I Liverpool slår Anthony Gordon en corner fra venstre.
    Vitaliy Mykolenko
    Sjanse! Everton FC avanserer forover, men Vitaliy Mykolenko avslutter utenfor.
    2'
    Anthony Gordon
    Everton FC fosser forover og Anthony Gordon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Richarlison
    I Liverpool header Richarlison (Everton FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Everton FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brentford FC.
    5'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) header utenfor.
    6'
    Richarlison
    Richarlison (Everton FC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Anthony Gordon (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    8'
    Frisparket tildelt Everton FC er farlig nær Brentford FCs målområde.
    10'
    Gult kort til Brentford
    Mads Bech Sorensen
    Dommeren gir Mads Bech Sorensen (Brentford FC) et gult kort.
    10'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Brentford
    Mål: Dominic Calvert-Lewin
    Målgivende: Richarlison
    Mål! Everton FC tar ledelsen 1-0 ved Dominic Calvert-Lewin. Richarlison sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Målet til Everton sjekkes av VAR
    12'
    Everton FC angriper, men Richarlison vinkes av for offside.
    14'
    Rødt kort til Everton
    Jarrad Branthwaite
    Jarrad Branthwaite (Everton FC) må forlate banen etter at dommer Michael Oliver trekker fram det røde kortet!
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Brentford FC er nær straffområde.
    19'
    Christian Eriksen
    Christian Eriksen (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men klarer ikke å score.
    21'
    Anthony Gordon (Everton FC) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    22'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    26'
    Christian Nørgaard
    Christian Nørgaard (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Mathias Jensen
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Mathias Jensen går utenfor.
    30'
    Richarlison vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Everton FC slipper å klare seg uten Richarlison som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    34'
    Andre Gomes
    Everton FC angriper. Andre Gomes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    Michael Oliver tildeler Brentford FC en corner. Christian Eriksen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Everton scorer selvmål!
    Everton 1 - 1 Brentford
    Mål: Seamus Coleman
    37'
    Kristoffer Ajer
    Dommer Michael Oliver viser Kristoffer Ajer (Brentford FC) det gule kortet.
    40'
    Frispark Everton FC.
    40'
    Abdoulaye Doucoure
    Abdoulaye Doucoure (Everton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Rico Henry
    Sjanse til Brentford FC! Rico Henry er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Ivan Toney
    Målsjanse på Goodison Park! Ivan Toney fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Bryan Mbeumo
    Målsjanse til Brentford FC! Bryan Mbeumo treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Everton FC har fått straffespark på Goodison Park!
    45'+1
    Everton scorer på straffe!
    Everton 2 - 1 Brentford
    Mål: Richarlison
    Mål! Richarlison gir Everton FC ledelsen etter et straffespark. 2-1.
    45'+2
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Vitaly Janelt
    Ut: Mads Bech Sorensen
    Brentford FC gjør sitt første bytte. Mads Bech Sorensen erstattes av Vitaly Janelt.
    46'
    Yoane Wissa
    Målsjanse! Yoane Wissa (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Offside! Yoane Wissa blir vinket av og Brentford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    52'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Brentford FC!
    56'
    Brentford FC angriper. Christian Eriksen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    58'
    Ikke rødt kort likevel
    59'
    Inn: Pelenda Da Silva
    Ut: Kristoffer Ajer
    Brentford FC bytter ut Kristoffer Ajer med Pelenda Da Silva. Dette er det andre byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    59'
    Christian Eriksen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    62'
    Mål for Brentford!
    Everton 2 - 2 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Christian Eriksen
    Yoane Wissa (Brentford FC) header ballen i mål og utligner til 2-2. Christian Eriksen sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Everton 2 - 3 Brentford
    Mål: Rico Henry
    Målgivende: Christian Nørgaard
    Rico Henry header ballen i mål og Brentford FC leder dermed 2-3. Det er en fin assist fra Christian Nørgaard.
    64'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Rico Henry
    Målsjanse til Brentford FC! Rico Henry treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Michael Oliver tildeler Everton FC en corner. Vitaliy Mykolenko sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Anthony Gordon
    Everton FC bytter ut Anthony Gordon med Demarai Gray.
    72'
    Inn: Jonjoe Kenny
    Ut: Andre Gomes
    Andre Gomes (Everton FC) erstattes av Jonjoe Kenny.
    72'
    En av Everton FCs spillere går i offside.
    73'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Yoane Wissa
    Bytte for Brentford FC. Mads Roerslev Rasmussen kommer inn for Yoane Wissa på Goodison Park.
    76'
    Kan Everton FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Everton FC avanserer forover og Abdoulaye Doucoure kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    78'
    78'
    I Liverpool slår Demarai Gray en corner fra høyre.
    79'
    Målsjanse! Christian Eriksen (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Salomon Rondon
    Ut: Seamus Coleman
    Frank Lampard (Everton FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Salomon Rondon erstatter Seamus Coleman.
    84'
    Ivan Toney
    Brentford FC avanserer forover i Liverpool. Ivan Toney avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    86'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brentford FC.
    87'
    Salomon Rondon
    Rødt kort! Salomon Rondon (Everton FC) blir utvist.
    88'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brentford FC like utenfor Everton FC-området.