Hei, og velkommen til livedekningen av kveldens kamp mellom Everton og Liverpool.
    Lagoppstillingene har akkurat kommet inn.
    Everton (4-4-2): Pickford - Coleman, Godfrey, Keane, Digne - Townsend, Doucouré, Allan, Gray - Richarlison, Rondón.
    Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mané.
    Liverpool gjør ett bytte fra helgens 4-0-seier over Southampton. Det er Matip som kommer inn for Konate i midtforsvaret.
    For Everto, som tapte borte mot Brentford, kommer Richarlison inn for Gordon og Gray kommer inn for Iwobi.
    Liverpool og Jordan Henderson sparker kampen i gang.
    1'
    God ball fra Alexander-Arnold opp mot Mané. Coleman klarer å komme seg i mellom, men må spille ballen ut til hjørnespark.
    1'
    Coleman svært misfornøyd med Pickford der, som kom for sent ut til å ta ballen.
    2'
    Og det kunne blitt skjebnesvangert for Everton. Matip får stå helt alene inne i feltet når hjørnesparket svinges inn, men headingen fra seks meter sender han utenfor.
    2'
    Ny kjempesjanse for Liverpool! Jota snapper opp en løs ball og svinger inn mot Salah. Egypteren får foten på ballen fra tre-fire meters hold, men han klarer ikke å styre ballen under tverrliggeren.
    3'
    Ballen går opp i hånden til Townsend og det blåses frispark. Goodison Park er svært lite fornøyd med det.
    4'
    Så er det Everton som kommer fremover, men innlegget blir headet unna.
    6'
    Thiago kommer på løp inn i 16-meteren. Digne skjærer inn foran og header ut til corner.
    6'
    Heades unna.
    7'
    Nesten for Salah! Mané slår lavt inn mot Salah, og denne gangen treffer Salah bedre. Fra ti meters hold styrer han ballen mot mål, men Pickford er lynraskt nede og redder.
    8'
    Mål for Liverpool!
    Everton 0 - 1 Liverpool
    Mål: Jordan Henderson
    Målgivende: Andy Robertson
    Henderson - med venstre! Lang ball opp mot Mané. Han tar med seg Robertson, som legger ut mot 16-meteren. Der lurer Henderson, som styrer ballen fint inn borte ved stolpen.
    10'
    En slags takk for sist for Jordan Henderson, som trodde han avgjorde tilsvarende kamp forrige sesong dypt inne på overtiden. Da grep VAR inn og annullerte målet for en offside.
    11'
    Everton kommer seg farlig frem, men den siste pasningen treffer ikke.
    12'
    Gray fyrer til fra 30 meter. Blir nesten et skudd som Richarlison klarer å styre inn med hodet, men det går langt utenfor.
    14'
    Jota kommer seg inn i 16-meteren, men finner ingen skuddmulighet. Legger ut til Alexander-Arnold, som skyter fra 18 meter. Pickford er igjen med på notene og får slått ut til corner.
    15'
    Blir ikke noe farlig ut av hjørnesparket.
    16'
    Gult kort til Everton
    Andros Townsend
    Dommeren mener Townsend filmer. Det er kanskje en liten, liten kontakt, men den er i så fall høyst minimal.
    16'
    Gray lurer inne foran mål når Fabinho mister ballen til Richarlison. Alexander-Arnold kommer inn i siste liten og får ballen ut til corner.
    18'
    Headingen inne i feltet går høyt til værs. Alisson får en hånd på andreballen og Liverpool får ballen unna.
    18'
    Henderson kommer seg rundt på kanten. Inne foran mål blir det en duell mellom Mané og Pickford, som keeper Pickford vinner ganske greit.
    19'
    Virkelig full pupp her så langt.
    19'
    Everton 0 - 2 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Jordan Henderson
    Og mens det er mye nesten fra Everton, kommer Liverpool til den enes store sjansen etter den andre. Henderson slår fint gjennom i bakrom, Salah skjærer inn og bøyer ballen rundt Pickford og i mål.
    20'
    Salah prøver å rykke fra Digne, men backen får satt inn en takling. Ut til corner.
    21'
    Nesten selvmål! Hjørnesparket går over Jota, men treffer hoften til Keane. Ballen ruller sakte like utenfor stolpen og til et nytt hjørnespark.
    22'
    Rondón header over og ut til et nytt hjørnespark.
    22'
    Må vente litt på en ball ...
    23'
    Men nå er vi klare.
    23'
    Ballen ender opp i føttene til en feilvendt Matip. Han hælsparker ballen, men godt utenfor.
    23'
    Mané med et fint skudd fra 25 meter, men Pickford får bokset unna.
    26'
    Thiago kommer seg også til skudd, men det blokkeres.
    27'
    Gray lurer Alexander-Arnold og går for skudd fra hjørnet av 16-meteren. Rett i hodet på Matip.
    27'
    Townsend og Thiago river og sliter i hverandre. Det blir til slutt frispark til Everton i god innleggsposisjon.
    28'
    Van Dijk header innlegget bakover i feltet. Ut til kast.
    28'
    Nytt frispark mot Thiago. Denne gangen litt for sent inne på Allan.
    29'
    Allan
    Sent inne på Jota. Tar ballen først, men løfter høyrebeinet og feller Jota.
    31'
    Jota blir liggende nede.
    31'
    Spissen er oppe på beina igjen.
    32'
    Så er det Robertson som tar telling.
