Kane85'
2-1

Ble dekket av Yngve Gjerde

Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av Nations League-oppgjøret mellom England og Kroatia fra Wembley.
    I denne reprisen av VM-semifinalen, som Kroatia vant 2-1, står det mye på spill. Vi tar en kjapp gjennomgang av de ulike scenarioene.
    Vinneren av kampen tar gruppeseieren, taperen rykker ned. Ved 0-0 vinner Spania gruppen, og Kroatia rykker ned. Hvis det blir uavgjort, men med scoringer, rykker England ned på målforskjell.
    Kroatia kommer rett fra en sterk 3-2-seier over Spania i Nations League, mens dette blir Englands første Nations League-kamp i denne landslagspausen. De har spilt en veldedighetskamp mot USA, for The Wayne Rooney Foundation, som de vant 3-0.
    Kampstart er klokken 15.00. Lagoppstillingene kommer rundt klokken 14. Vi er tilbake med de når de kommer.
    England XI (4-3-3): Pickford - Walker, Gomez, Stones, Chilwell - Barkley, Dier, Delph - Sterling, Kane, Rashford.
    Kroatia XI (4-2-3-1): Kalinic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Jedvaj - Modric, Brozovic - Rebic, Vlasic, Perisic - Kramaric.
    England hare bare tapt to av de siste 27 hjemmekampene. De står med 21 seiere, fire uavgjort og to tap. De to nederlagene kom i september mot Spania (1-2) og i mars 2016 mot Nederland (1-2).
    Spillerne entrer Wembley-matta. Det er strålende forhold i London!
    Kjempesjanse for Rebic! Svakt England-spill gjør at Pickford må ut å avverge. Klareringen går rett til Rebic, men på åpent bur setter kroaten ballen over! Foto: AP.
    2'
    Skremmeskudd fra Kroatia.
    3'
    England i angrep, men kaptein Harry Kane avvinkes for offside.
    5'
    Strålende forarbeid av Marcus Rashford, og reprisen viser at Kane blir feilaktig avvinket.
    5'
    England farlig frempå igjen, men et høyt innlegg lander i klypene til Kalinic.
    6'
    England ypper seg nå. Tvinger frem et hjørnespark.
    8'
    Får en ny corner.
    8'
    Den klareres.
    9'
    MEGASJANSE! England burde vært i ledelsen! Kane spiller fri Sterling som kommer alene med Kalinic. Kroaten redder mesterlig!
    11'
    Corner for England.
    12'
    NESTEN! Kane får en kjempesjanse når ballen faller til ham foran mål, men han bommer på ballen, og forsøket går utenfor! Som man ser på bildet, her burde du ha gjort det bedre, Harry! Foto: Reuters.
    12'
    De setter Tottenham-soissen vanligvis!
    12'
    DOBBELSJANSE ENGLAND! Sterling spilles fri, men Kalinic er ute å bokser. Da er målet tomt, og Kane avslutter. Jedvaj stanger unne, men får en ny mulighet, som Kalinic redder da han kommer på plass!
    15'
    16'
    16'
    Massevis av sjanser til nå, men ingen scoringer på Wembley. Men det ligger en England-scoring i luften...
    17'
    Modric gjør en helhjertet defensiv jobb. Tar fra Sterling ballen, men England får en corner.
    18'
    Igjen klarerer Kroatia.
    18'
    Ny corner for de tre løvene. Deres sjette i dag.
    19'
    Stones vinner i lufta, men header høyt over.
    19'
    Kroatia på en visitt i angrep. Perisic svinger inn et innlegg som Stones klarerer til corner.
    21'
    Kort variant, som ender med skudd fra Kramaric. Enkelt for Pickford.
    22'
    England går rett i angrep og de får et frispark høyt i banen.
    23'
    Ny corner for England.
    25'
    Skudd fra Chilwell, ender i blokka og Kroatia kan kontre.
    25'
    Gult kort til England
    Ross Barkley
    Barkley takler Modric og stopper kontringen. Det resulterer i gult kort.
    26'
    Spillerbytte - Kroatia
    Inn: Antonio Milic
    Ut: Sime Vrsaljko
    Tidlig bytte for Kroatia her. En skade på Inter-backen Vrsajlko.
    27'
    Etter et voldsomt England-trøkk får Kroatia nå holde litt i kula.
    29'
    Rebic avvinkes for offside.
    32'
    Blitt mer stillingskrig nå. Sjansebonanzaen har avtatt litt.
