2-1
848
809
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    1'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Karim Benzema
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Rcde Stadium.
    6'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    7'
    Adri Embarba
    Sjanse til RCD Espanyol! Adri Embarba er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler RCD Espanyol en corner. Adri Embarba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    11'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Adri Embarba (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    13'
    Real Madrid angriper. Karim Benzema får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 1 - 0 Real Madrid
    Mål: Raul De Tomas
    Målgivende: Adri Embarba
    Raul De Tomas dundrer ballen i mål og RCD Espanyol tar ledelsen 1-0 på Rcde Stadium. Adri Embarba var nest sist på ballen.
    17'
    Eder Militao
    Real Madrid avanserer forover i Cornella. Eder Militao avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Sjanse i Cornella! Karim Benzema (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Real Madrid.
    24'
    Gult kort til Real Madrid
    Eduardo Camavinga
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    29'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    29'
    Frispark Real Madrid.
    31'
    I Cornella slår Toni Kroos en corner fra venstre.
    34'
    Real Madrid angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    36'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Raul De Tomas
    Målsjanse! Raul De Tomas (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Madrid.
    40'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Rcde Stadium.
    40'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til RCD Espanyol.
    41'
    Real Madrid angriper på Rcde Stadium, men Eder Militao header utenfor.
    42'
    I Cornella slår Adri Embarba en corner fra venstre.
    43'
    Oscar Regano
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Oscar Regano avslutter utenfor.
    45'
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Eduardo Camavinga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Rodrygo, mens Eduardo Camavinga tar plass på benken.
    46'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    49'
    Karim Benzema (Real Madrid) kommer seg fri på Rcde Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    50'
    Eder Militao (Real Madrid) header utenfor.
    50'
    Real Madrid fosser fremover, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside på Rcde Stadium.
    55'
    57'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Oscar Melendo
    Oscar Melendo (RCD Espanyol) erstattes av Manu Morlanes.
    58'
    59'
    60'
    RCD Espanyol 2 - 0 Real Madrid
    Mål: Aleix Vidal
    Målgivende: Keidi Bare
    Mål! Aleix Vidal gir RCD Espanyol en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Keidi Bare.
    60'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Luka Modric
    Real Madrid gjør sitt andre bytte. Luka Modric erstattes av Luka Jovic.
    62'
    Inn: Casemiro
    Ut: Toni Kroos
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Casemiro erstatter Toni Kroos.
    62'
    Casemiro
    Målsjanse på Rcde Stadium! Casemiro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Hjørnespark til Real Madrid
    63'
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Rcde Stadium, men klarer ikke å score.
    64'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Aleix Vidal
    RCD Espanyol bytter ut Aleix Vidal med Nicolas Melamed Ribaudo.
    64'
    Inn: Wu Lei
    Ut: Adri Embarba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Wu Lei, mens Adri Embarba tar plass på benken.
    65'
    65'
    66'
    Real Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Real Madrid avanserer forover i Cornella. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Raul De Tomas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Mål for Real Madrid!
    RCD Espanyol 2 - 1 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Luka Jovic
    Mål! Karim Benzema reduserer til 2-1 på Rcde Stadium i Cornella. Flott spill fra Luka Jovic før målet.
    71'
    RCD Espanyol angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Eden Hazard
    Ut: Vinicius Junior
    Bytte for Real Madrid. Eden Hazard kommer inn for Vinicius Junior på Rcde Stadium.
    72'
    73'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez venter med å sette i gang spillet fordi Eder Militao ligger nede.
    73'
    Nicolas Melamed Ribaudo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Eder Militao kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Rcde Stadium.
    74'
    David Alaba
    David Alaba (Real Madrid) kommer seg fri på Rcde Stadium, men avslutningen går utenfor.
    74'
    RCD Espanyol slipper å klare seg uten Nicolas Melamed Ribaudo som kommer tilbake på banen i Cornella.
    75'
    77'
    Lucas Vazquez (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    79'
    79'
    Dommeren gir Oscar Regano (RCD Espanyol) et gult kort.
    79'
    I Cornella header Karim Benzema (Real Madrid) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Oscar Regano (RCD Espanyol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rcde Stadium.
    81'
    Inn: Didac Vila
    Ut: Oscar Regano
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Regano med Didac Vila. Dette er det fjerde byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    81'
    Oscar Regano er tilbake på banen igjen.
    82'
    Inn: David Lopez
    Ut: Sergi Darder
    Vicente Moreno gjør dagens femte bytte i Cornella, når han tar ut Sergi Darder og setter inn David Lopez.
    82'
    Real Madrid angriper i Cornella, men blir avblåst for offside.
    84'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor RCD Espanyol-området.