235
    Spillet på Rcde Stadium er stoppet midlertidig fordi Lucas Ocampos ligger nede.
    3'
    Tonny Vilhena
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Tonny Vilhena avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Lucas Ocampos er på beina igjen og fortsetter kampen på Rcde Stadium.
    5'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Cornella slår Ludwig Augustinsson en corner fra venstre.
    8'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    10'
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    10'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    11'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    14'
    Rafa Mir
    Målsjanse på Rcde Stadium! Rafa Mir fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark RCD Espanyol.
    16'
    Javi Puado (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    17'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Sevilla FC.
    18'
    19'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    22'
    Anthony Martial (Sevilla FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rcde Stadium.
    23'
    Skudd på mål, RCD Espanyol
    24'
    24'
    Tonny Vilhena (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Papu Gomez
    Ut: Anthony Martial
    Papu Gomez (Sevilla FC) erstatter Anthony Martial som ser ut til å måtte forlate Rcde Stadium med en skade.
    26'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten Anthony Martial som kommer tilbake på banen i Cornella.
    28'
    29'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Raul De Tomas
    Dommer Pablo Gonzalez Fuertes viser Raul De Tomas (RCD Espanyol) det gule kortet.
    29'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Sevilla FC en corner. Ludwig Augustinsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Papu Gomez
    Papu Gomez (Sevilla FC) kommer seg fri på Rcde Stadium, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Sevilla!
    RCD Espanyol 0 - 1 Sevilla
    Mål: Rafa Mir
    Målgivende: Papu Gomez
    Rafa Mir setter ballen i nettet og Sevilla FC leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Papu Gomez.
    36'
    Yangel Herrera
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Yangel Herrera går utenfor.
    39'
    Ludwig Augustinsson (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    40'
    43'
    44'
    Gult kort til Sevilla
    Ludwig Augustinsson
    Ludwig Augustinsson (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    44'
    45'+1
    45'+2
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    45'+3
    Jesus Corona
    Jesus Corona (Sevilla FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    48'
    RCD Espanyol angriper i Cornella, men blir avblåst for offside.
    49'
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 1 - 1 Sevilla
    Mål: Sergi Darder
    Målgivende: Oscar Regano
    Mål! RCD Espanyolutligner til 1-1 etter en heading av Sergi Darder. Oscar Regano var nest sist på ballen.
    50'
    52'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Sevilla FC en corner. Ludwig Augustinsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cornella fordi Raul De Tomas får behandling for en skade på banen.
    56'
    Inn: Ivan Rakitic
    Ut: Joan Jordan
    Bytte for Sevilla FC. Ivan Rakitic kommer inn for Joan Jordan på Rcde Stadium.
    56'
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Ludwig Augustinsson
    Ludwig Augustinsson (Sevilla FC) erstattes av Oliver Torres.
    57'
    Raul De Tomas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cornella.
    57'
    Skudd på mål, Sevilla
    57'
    57'
    Thomas Delaney
    Sjanse i Cornella! Thomas Delaney (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Ivan Rakitic
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Ivan Rakitic avslutter utenfor.
    60'
    62'
    Papu Gomez
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Papu Gomez går utenfor.
    64'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    65'
    I Cornella slår Ivan Rakitic en corner fra høyre.
    68'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    69'
    69'
    Jules Kounde
    Jules Kounde (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    71'
    Inn: Youssef En-Nesyri
    Ut: Rafa Mir
    Sevilla FC bytter ut Rafa Mir med Youssef En-Nesyri.
    71'
    Inn: Jesus Navas
    Ut: Jesus Corona
    Julen Lopetegui gjør dagens femte bytte i Cornella, når han tar ut Jesus Corona og setter inn Jesus Navas.
    71'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    72'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Aleix Vidal
    Ut: Tonny Vilhena
    RCD Espanyol gjør sitt første bytte. Tonny Vilhena erstattes av Aleix Vidal.
    72'
    75'
    Javi Puado
    Dommeren gir Javi Puado (RCD Espanyol) et gult kort.
    76'
    76'
    Rødt kort til Sevilla
    Utvisning! Sevilla FC må klare seg uten Jules Kounde resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    76'
    Frispark Sevilla FC.
    78'
    79'
    Javi Puado (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Rcde Stadium.
    80'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    81'
    Keidi Bare
    Dommeren gir Keidi Bare (RCD Espanyol) et gult kort.
    81'
    Kan Sevilla FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    82'
    Inn: Oscar Melendo
    Ut: Yangel Herrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Oscar Melendo, mens Yangel Herrera tar plass på benken.
    82'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Sevilla FCs målområde.
    85'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) mottar et gult kort på Rcde Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Oscar Regano (RCD Espanyol) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Oscar Regano er tilbake på banen igjen.
    87'
    88'
    Inn: Adri Embarba
    Ut: Javi Puado
    RCD Espanyol bytter ut Javi Puado med Adri Embarba. Dette er det tredje byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Oscar Regano
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) tar ut Oscar Regano som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Loren Moron.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Sevilla FC!
    90'
    Aleix Vidal
    Aleix Vidal (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Rcde Stadium.
    90'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.