2-0
2-1
    Dagens dommer, Granit Maqedonci, blåser i gang kampen.
    Joseph Ceesay
    Joseph Ceesay (Helsingborgs IF) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Helsingborgs IF.
    6'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    7'
    9'
    Skudd utenfor mål, IF Elfsborg
    9'
    10'
    13'
    Helsingborgs IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Sivert Heltne Nilsen
    Sivert Heltne Nilsen (IF Elfsborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark IF Elfsborg.
    16'
    17'
    Helsingborgs IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Brandur Hendriksson Olsen
    Målsjanse på Borås Arena! Brandur Hendriksson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    19'
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside på Borås Arena.
    20'
    22'
    24'
    24'
    Per Frick
    IF Elfsborg angriper. Per Frick får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    Helsingborgs IF, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    27'
    27'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Helsingborgs IF.
    29'
    Rasmus Alm
    IF Elfsborg fosser forover og Rasmus Alm fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    33'
    37'
    Robert Gojani
    Robert Gojani (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    37'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    38'
    I Borås slår Erik Figueroa en corner fra venstre.
    40'
    42'
    Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) prøver å heade ballen i mål på Borås Arena, men mislykkes.
    43'
    43'
    Simon Olsson
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Simon Olsson avslutter utenfor.
    43'
    Anthony van den Hurk
    Målsjanse til Helsingborgs IF! Anthony van den Hurk treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Rasmus Alm
    Sjanse til IF Elfsborg! Rasmus Alm er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Granit Maqedonci tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    47'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Rami Kaib
    Målsjanse til IF Elfsborg! Rami Kaib treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    50'
    51'
    Hjørnespark til Helsingborgs IF
    52'
    Skudd utenfor mål, Helsingborgs IF
    52'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Rasmus Alm
    IF Elfsborg bytter ut Rasmus Alm med Jacob Ondrejka. Dette er det første byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    53'
    54'
    Frisparket tildelt IF Elfsborg er farlig nær Helsingborgs IFs målområde.
    57'
    Rami Kaib
    I Borås header Rami Kaib (IF Elfsborg) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    58'
    60'
    61'
    Mohammed Abubakari
    Helsingborgs IF angriper, men avslutningen til Mohammed Abubakari går utenfor.
    61'
    Gult kort til Helsingborgs IF
    Erik Figueroa
    Dommer Granit Maqedonci viser Erik Figueroa (Helsingborgs IF) det gule kortet.
    62'
    Straffe! Dommer Granit Maqedonci plasserer ballen på krittmerket for IF Elfsborg...
    62'
    IF Elfsborg scorer på straffe!
    IF Elfsborg 1 - 0 Helsingborgs IF
    Mål: Per Frick
    Mål! IF Elfsborg får et straffespark som Per Frick setter i mål på Borås Arena. Stillingen er dermed 1-0.
    63'
    64'
    Mål for IF Elfsborg!
    IF Elfsborg 2 - 0 Helsingborgs IF
    Mål: Jeppe Okkels
    Målgivende: Per Frick
    Mål! Jeppe Okkels øker IF Elfsborgs ledelse til 2-0 på Borås Arena. Flott spill fra Per Frick før målet.
    65'
    Per Frick
    IF Elfsborg angriper i Borås. Per Frick fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark til Helsingborgs IF på halvdelen til IF Elfsborg.
    69'
    Mål for Helsingborgs IF!
    IF Elfsborg 2 - 1 Helsingborgs IF
    Mål: Mix Diskerud
    Mål! Mix Diskerud holder Helsingborgs IFet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    69'
    Helsingborgs IF avanserer forover i Borås. Joseph Ceesay avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    72'
    Inn: Frederik Holst
    Ut: Robert Gojani
    Jimmy Thelin gjør dagens andre bytte i Borås, når han tar ut Robert Gojani og setter inn Frederik Holst.
    72'
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Helsingborgs IF
    Inn: Jakob Voelkerling Persson
    Ut: Mohammed Abubakari
    Mohammed Abubakari (Helsingborgs IF) erstattes av Jakob Voelkerling Persson.
    74'
    Inn: Ravy Tsouka Dozi
    Ut: Andreas Landgren
    Bytte for Helsingborgs IF. Ravy Tsouka kommer inn for Andreas Landgren på Borås Arena.
    75'
    76'
    77'
    Inn: Max Svensson
    Ut: Brandur Hendriksson Olsen
    Olof Mellberg (Helsingborgs IF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Max Svensson erstatter Brandur Hendriksson.
    78'
    80'
    Skudd på mål, IF Elfsborg
    81'
    81'
    Inn: Samuel Holmen
    Ut: Simon Olsson
    IF Elfsborg bytter ut Simon Olsson med Samuel Holmen. Dette er det tredje byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Simon Strand
    Ut: Rami Kaib
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Simon Strand erstatter Rami Kaib.
    82'
    83'
    84'
    85'
    IF Elfsborg angriper, men Granit Maqedonci blåser for offside.
    86'
    87'
    88'
    Max Svensson
    Helsingborgs IF angriper i Borås. Max Svensson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    89'
    Spillet på Borås Arena er stoppet midlertidig fordi Ravy Tsouka ligger nede.
    90'
    Ravy Tsouka er tilbake i kampen igjen.
    90'+1
    90'+1
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside.
    90'+2
    90'+2
    Gustav Henriksson
    Gustav Henriksson (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.