Eyupspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Genclerbirligi SK avanserer forover og Metehan Mert kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    Eyupspor, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Eyupspor på egen banehalvdel.
    5'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    6'
    Eyupspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Yusuf Ziya Gunduz tildeler Genclerbirligi SK en corner. Dmytro Hrechyshkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra venstre på Eyüp Stadium.
    15'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Eyupspor på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Eyupspor.
    17'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Gökhan Gul
    Dommer Yusuf Ziya Gunduz gir Gökhan Gul (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    17'
    Eyupspor fosser fremover, men Yusuf Ziya Gunduz blåser for offside på Eyüp Stadium.
    18'
    19'
    I Istanbul slår Bekir Yilmaz en corner fra høyre.
    21'
    Blessing Chibuike Eleke
    Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Eyüp Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    Mete Kaan Demir
    Mete Kaan Demir (Eyupspor) avanserer forover på Eyüp Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    27'
    28'
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) slår en corner fra høyre side på Eyüp Stadium.
    30'
    Teddy Mezague
    Teddy Mezague (Eyupspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Eyupspor.
    31'
    Timur Temeltas (Eyupspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eyüp Stadium.
    35'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gökhan Gul (Genclerbirligi SK) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Eyupspor slipper å klare seg uten Timur Temeltas som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    37'
    Genclerbirligi SK slipper å klare seg uten Gökhan Gul som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Ugur Akdemir ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    38'
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) løfter inn en corner fra høyre på Eyüp Stadium.
    39'
    Ugur Akdemir er på beina igjen og fortsetter kampen på Eyüp Stadium.
    40'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    41'
    Gökhan Gul vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Gökhan Gul
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Serdarcan Eralp erstatter Gökhan Gul som sannsynligvis er skadet.
    43'
    Gökhan Gul ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    43'
    44'
    Frispark til Eyupspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    45'
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) slår en corner fra venstre side på Eyüp Stadium.
    45'+1
    Eyupspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+2
    Sjanse i Istanbul! Teddy Mezague (Eyupspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+4
    45'+4
    Yusuf Ziya Gunduz tildeler Eyupspor en corner. Mete Kaan Demir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Spillerbytte - Eyupspor
    Inn: Cenk Ahmet Alkilic
    Ut: Ugur Akdemir
    Zafer Turan gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Ugur Akdemir og setter inn Cenk Ahmet.
    46'
    46'
    47'
    I Istanbul slår Dmytro Hrechyshkin en corner fra venstre.
    48'
    Genclerbirligi SK angriper på Eyüp Stadium. Blessing Chibuike Eleke header utenfor.
    48'
    Mål for Eyupspor!
    Eyupspor 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Umut Bulut
    Målgivende: Bekir Yilmaz
    Umut Bulut dundrer ballen i mål og Eyupspor tar ledelsen 1-0 på Eyüp Stadium. Flott spill fra Bekir Yilmaz før målet.
    49'
    56'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Eyupspor.
    58'
    Inn: Enes Keskin
    Ut: Bekir Yilmaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eyupspor. Inn kommer Enes Keskin, mens Bekir Yilmaz tar plass på benken.
    59'
    Inn: Pa Amat Dibba
    Ut: Caner Huseyin Bag
    Eyupspor bytter ut Caner Huseyin Bag med Pa Dibba. Dette er det tredje byttet som Zafer Turan gjør i dagens kamp.
    59'
    61'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Musa Sahindere
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Sintayehu Sallalich erstatter Musa Sahindere.
    61'
    64'
    Skudd på mål, Eyupspor
    64'
    64'
    68'
    70'
    Arda Kizildag
    Dommer Yusuf Ziya Gunduz viser Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    70'
    Kan Genclerbirligi SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    Inn: Oleksandr Belyaev
    Ut: Blessing Chibuike Eleke
    Bytte for Genclerbirligi SK. Oleksandr Belyaev kommer inn for Blessing Chibuike Eleke på Eyüp Stadium.
    75'
    Inn: Muhammed Bayir
    Ut: Kerem Can Akyuz
    Bytte for Genclerbirligi SK. Muhammed Bayir kommer inn for Kerem Can Akyuz på Eyüp Stadium.
    75'
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) erstattes av Gokhan Altiparmak.
    75'
    Umut Bulut
    Målsjanse på Eyüp Stadium! Umut Bulut fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Inn: Mehmet Uslu
    Ut: Bulent Uzun
    Eyupspor bytter ut Bulent Uzun med Mehmet Uslu. Dette er det fjerde byttet som Zafer Turan gjør i dagens kamp.
    76'
    Enes Keskin
    Eyupspor angriper i Istanbul. Enes Keskin fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    79'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    80'
    Inn: Gokcan Kaya
    Ut: Mete Kaan Demir
    Eyupspor bytter ut Mete Kaan Demir med Gokcan Kaya.
    83'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Eyupspor like utenfor Genclerbirligi SK-området.
    84'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    86'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    87'
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Eyupspor angriper, men Yusuf Ziya Gunduz blåser for offside.
    89'
    Gult kort til Eyupspor
    Umut Bulut
    Umut Bulut (Eyupspor) får et gult kort av dommer Yusuf Ziya Gunduz.
    89'
    90'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    90'+1
    90'+2
    Serdarcan Eralp (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eyüp Stadium.