1-1
128
69
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    2'
    En av Levante UDs spillere går i offside.
    3'
    I Elche slår Dani Gomez en corner fra venstre.
    5'
    Carlos Clerc (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.
    7'
    Elche CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    8'
    Jose Luis Morales
    Sjanse i Elche! Jose Luis Morales (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Carlos Clerc (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Martínez Valero.
    10'
    Skudd på mål, Levante UD
    11'
    11'
    Elche CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Levante UD.
    11'
    Oscar Duarte
    Oscar Duarte (Levante UD) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    I Elche har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Dani Gomez
    Sjanse til Levante UD! Dani Gomez er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Levante UD en corner. Carlos Clerc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Dani Gomez
    Målsjanse på Estadio Martínez Valero! Dani Gomez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    22'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Elche CF.
    23'
    Tete Morente (Elche CF) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    24'
    Frispark Levante UD.
    29'
    Gult kort til Elche CF
    Enzo Roco
    Enzo Roco (Elche CF) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til Elche CF.
    31'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 0 Levante UD
    Mål: Lucas Perez
    Mål! Elche CF tar ledelsen 1-0 ved Lucas Perez.
    33'
    Son
    Levante UD angriper i Elche. Son avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    36'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Elche CF en corner. Lucas Perez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    40'
    Pablo Martinez
    Pablo Martinez (Levante UD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    45'+1
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Levante UD like utenfor Elche CF-området.
    47'
    I Elche slår Jose Luis Morales en corner fra venstre.
    49'
    Tete Morente (Elche CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Martínez Valero.
    51'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Elche CF en corner. Tete Morente sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Dani Gomez
    Dani Gomez (Levante UD) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til Levante UD
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias gir Pablo Martinez (Levante UD) et gult kort.
    53'
    Mål for Levante UD!
    Elche CF 1 - 1 Levante UD
    Mål: Jose Luis Morales
    Mål! bortelag utligner ved Jose Luis Morales. Stillingen er nå 1-1.
    55'
    Gonzalo Verdu
    Gonzalo Verdu (Elche CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Jose Luis Morales (Levante UD) avanserer forover på Estadio Martínez Valero. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    I Elche slår Carlos Clerc en corner fra høyre.
    58'
    Levante UD angriper i Elche, men blir avblåst for offside.
    58'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Javier Pastore
    Ut: Dario Benedetto
    Dario Benedetto (Elche CF) erstattes av Javier Pastore.
    61'
    Inn: Pere Milla
    Ut: Tete Morente
    Elche CF bytter ut Tete Morente med Pere Milla.
    61'
    62'
    Frispark Elche CF.
    64'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Alejandro Cantero
    Ut: Dani Gomez
    Levante UD gjør sitt første bytte. Dani Gomez erstattes av Alejandro Cantero.
    70'
    Inn: Nemanja Radoja
    Ut: Pepelu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Nemanja Radoja, mens Pepelu tar plass på benken.
    70'
    En av Elche CFs spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Enzo Roco vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Jose Luis Morales (Levante UD) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Martínez Valero.
    74'
    Enzo Roco ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Elche.
    75'
    Levante UD slipper å klare seg uten Jose Luis Morales som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Raúl Guti
    Elche CF angriper, men avslutningen til Raúl Guti går utenfor.
    76'
    Inn: Guido Carrillo
    Ut: Lucas Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche CF. Inn kommer Guido Carrillo, mens Lucas Perez tar plass på benken.
    77'
    Inn: Roger Marti
    Ut: Jose Luis Morales
    Levante UD bytter ut Jose Luis Morales som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paco Lopez blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Roger Marti.
    77'
    Inn: Antonio Barragan
    Ut: Enzo Roco
    Fran Escriba gjør dagens fjerde bytte i Elche, når han tar ut Enzo Roco og setter inn Antonio Barragan.
    77'
    Inn: Shkodran Mustafi
    Ut: Sergio Postigo
    Levante UD bytter ut Sergio Postigo med Shkodran Mustafi.
    78'
    81'
    Ruben Vezo
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias viser Ruben Vezo (Levante UD) det gule kortet.
    82'
    82'
    83'
    Inn: Ivan Marcone
    Ut: Omar Mascarell
    Omar Mascarell (Elche CF) erstattes av Ivan Marcone.
    86'
    Inn: Rober Pier
    Ut: Mickael Malsa
    Levante UD gjør sitt femte bytte. Mickael Malsa erstattes av Rober Pier.
    88'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Levante UD.
    88'
    Carlos Clerc (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.