Kampen er i gang på Borås Arena.
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg fosser forover og Alexander Bernhardsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark BK Häcken.
    7'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til BK Häcken.
    7'
    Mål for BK Häcken!
    IF Elfsborg 0 - 1 BK Häcken
    Mål: Elohor Godswill
    Målgivende: Patrik Walemark
    Elohor Godswill header ballen i mål og BK Häcken tar ledelsen 0-1 på Borås Arena. Det er en fin assist fra Patrik Walemark.
    8'
    Patrik Walemark (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    13'
    Per Frick
    Sjanse i Borås! Per Frick (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    Kaspar Sjoberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    I Borås slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    18'
    Patrik Walemark (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    20'
    21'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til BK Häcken
    Elohor Godswill
    Elohor Godswill (BK Häcken) får et gult kort av dommer Kaspar Sjoberg.
    21'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    22'
    IF Elfsborg fosser fremover, men Kaspar Sjoberg blåser for offside på Borås Arena.
    24'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Jeppe Okkels
    IF Elfsborg avanserer forover i Borås. Jeppe Okkels avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Patrik Walemark (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    31'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    31'
    Erik Friberg
    Dommer Kaspar Sjoberg gir Erik Friberg (BK Häcken) et gult kort.
    31'
    Elohor Godswill (BK Häcken) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Johan Larsson
    Johan Larsson (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    35'
    35'
    Mål for IF Elfsborg!
    IF Elfsborg 1 - 1 BK Häcken
    Mål: Per Frick
    Målgivende: Alexander Bernhardsson
    Mål! IF Elfsborg utligner på Borås Arena. Målscorer: Per Frick. Flott spill fra Alexander Bernhardsson før målet.
    37'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Simon Olsson
    IF Elfsborg angriper i Borås. Simon Olsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Alexander Faltsetas
    Ut: Erik Friberg
    BK Häcken bytter ut Erik Friberg med Alexander Faltsetas.
    46'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til BK Häcken.
    46'
    Skudd på mål, IF Elfsborg
    50'
    50'
    50'
    51'
    IF Elfsborg 1 - 2 BK Häcken
    Mål: Alexander Jeremejeff
    Alexander Jeremejeff setter ballen i nettet og BK Häcken leder nå 1-2. Patrik Walemark sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside på Borås Arena.
    57'
    58'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Rasmus Alm
    Ut: Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) erstattes av Rasmus Alm.
    59'
    Inn: Marokhy Ndione
    Ut: Frederik Holst
    Bytte for IF Elfsborg. Marokhy Ndione kommer inn for Frederik Holst på Borås Arena.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Borås fordi Alexander Jeremejeff får behandling for en skade på banen.
    60'
    Alexander Jeremejeff er på beina igjen og fortsetter kampen på Borås Arena.
    60'
    IF Elfsborg 2 - 2 BK Häcken
    Målgivende: Johan Larsson
    Per Frick (IF Elfsborg) header ballen i mål og utligner til 2-2. Johan Larsson var nest sist på ballen.
    60'
    IF Elfsborg 3 - 2 BK Häcken
    Mål: Johan Larsson
    IF Elfsborg leder 3-2 etter en scoring av Johan Larsson.
    62'
    62'
    64'
    65'
    Simon Strand
    Simon Strand (IF Elfsborg) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    65'
    Inn: Bénie Traoré
    Ut: Tobias Heintz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BK Häcken. Inn kommer Benie Adama Traore, mens Tobias Heintz tar plass på benken.
    66'
    68'
    Alexander Jeremejeff
    Alexander Jeremejeff (BK Häcken) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Alexander Faltsetas
    Alexander Faltsetas (BK Häcken) pådrar seg et gult kort.
    71'
    71'
    74'
    77'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    IF Elfsborg gjør sitt tredje bytte. Per Frick erstattes av Sveinn Aron Gudjohnsen.
    78'
    Per Frick
    Dommeren gir Per Frick (IF Elfsborg) et gult kort.
    Alexander Faltsetas (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    81'
    Kaspar Sjoberg tildeler BK Häcken en corner. Patrik Walemark sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    IF Elfsborg angriper, men Kaspar Sjoberg blåser for offside.
    85'
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Alexander Bernhardsson
    Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) erstattes av Jacob Ondrejka.
    85'
    Inn: Johan Hammar
    Ut: Kristoffer Lund
    BK Häcken bytter ut K. L. Hansen med Johan Hammar.
    87'
    Inn: Jasse Tuominen
    Ut: Alexander Jeremejeff
    BK Häcken gjør sitt fjerde bytte. Alexander Jeremejeff erstattes av Jasse Tuominen.
    87'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    87'
    Jasse Tuominen
    Sjanse til BK Häcken! Jasse Tuominen er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    90'
    90'
    IF Elfsborg 4 - 2 BK Häcken
    Mål: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Målgivende: Simon Olsson
    Mål! Sveinn Aron Gudjohnsen øker ledelsen til 4-2. Det er en fin assist fra Simon Olsson.
    90'+2
    90'+4
    Bénie Traoré
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Benie Adama Traore avslutter utenfor.
    90'+4
    Dommer Kaspar Sjoberg venter med å sette i gang spillet fordi Andre Romer ligger nede.