Mosquera ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    72'
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Harold Mosquera
    FC Dallas bytter ut Harold Mosquera som ikke ser ut til å kunne fortsette. Oscar Pareja blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Tesho Akindele.
    73'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til FC Dallas.
    73'
    Nima Saghafi tildeler Montreal Impact en corner. Saphir Taider sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Raheem Edwards
    Montreal Impact angriper og Raheem Edwards får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Dallas-målet.
    73'
    Skudd på mål, FC Dallas
    76'
    76'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    77'
    Rudy Camacho
    Dommeren gir Rudy Camacho (Montreal Impact) et gult kort.
    77'
    81'
    Ryan Hollingshead (FC Dallas) kommer til avslutning på Toyota Stadium, men headingen blir reddet.
    81'
    81'
    Inn: Dominic Oduro
    Ut: Ken Krolicki
    Remi Garde gjør dagens tredje bytte i Frisco, når han tar ut Ken Krolicki og setter inn Dominic Oduro.
    82'
    Chris Duvall (Montreal Impact) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Toyota Stadium.
    85'
    Chris Duvall kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Toyota Stadium.
    86'
    Frispark FC Dallas.
    87'
    I Frisco slår Saphir Taider en corner fra høyre.
    90'
    Anthony Jackson-Hamel
    Anthony Jackson-Hamel (Montreal Impact) header ballen mot mål, men FC Dallas klarerer.
    90'+1
    90'+1
    Sjanse! Montreal Impact avanserer forover, men Raheem Edwards avslutter utenfor.
    90'+2
    Jesse Gonzalez
    Jesse Gonzalez (FC Dallas) mottar sitt første gule kort for dagen på Toyota Stadium.
    90'+2
    Reggie Cannon
    FC Dallas avanserer forover i Frisco. Reggie Cannon avslutter, men treffer ikke mål.