Lemar90'+9
230
581
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    3'
    Adri Embarba
    Sjanse til RCD Espanyol! Adri Embarba er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    5'
    Juan Martinez Munuera tildeler Atletico Madrid en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Oscar Melendo
    Oscar Melendo (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    18'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Adri Embarba avslutter utenfor.
    20'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark i en god posisjon for RCD Espanyol!
    31'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Mario Hermoso
    Mario Hermoso (Atletico Madrid) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse! Antoine Griezmann (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    36'
    Leandro Cabrera
    RCD Espanyol angriper og Leandro Cabrera får avsluttet. Headingen treffer ikke Atletico Madrid-målet.
    37'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    37'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    40'
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 1 - 0 Atletico Madrid
    Mål: Raul De Tomas
    Målgivende: Adri Embarba
    Mål! RCD Espanyol tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Raul De Tomas. Flott spill fra Adri Embarba før målet.
    40'
    Yannick Carrasco
    Atletico Madrid avanserer forover i Cornella. Yannick Carrasco avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Atletico Madrid.
    45'
    Luis Suarez
    Sjanse i Cornella! Luis Suarez (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Mario Hermoso
    Diego Simeone gjør dagens første bytte i Cornella, når han tar ut Mario Hermoso og setter inn Geoffrey Kondogbia.
    46'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Kieran Trippier
    Atletico Madrid bytter ut Kieran Trippier med Thomas Lemar.
    46'
    Inn: Renan Lodi
    Ut: Angel Correa
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Renan Lodi erstatter Angel Correa.
    46'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Lluis Recasens
    Ut: Fernando Calero
    RCD Espanyol bytter ut Fernando Calero med Lluis Recasens. Dette er det første byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    47'
    I Cornella slår Marcos Llorente en corner fra venstre.
    49'
    Koke
    Koke (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Rcde Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Thomas Lemar
    Atletico Madrid angriper i Cornella. Thomas Lemar fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    En av Atletico Madrids spillere går i offside.
    53'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Atletico Madrid blir annullert
    56'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Oscar Melendo
    Bytte for RCD Espanyol. Keidi Bare kommer inn for Oscar Melendo på Rcde Stadium.
    58'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Manu Morlanes
    Vicente Moreno gjør dagens tredje bytte i Cornella, når han tar ut Manu Morlanes og setter inn Loren Moron.
    58'
    Inn: Joao Felix
    Ut: Antoine Griezmann
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Joao Felix erstatter Antoine Griezmann.
    59'
    I Cornella slår Adri Embarba en corner fra venstre.
    60'
    60'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    67'
    71'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Luis Suarez
    Luis Suarez (Atletico Madrid) erstattes av Matheus Cunha.
    71'
    Koke (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Rcde Stadium.
    72'
    Felipe ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Aleix Vidal
    Bytte for RCD Espanyol. Nicolas Melamed Ribaudo kommer inn for Aleix Vidal på Rcde Stadium.
    75'
    Juan Martinez Munuera tildeler RCD Espanyol en corner. Adri Embarba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Atletico Madrid slipper å klare seg uten Felipe som kommer tilbake på banen igjen.
    76'
    76'
    Mål for Atletico Madrid!
    RCD Espanyol 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Yannick Carrasco
    Mål! Atletico Madrid utligner på Rcde Stadium. Målscorer: Yannick Carrasco.
    79'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Geoffrey Kondogbia
    Geoffrey Kondogbia (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    82'
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Raul De Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Nany Dimata, mens Raul De Tomas tar plass på benken.
    83'
    84'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Rcde Stadium.
    86'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    87'
    88'
    Dommer Juan Martinez Munuera venter med å sette i gang spillet fordi Matheus Cunha ligger nede.
    90'+1
    Matheus Cunha ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cornella.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    90'+8
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+8
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rcde Stadium.
    90'+9
    Nicolas Melamed Ribaudo er tilbake på banen igjen.
    90'+9
    RCD Espanyol 1 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Thomas Lemar
    Målgivende: Yannick Carrasco
    Mål! Atletico Madrid tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Thomas Lemar på Rcde Stadium. Yannick Carrasco sto for den målgivende pasningen.