3-0
1 166
340
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Straffe! Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos plasserer ballen på krittmerket for FC Barcelona...
    6'
    Barcelona scorer på straffe!
    Barcelona 1 - 0 Levante UD
    Mål: Memphis Depay
    Mål! FC Barcelona får et straffespark som Memphis Depay setter i mål på Camp Nou. Stillingen er dermed 1-0.
    7'
    Philippe Coutinho
    Philippe Coutinho (FC Barcelona) avanserer forover på Camp Nou. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark Levante UD.
    11'
    I Barcelona slår Sergino Dest en corner fra høyre.
    12'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    12'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 2 - 0 Levante UD
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Sergino Dest
    Luuk De Jong øker FC Barcelonas ledelse til 2-0! Sergino Dest var nest sist på ballen.
    14'
    Hjørnespark til Levante UD
    16'
    Sjanse til FC Barcelona! Philippe Coutinho er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    19'
    Memphis Depay (FC Barcelona) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    22'
    Gerard Pique
    Gerard Pique (FC Barcelona) kommer seg fri på Camp Nou, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til FC Barcelona.
    24'
    Gult kort til Barcelona
    Gavi
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Gavi (FC Barcelona) det gule kortet.
    24'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Gult kort til Levante UD
    Sergio Postigo
    Sergio Postigo (Levante UD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Gavi
    FC Barcelona angriper og Gavi får avsluttet. Headingen treffer ikke Levante UD-målet.
    27'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    32'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    32'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler FC Barcelona en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler FC Barcelona en corner. Philippe Coutinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Gavi
    FC Barcelona angriper. Gavi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    39'
    Memphis Depay
    Sjanse i Barcelona! Memphis Depay (FC Barcelona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    FC Barcelona avanserer forover og Memphis Depay kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    43'
    43'
    43'
    Levante UD må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Barcelona.
    43'
    I Barcelona slår Memphis Depay en corner fra høyre.
    45'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Levante UD.
    47'
    49'
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Memphis Depay avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Memphis Depay (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    49'
    51'
    Målsjanse på Camp Nou! Memphis Depay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Dani Gomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Jose Luis Morales, mens Dani Gomez tar plass på benken.
    55'
    Inn: Pablo Martinez
    Ut: Nemanja Radoja
    Bytte for Levante UD. Pablo Martinez kommer inn for Nemanja Radoja på Camp Nou.
    55'
    56'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Levante UD.
    58'
    Pepelu
    Dommeren gir Pepelu (Levante UD) et gult kort.
    58'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Riqui Puig
    Ut: Philippe Coutinho
    FC Barcelona bytter ut Philippe Coutinho med Riqui Puig.
    59'
    61'
    Nicolas Gonzalez
    FC Barcelona avanserer forover i Barcelona. Nicolas Gonzalez avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Målsjanse til FC Barcelona! Memphis Depay treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    68'
    Inn: Alejandro Cantero
    Ut: Jorge De Frutos
    Levante UD gjør sitt tredje bytte. Jorge De Frutos Sebastian erstattes av Alejandro Cantero.
    69'
    Inn: Nikola Vukcevic
    Ut: Pepelu
    Pepelu (Levante UD) erstattes av Nikola Vukcevic.
    69'
    Sergino Dest
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Sergino Dest avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    74'
    Inn: Rober Pier
    Ut: Shkodran Mustafi
    Paco Lopez gjør dagens femte bytte i Barcelona, når han tar ut Shkodran Mustafi og setter inn Rober Pier.
    77'
    Nicolas Gonzalez (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på Camp Nou.
    77'
    77'
    80'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (FC Barcelona) header utenfor.
    81'
    Inn: Ansu Fati
    Ut: Luuk De Jong
    FC Barcelona gjør sitt andre bytte. Luuk De Jong erstattes av Ansu Fati.
    81'
    Inn: Yusuf Demir
    Ut: Gavi
    FC Barcelona bytter ut Gavi med Yusuf Demir. Dette er det tredje byttet som Ronald Koeman gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Ronald Araujo
    Ut: Óscar Mingueza
    FC Barcelona bytter ut Óscar Mingueza med Ronald Araujo.
    82'
    Jose Luis Morales
    Levante UD angriper, men avslutningen til Jose Luis Morales går utenfor.
    82'
    Alejandro Cantero
    Levante UD fosser forover og Alejandro Cantero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Skudd utenfor mål, Levante UD
    83'
    84'
    I Barcelona slår Memphis Depay en corner fra venstre.
    85'
    Ansu Fati
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Ansu Fati avslutter utenfor.
    85'
    Frispark FC Barcelona.
    86'
    Carlos Clerc
    Carlos Clerc (Levante UD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.