Vazquez90'+4
2 905
2 564
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    5'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    8'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Frispark Real Madrid.
    13'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    14'
    15'
    16'
    Real Madrid angriper i Barcelona, men blir avblåst for offside.
    18'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Real Madrid.
    21'
    22'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Camp Nou.
    24'
    Sergino Dest
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Sergino Dest fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    27'
    Karim Benzema (Real Madrid) vinkes av for offside i Barcelona.
    29'
    29'
    Memphis Depay
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Memphis Depay avslutter utenfor.
    31'
    Mål for Real Madrid!
    Barcelona 0 - 1 Real Madrid
    Mål: David Alaba
    Målgivende: Rodrygo
    David Alaba setter ballen i nettet og Real Madrid leder nå 0-1. Flott spill fra Rodrygo før målet.
    32'
    Kan FC Barcelona utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    I Barcelona slår Memphis Depay en corner fra høyre.
    35'
    Gerard Pique
    Gerard Pique (FC Barcelona) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    36'
    Memphis Depay (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på Camp Nou.
    38'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    40'
    40'
    Memphis Depay (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    41'
    Memphis Depay (FC Barcelona) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    41'
    45'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Philippe Coutinho
    Ut: Óscar Mingueza
    Óscar Mingueza (FC Barcelona) erstattes av Philippe Coutinho.
    46'
    47'
    Philippe Coutinho
    Philippe Coutinho (FC Barcelona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    I Barcelona slår Memphis Depay en corner fra venstre.
    48'
    49'
    53'
    Frispark FC Barcelona.
    53'
    Ferland Mendy
    Målsjanse til Real Madrid! Ferland Mendy treffer mål, men keeper redder.
    55'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Rodrygo
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Rodrygo går utenfor.
    55'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler FC Barcelona en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    58'
    Gult kort til Barcelona
    Gerard Pique (FC Barcelona) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    En av FC Barcelonas spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Camp Nou.
    61'
    Karim Benzema
    Sjanse i Barcelona! Karim Benzema (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    63'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til FC Barcelona like utenfor Real Madrid-området.
    64'
    69'
    72'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Federico Valverde
    Ut: Rodrygo
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt første bytte for dagen. Federico Valverde erstatter Rodrygo.
    72'
    Federico Valverde
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Federico Valverde går utenfor.
    72'
    FC Barcelona avanserer forover i Barcelona. Sergino Dest avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Ansu Fati
    FC Barcelona bytter ut Ansu Fati med Sergio Aguero. Dette er det andre byttet som Ronald Koeman gjør i dagens kamp.
    74'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Inn: Sergi Roberto
    Ut: Frenkie De Jong
    Ronald Koeman gjør dagens tredje bytte i Barcelona, når han tar ut Frenkie De Jong og setter inn Sergi Roberto.
    77'
    Gult kort til Real Madrid
    Ferland Mendy (Real Madrid) pådrar seg et gult kort.
    80'
    FC Barcelona angriper, men Sergi Roberto vinkes av for offside.
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barcelona fordi Gerard Pique får behandling for en skade på banen.
    82'
    Federico Valverde (Real Madrid) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Camp Nou.
    82'
    84'
    Sergio Aguero
    FC Barcelona angriper og Sergio Aguero får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Madrid-målet.
    84'
    Federico Valverde er på beina igjen og fortsetter kampen.
    84'
    Gerard Pique ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Barcelona.
    85'
    Inn: Luuk De Jong
    Ut: Gavi
    FC Barcelona gjør sitt fjerde bytte. Gavi erstattes av Luuk De Jong.
    85'
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez venter med å sette i gang spillet fordi Vinicius Junior ligger nede.
    86'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Vinicius Junior
    Marco Asensio (Real Madrid) erstatter Vinicius Junior som ser ut til å måtte forlate Camp Nou med en skade.
    88'
    Thibaut Courtois ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'
    Inn: Dani Carvajal
    Ut: Federico Valverde
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Dani Carvajal erstatter Federico Valverde som sannsynligvis er skadet.
    90'+2
    Real Madrid slipper å klare seg uten Thibaut Courtois som kommer tilbake på banen i Barcelona.
    90'+2
    Marco Asensio
    Sjanse til Real Madrid! Marco Asensio er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    Barcelona 0 - 2 Real Madrid
    Mål: Lucas Vazquez
    Lucas Vazquez setter ballen i mål og øker Real Madrids ledelse til 0-2 i Barcelona.
    90'+4
    Memphis Depay (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    90'+6
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (FC Barcelona) kommer til avslutning på Camp Nou, men headingen blir reddet.
    90'+6
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    90'+6
    Real Madrid fosser fremover, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside på Camp Nou.
    90'+7
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 2 Real Madrid
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: Sergino Dest
    Mål! FC Barcelona reduserer til 1-2 etter et mål av Sergio Aguero på Camp Nou. Det er en fin assist fra Sergino Dest.