    37'
    Så kommer Perisic til avslutning etter at Kramaric og Kroatia ville ha straffe. Gomez sparker i foten til Kramaric, men det blir ikke straffe. Perisics avslutning treffer nettveggen.
    38'
    Kroatia spiller seg frem til en mulighet, men Rebic serverer dagens dårligste angrep. Himmelhøyt over.
    41'
    Nærmer seg pause. Ser ut som det blir en målløs første omgang.
    45'
    Inn: Josip Brekalo
    Ut: Ante Rebic
    46'
    Rolig start på denne andre omgangen.
    48'
    Kroatia kommer på en meget god kontring, men istedet for å banke til med venstre, går Perisic for innlegg. Dårlig valg. Gomez blokkerer. Corner for Kroatia.
    51'
    Corneren klareres.
    52'
    England er flinke til å spille seg til muligheter, men lite effektive når de først får muligheten.
    55'
    Mål for Kroatia!
    England 0 - 1 Kroatia
    Mål: Andrej Kramaric
    Målgivende: Nikola Vlasic
    SÅ SITTER DEN FOR KROATIA! Kramaric gjør en enorm jobb alene med fire England-forsvarere. Drar tre-fire skuddfinter før han avslutter, via Dier og i mål!
    57'
    I skrivende stund ligger England an til nedrykk, mens Kroatia leder gruppen.
    58'
    England får en corner i den andre enden.
    58'
    Får ingenting ut av den.
    59'
    Modric feller Delph midt på banen.
    61'
    Spillerbytte - England
    Inn: Dele Alli
    Ut: Ross Barkley
    64'
    Begynner sakte, men sikkert å haste litt for England.
    67'
    Gult kort til Kroatia
    Marcelo Brozovic
    67'
    Tin Jedvaj
    68'
    To gule kort på rappen: Jedvaj for fellingen av Rashford, Brozovic for reaksjonen (kaster ballen i bakken).
    68'
    Kyle Walker hamrer til fra veldig langt hold. På mål - men midt på mål. Kalinic med full kontroll.
    68'
    Corner for Kroatia.
    70'
    Klareres.
    71'
    Ser ut som Gareth Southgate gjør klar Jesse Lingard på sidelinjen.
    72'
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Fabian Delph
    73'
    Inn: Jadon Sancho
    Ut: Marcus Rashford
    Voldsom jubel når Sancho entrer banen.
    74'
    Rashford tusler slukkøret i garderoben.
    74'
    England sliter med å skape muligheter nå. Kroatia står godt i forsvar.
    75'
    England fortsetter å prøve. Får en corner her.
    77'
    Mål for England!
    England 1 - 1 Kroatia
    Mål: Jesse Lingard
    Målgivende: Harry Kane
    SÅ SITTER UTLIGNINGEN! Og det er innbytter Jesse Lingard! Et langt innkast ender hos Lingard etter at Kane tupper ballen videre! Han setter ballen i det tomme buret!
    78'
    England er fortsatt på vei mot nedrykk, dog. Trenger en scoring til. Kroatia er foran på målforskjell.
    79'
    Inn: Marko Rog
    Ut: Nikola Vlasic
    80'
    REDNING PÅ STREK! Kroatia er så nære å gå opp i ledelsen igjen, men et engelsk bein på streken redder!
    82'
    England 2 - 1 Kroatia
    Mål: Harry Kane
    ENGLAND HAR SNUDD DET! OG HARRY KANE ER MANNEN SOM GJØR DET! SKLIR BALLEN I MÅL OG WEMBLEY GÅR AV HENGSLENE!
    85'
    Nå er det plutselig England som har god tid og bruker tid på faste situasjoner.
    87'
    Sterling drøyer tid ved cornerflagget.
    88'
    Dejan Lovren
    Lovren får gult kort for å skjelle ut dommeren. Koker bra i det topplokket der nå.
    89'
    Kane prøver å vinne et frispark ved cornerflagget, får ingenting.
    90'
    Modric prøver skuddet, men via et England-ben. Pickford greier å redde før den spretter ut til corner.
    90'+1
    Walker ligger nede med krampe.
    90'+2
    Så slår Modric ballen ut av banen igjen, dette går mot England-seier.
    90'+3
    England vinner 2-1!
    Dermed vinner England sin Nations League-gruppe og er klare for sluttspill. Kroatia rykker ned, mens Spania blir nummer to.
    Football's coming home runger ut av anlegget på Wembley.