Cadiz CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    8'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Rcde Stadium.
    11'
    Adria Pedrosa
    Målsjanse på Rcde Stadium! Adria Pedrosa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Cadiz CF en corner. Tomás Alarcon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Frispark Cadiz CF.
    19'
    Anthony Lozano
    Anthony Lozano (Cadiz CF) kommer til en målsjanse på Rcde Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Sergi Darder
    Sjanse til RCD Espanyol! Sergi Darder er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Tomás Alarcon (Cadiz CF) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    26'
    Alfonso Espino
    Cadiz CF fosser forover og Alfonso Espino fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    I Cornella slår Tomás Alarcon en corner fra høyre.
    29'
    Raul De Tomas
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) avanserer forover på Rcde Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    I Cornella slår Adri Embarba en corner fra høyre.
    33'
    RCD Espanyol avanserer forover i Cornella. Sergi Darder avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Cadiz CF.
    35'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    37'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Raul De Tomas treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler RCD Espanyol en corner. Adri Embarba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Tomás Alarcon (Cadiz CF) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    40'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Rcde Stadium.
    45'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    45'+1
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 1 - 0 Cadiz
    Mål: Raul De Tomas
    Mål! RCD Espanyol tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Raul De Tomas på Rcde Stadium.
    45'+2
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    46'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på Rcde Stadium.
    48'
    Salvi Sanchez
    Cadiz CF angriper. Salvi Sanchez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Offside! Loren Moron (RCD Espanyol) er alene igjennom, men dommer Antonio Mateu Lahoz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    55'
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) vinkes av for offside i Cornella.
    57'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Loren Moron
    RCD Espanyol bytter ut Loren Moron med Nicolas Melamed Ribaudo.
    58'
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Oscar Melendo
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) gjør sitt andre bytte for dagen. Manu Morlanes erstatter Oscar Melendo.
    58'
    59'
    I Cornella slår Tomás Alarcon en corner fra venstre.
    59'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Alvaro Jimenez
    Ut: Salvi Sanchez
    Cadiz CF bytter ut Salvi Sanchez med Alvaro Jimenez. Dette er det første byttet som Alvaro Cervera gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Alberto Perea
    Ut: Fali
    Cadiz CF gjør sitt andre bytte. Fali erstattes av Alberto Perea.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    64'
    RCD Espanyol 2 - 0 Cadiz
    Mål: Nicolas Melamed Ribaudo
    Nicolas Melamed Ribaudo setter ballen i mål og øker RCD Espanyols ledelse til 2-0 i Cornella.
    65'
    67'
    68'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Oscar Regano
    Oscar Regano (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Cadiz CF en corner. Tomás Alarcon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    69'
    Inn: Alex
    Ut: Jens Jonsson
    Alvaro Cervera gjør dagens tredje bytte i Cornella, når han tar ut Jens Jonsson og setter inn Alex.
    70'
    Inn: Martin Calderon
    Ut: Anthony Lozano
    Anthony Lozano (Cadiz CF) erstattes av Martin Calderon.
    70'
    Inn: Alvaro Negredo
    Ut: Tomás Alarcon
    Bytte for Cadiz CF. Alvaro Negredo kommer inn for Tomás Alarcon på Rcde Stadium.
    71'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Frispark RCD Espanyol.
    80'
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Raul De Tomas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    81'
    I Cornella slår Alberto Perea en corner fra venstre.
    83'
    Alvaro Jimenez
    Sjanse! Cadiz CF avanserer forover, men Alvaro Jimenez avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Raul De Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Nany Dimata, mens Raul De Tomas tar plass på benken.
    86'
    Kan Cadiz CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Alvaro Negredo
    Alvaro Negredo (Cadiz CF) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    89'
    89'
    Inn: Wu Lei
    Ut: Adri Embarba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Wu Lei, mens Adri Embarba tar plass på benken.
    90'
    Inn: Ruben Sanchez Saez
    Ut: Oscar Regano
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Regano med Ruben Sanchez Saez. Dette er det femte byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    90'+2
    Cadiz CF angriper. Alvaro Jimenez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.