1 225

Dagens kamp på Estadio Martínez Valero i Elche er i gang.
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Gerard Gumbau (Elche CF) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.
    7'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    9'
    Offside! Lucas Vazquez blir vinket av og Real Madrid må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    Josan
    Josan skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Elche CF.
    10'
    Lucas Vazquez
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Lucas Vazquez avslutter utenfor.
    12'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Real Madrid.
    17'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    18'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Elche CF en corner. Gerard Gumbau sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Guido Carrillo
    Guido Carrillo (Elche CF) header utenfor.
    20'
    Toni Kroos
    Real Madrid fosser forover og Toni Kroos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Frispark Elche CF.
    25'
    Sjanse i Elche! Guido Carrillo (Elche CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    31'
    I Elche slår Toni Kroos en corner fra venstre.
    33'
    37'
    Vinicius Junior
    Målsjanse! Vinicius Junior (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Eduardo Camavinga
    Sjanse til Real Madrid! Eduardo Camavinga er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    41'
    Marcelo
    Marcelo (Real Madrid) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Skudd på mål, Real Madrid
    43'
    43'
    Real Madrid angriper i Elche, men blir avblåst for offside.
    47'
    Vinicius Junior (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    47'
    Luka Jovic
    Luka Jovic (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    50'
    I Elche har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Marcelo
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Marcelo går utenfor.
    57'
    Elche CF angriper, men Jorge Figueroa Vazquez blåser for offside.
    61'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Tete Morente
    Ut: Josan
    Bytte for Elche CF. Tete Morente kommer inn for Josan på Estadio Martínez Valero.
    66'
    66'
    Frispark til Elche CF på halvdelen til Real Madrid.
    68'
    69'
    70'
    71'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Casemiro
    Ut: Eduardo Camavinga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Casemiro, mens Eduardo Camavinga tar plass på benken.
    72'
    Inn: Luka Modric
    Ut: Federico Valverde
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Luka Modric erstatter Federico Valverde.
    72'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    75'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Real Madrid en corner. Vinicius Junior sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Gult kort til Real Madrid
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Real Madrid) pådrar seg et gult kort.
    78'
    79'
    Inn: Isco
    Ut: Luka Jovic
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Luka Jovic erstattes av Isco.
    79'
    Inn: Pere Milla
    Ut: Lucas Perez
    Francisco gjør dagens andre bytte i Elche, når han tar ut Lucas Perez og setter inn Pere Milla.
    79'
    Real Madrid angriper. Vinicius Junior får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Marcelo (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    85'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    86'
    Gult kort til Elche CF
    Pere Milla
    Pere Milla (Elche CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Inn: Gonzalo Verdu
    Ut: John Nwankwo Donald
    Elche CF bytter ut John Nwankwo Donald med Gonzalo Verdu.
    87'
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Real Madrid er nær straffområde.
    90'+1
    Inn: Eden Hazard
    Ut: Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) erstattes av Eden Hazard.
    90'
    1. ekstraomgang
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Toni Kroos
    Real Madrid bytter ut Toni Kroos med Dani Ceballos. Dette er det fjerde byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    91'
    94'
    David Alaba
    David Alaba (Real Madrid) får et gult kort av dommer Jorge Figueroa Vazquez.
    94'
    Inn: Jose Luis Friaza
    Ut: Guido Carrillo
    Francisco gjør dagens fjerde bytte i Elche, når han tar ut Guido Carrillo og setter inn Jose Luis Friaza.
    95'
    Gerard Gumbau
    Elche CF angriper i Elche. Gerard Gumbau avslutter på mål, men greier ikke å score.
    96'
    96'
    Isco
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Isco avslutter utenfor.
    97'
    Kan Real Madrid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    101'
    Elche CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    101'
    Rødt kort til Real Madrid
    Marcelo
    Utvisning! Real Madrid må klare seg uten Marcelo resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    102'
    102'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 0 Real Madrid
    Mål: Gonzalo Verdu
    Gonzalo Verdu setter ballen i nettet og Elche CF leder nå 1-0.
    103'
    2. ekstraomgang
    Hjørnespark til Real Madrid
    108'
    Mål for Real Madrid!
    Elche CF 1 - 1 Real Madrid
    Mål: Isco
    Målgivende: Dani Ceballos
    Mål! Isco utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Dani Ceballos.
    108'
    Målsjanse til Real Madrid! Vinicius Junior treffer mål, men keeper redder.
    110'
    110'
    112'
    113'
    115'
    Elche CF 1 - 2 Real Madrid
    Mål: Eden Hazard
    Real Madrid leder 1-2 etter en scoring av Eden Hazard.
    115'
    Inn: Ferland Mendy
    Ut: Vinicius Junior
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Ferland Mendy, mens Vinicius Junior tar plass på benken.
    117'
    Pere Milla (Elche CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.