    34'
    Han blør, fra nesen tror jeg.
    34'
    Fikk seg et slag mot ansiktet i en duell. Ikke noe tilsiktet, men blødningen må stanses.
    34'
    Spillet er i gang igjen.
    35'
    Alexander-Arnold prøver seg med et veldig tidlig innlegg, men får ikke nok skru på ballen. Pickford kommer fint ut og holder ballen.
    37'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 2 Liverpool
    Mål: Demarai Gray
    Målgivende: Richarlison
    Redusering! Litt ut av intet scorer Everton. Richarlison får litt rom og trer lynraskt gjennom mot Gray. Alisson kommer tidlig ut, men får bare bremset ballen på vei mot mål.
    38'
    Gult kort til Liverpool
    Thiago
    Vært en del forseelser fra Thiago og han får det gule kortet.
    39'
    Lucas Digne
    Svært sent inne på Henderson.
    40'
    Gray vinkes av for offside.
    42'
    Jota prøver å tre gjennom til Mané, men pasningen kommer aldri frem.
    43'
    Demarai Gray
    For filming! Everton-fansen er igjen rasende.
    44'
    Om det var noe kontakt, så var det svært lite i hvert fall.
    45'
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+1
    Henderson sniker seg inn i feltet og slår ut i feltet. Der lurer Mané, men Pickford rekker akkurat å skyve over i tide og får reddet headingen.
    45'+1
    Fint Liverpool-spill. Jota prøver å tre frem til Mané, men pasningen blokkeres. Ut til corner.
    45'+2
    Igjen blir det småfarlig, men Everton får ballen ut.
    45'+3
    Doucouré kommer til skudd inne i 16-meteren, men skuddet blokkeres.
    45'+4
    Og det ble det siste som skjedde i denne omgangen! En omgang med fullt kjør fra første sekund, og hvor Liverpool leder 2-1.
    Everton starter bra. Doucouré kommer seg til avslutning inne i boksen, men det blir lite kraft i headingen og Alisson redder enkelt.
    46'
    Kjempemulighet for Mané. Alexander-Arnold driver fint fremover og stikker nydelig gjennom til Mané, men skuddet til Mané fra ti meter blokkeres av en oppofrende Godfrey.
    49'
    Thiago får ballen inne i 16-meteren, men går for en fancy lobb mot Mané istedenfor skudd. Går enkelt inn til Pickford, men Coleman og Pickford kolliderer litt i hverandre og Pickford mister faktisk nesten ballen i eget mål, men han redder seg inn.
    51'
    Corner til Everton.
    52'
    52'
    Salah tar ned ballen 20 meter fra mål og fyrer til på halv volley. Treffer ikke med retningen og skuddet går utenfor mål.
    52'
    Jota felles av Godfrey. Frispark rundt 25 meter fra mål. God skuddposisjon.
    54'
    Alexander-Arnold står der, men så tar plutselig Van Dijk ballen. Skal han gå for kraft her?
    54'
    Alexander-Arnold har flyttet seg ut til kanten. Skal tydeligvis ikke ta frisparket.
    55'
    Salah og Van Dijk ved ballen.
    55'
    Van Dijk skyter - svakt i muren.
    55'
    Thiago får skutt fra 20 meter. Utenfor.
    55'
    Richarlison går for skudd fra 20 meter. Sklir av foten og langt utenfor.
    56'
    Tidlig innlegg fra COleman. Alisson kommer ut og holder ballen.
    58'
    Rondón sitter nede. Må ut her.
    59'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Anthony Gordon
    Ut: Salomon Rondon
    59'
    Coleman gir bort et hjørnespark.
    60'
    Keane får hodet på ballen like foran Van Dijk. Header ut til ny corner.
    61'
    Keane header igjen unna. Igjen ut til en ny corner.
    61'
    Pickford bokser unna.
    62'
    Andy Robertson
    Feller Gordon - eller gjør han det? Lignet mye på situasjonene hvor dommer Tierney ga gult kort for filming tidligere i kampen.
    63'
    Frispark uansett i farlig skuddhold. 23 meter fra mål, sånn omtrent.
    63'
    Via muren og over. Ut til hjørnespark.
    64'
    Stanges unna foran første stolpe.
    64'
    Everton 1 - 3 Liverpool
    Og så gjør Salah det igjen! For en sesong han har. Coleman mister ballen midt på banen etter hjørnesparket. Salah snapper opp, klarer å holde Coleman bak seg og triller ballen ned i hjørnet når han kommer alene med Pickford.
    64'
    Fremdeles tid igjen for Everton. Kan de tenne håpet igjen?
    68'
    Henderson med et farlig innlegg. Godfrey slenger ut en fot, men får se at ballen går over mål og ut til corner.
    70'
    Jota får hodet på ballen inne i feltet, men får ikke presset headingen under tverrliggeren.
    70'
    Inn: Fabian Delph
    Ut: Andros Townsend
    73'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Thiago
    Ut: James Milner
    Ut med Thiago for Liverpool, som har gult kort.
    75'
    Richarlison prøver å rulle videre til Gordon, men Van Dijk står i veien.
    77'
    Everton 1 - 4 Liverpool
    Mål: Diogo Jota
    Der er det vel avgjort? Og for en scoring det er. Robertson slår lavt inn mot Jota, som vender nydelig vekk Allan og banker ballen opp ved nærmeste stolpe. Forbi Pickford, som selger seg litt, og i mål.