Nabil Fekir (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Rcde Stadium, men klarer ikke å score.
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 1 - 0 Real Betis
    Mål: Raul De Tomas
    Målgivende: Oscar Regano
    Mål! Raul De Tomas gir RCD Espanyol en 1-0 ledelse. Flott spill fra Oscar Regano før målet.
    14'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Rcde Stadium.
    19'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    21'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    26'
    RCD Espanyol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Betis Balompie.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    29'
    Dommeren dømmer straffe til Real Betis
    30'
    Straffe! Dommer Javier Alberola Rojas plasserer ballen på krittmerket for Real Betis Balompie...
    30'
    Real Betis scorer på straffe!
    RCD Espanyol 1 - 1 Real Betis
    Mål: Borja Iglesias
    Borja Iglesias utligner til 1-1 for Real Betis Balompie etter et velplassert straffespark på Rcde Stadium.
    31'
    Kan RCD Espanyol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Gult kort til Real Betis
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Rcde Stadium.
    33'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til RCD Espanyol.
    34'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    36'
    Mål for Real Betis!
    RCD Espanyol 1 - 2 Real Betis
    Mål: Guido Rodriguez
    Målgivende: Nabil Fekir
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Guido Rodriguez. Det er en fin assist fra Nabil Fekir.
    36'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    39'
    Det blir farlig! Frispark for Real Betis Balompie er nær straffområde.
    40'
    42'
    43'
    Juanmi
    Dommer Javier Alberola Rojas viser Juanmi (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    43'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: David Lopez
    Ut: Fernando Calero
    Bytte for RCD Espanyol. David Lopez kommer inn for Fernando Calero på Rcde Stadium.
    46'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    46'
    Oscar Regano
    RCD Espanyol angriper. Oscar Regano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Nabil Fekir
    Målsjanse! Nabil Fekir (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Javier Alberola Rojas tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    49'
    49'
    49'
    52'
    Skudd på mål, Real Betis
    53'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    RCD Espanyol 1 - 3 Real Betis
    Målgivende: Sergio Canales
    Borja Iglesias setter ballen i mål og øker Real Betis Balompies ledelse til 1-3 i Cornella. Sergio Canales sto for den målgivende pasningen.
    53'
    55'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    56'
    57'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Juanmi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Cristian Tello, mens Juanmi tar plass på benken.
    59'
    Frispark Real Betis Balompie.
    60'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Manu Morlanes
    Manu Morlanes (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Oscar Melendo
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Melendo med Loren Moron.
    61'
    Spillet på Rcde Stadium er stoppet midlertidig fordi Borja Iglesias ligger nede.
    61'
    Inn: Adri Embarba
    Ut: Aleix Vidal
    Vicente Moreno gjør dagens tredje bytte i Cornella, når han tar ut Aleix Vidal og setter inn Adri Embarba.
    61'
    Borja Iglesias er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    64'
    64'
    65'
    65'
    Borja Iglesias
    Dommer Javier Alberola Rojas gir Borja Iglesias (Real Betis Balompie) et gult kort.
    65'
    65'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Real Betis Balompie like utenfor RCD Espanyol-området.
    65'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    66'
    67'
    En av RCD Espanyols spillere går i offside.
    67'
    68'
    68'
    69'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Manu Morlanes
    RCD Espanyol bytter ut Manu Morlanes med Keidi Bare. Dette er det fjerde byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    69'
    Frisparket tildelt Real Betis Balompie er farlig nær RCD Espanyols målområde.
    71'
    Frispark i en god posisjon for RCD Espanyol!
    73'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Real Betis Balompie bytter ut Borja Iglesias som ikke ser ut til å kunne fortsette. Manuel Pellegrini blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Willian Jose.
    74'
    Adri Embarba
    Adri Embarba (RCD Espanyol) kommer seg fri på Rcde Stadium, men avslutningen går utenfor.
    75'
    RCD Espanyol 1 - 4 Real Betis
    Mål: Willian Jose
    Mål! Willian Jose øker Real Betis Balompies ledelse til 1-4 på Rcde Stadium. Nabil Fekir var nest sist på ballen.
    76'
    78'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    79'
    Raul De Tomas
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Javier Alberola Rojas.
    79'
    William Carvalho
    Dommeren gir William Carvalho (Real Betis Balompie) et gult kort.
    79'
    80'
    Andre gule kort til RCD Espanyol
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.