Hei, og velkommen til vår livedekning av semifinalen i den spanske supercupen. 2022-utgaven av El Clasico er ikke like stjernespekket og spektakulært som tidligere årganger, men dette er helt klart en kamp som betyr mye for begge lag. Kanskje spesielt for Barcelona, hvor Xavi leder sitt første oppgjør mot Real Madrid.
    Ferran Torres debuterer for sin nye klubb etter overgangen fra Manchester City tidligere i måneden.
    Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    2'
    Karim Benzema
    Real Madrid avanserer forover i Riyadh. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    7'
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Real Madrid) kommer seg fri på King Fahd International Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Vinicius Junior
    Målsjanse på King Fahd International Stadium! Vinicius Junior fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Brukbar mulighet i det Modric spiller Vinicius igjennom. Ter Stegen henger med på notene!
    12'
    I Riyadh slår Ousmane Dembele en corner fra venstre.
    18'
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på King Fahd International Stadium.
    19'
    Real Madrid ruller opp og ut mot Marco Asensio. Han fyrer av et skudd som går like over! Der er Barcelona heldig.
    19'
    23'
    Gult kort til Barcelona
    Ferran Torres
    Ferran Torres (FC Barcelona) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Mål for Real Madrid!
    Barcelona 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Karim Benzema
    Vinicius spilles elegant igjennom av Benzema etter et klønete balltap på midten av en Barcelona-spiller. Alene med keeper viser han hvilken spiller han er. 1-0 Real Madrid!
    25'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    28'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (FC Barcelona) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    30'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    FC Barcelona avanserer forover og Luuk De Jong kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    32'
    32'
    Ousmane Dembele
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Ousmane Dembele avslutter utenfor.
    35'
    35'
    37'
    Real Madrid angriper. Marco Asensio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    Flere gode innlegg motsatt mot Ferran Torres, men nyervervelsen har ikke lykkes i å få noe ut av situasjonene.
    40'
    39'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 1 Real Madrid
    Mål: Luuk De Jong
    Den utskjelte spissen scorer i sin tredje strake kamp! Denne er av det heldige slag, ettersom Éder Militão skyter ballen opp i venstrefoten til spissen. Derfra går den forbi Courtois, via stolpen og i nettet!
    41'
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Abdessamad Ezzalzouli
    Ut: Ferran Torres
    FC Barcelona gjør sitt første bytte. Ferran Torres erstattes av Abdessamad Ezzalzouli.
    46'
    Inn: Pedri
    Ut: Frenkie De Jong
    Frenkie De Jong (FC Barcelona) erstattes av Pedri.
    46'
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på King Fahd International Stadium, men klarer ikke å score.
    47'
    Pedri
    Pedri (FC Barcelona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Luuk De Jong (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på King Fahd International Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Barcelona kommet klart best i gang etter hvilen.
    51'
    Dani Alves
    Dani Alves (FC Barcelona) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til FC Barcelona.
    51'
    FC Barcelona avanserer forover i Riyadh. Ousmane Dembele avslutter, men treffer ikke mål. Like utenfor!
    54'
    Jordi Alba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Jordi Alba ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Riyadh.
    64'
    Inn: Ansu Fati
    Ut: Luuk De Jong
    FC Barcelona bytter ut Luuk De Jong med Ansu Fati.
    66'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Marco Asensio
    Carlo Ancelotti gjør dagens første bytte i Riyadh, når han tar ut Marco Asensio og setter inn Rodrygo.
    68'
    Benzema vender opp og klinker den i stolpen!
    69'
    Karim Benzema skyter i stolpen! Stor sjanse for Real Madrid i Riyadh.
    69'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    69'
    Målsjanse til Real Madrid! Karim Benzema treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Barcelona 1 - 2 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Dani Carvajal
    Karim Benzema dundrer ballen i mål fra kort hold! Dani Carvajal var nest sist på ballen. Dette har ligget i lufta noen minutter!
    72'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på King Fahd International Stadium.
    75'
    75'
    Gult kort til Real Madrid
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler FC Barcelona en corner. Ousmane Dembele sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    77'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Gavi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Memphis Depay, mens Gavi tar plass på benken.
    78'
    Inn: Nicolas Gonzalez
    Ut: Dani Alves
    FC Barcelona bytter ut Dani Alves med Nicolas Gonzalez. Dette er det femte byttet som Xavi gjør i dagens kamp.
    78'
    FC Barcelona angriper, men Jose Luis Munuera Montero blåser for offside.
    80'
    Frispark Real Madrid.
    80'
    Pedri
    FC Barcelona angriper, men avslutningen til Pedri går utenfor.
    82'
    Barcelona 2 - 2 Real Madrid
    Mål: Ansu Fati
    Målgivende: Jordi Alba
    Ansu Fati sender ballen i nettet med pannebrasken! Barcelona gir seg ikke her.
    83'
    Inn: Federico Valverde
    Ut: Luka Modric
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Federico Valverde, mens Luka Modric tar plass på benken.
    83'
    Hjørnespark til Barcelona
    83'
    85'
    87'
    FC Barcelona angriper, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'
    Offside! Vinicius Junior (Real Madrid) er alene igjennom, men dommer Jose Luis Munuera Montero ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+1
    1. ekstraomgang
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Dani Carvajal
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Dani Carvajal erstattes av Lucas Vazquez.
    91'
    92'
    Memphis Depay (FC Barcelona) løfter inn en corner fra venstre på King Fahd International Stadium.
    93'
    Ronald Araujo
    Ronald Araujo (FC Barcelona) header utenfor.
    93'
    Barcelona 2 - 3 Real Madrid
    Mål: Federico Valverde
    Målgivende: Rodrygo
    Real Madrid-spillerne står i kø! Først kontrer de fire mot to, før Vinicius elegant hopper over og skaper ytterligere plass for lagkameratene. Der dukker Valverde opp, og setter ballen iskaldt i nettet!
    98'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Real Madrid) får et gult kort etter å ha dratt av seg trøyen.
    99'
    Sergio Busquets
    FC Barcelona angriper i Riyadh. Sergio Busquets avslutter på mål, men greier ikke å score.
    101'
    101'
    101'
    Pedri
    Pedri (FC Barcelona) kommer seg fri på King Fahd International Stadium, men avslutningen går utenfor.
    102'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Riyadh fordi Karim Benzema får behandling for en skade på banen.
    102'
    Karim Benzema er tilbake i kampen igjen.
    103'
    104'
    104'
    105'
    2. ekstraomgang
    Casemiro
    Real Madrid fosser forover og Casemiro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.