103
    Raul De Tomas
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Raul De Tomas avslutter utenfor.
    1'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    3'
    RCD Espanyol angriper i Elche. Raul De Tomas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Adria Pedrosa
    RCD Espanyol angriper i Elche. Adria Pedrosa fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Elche CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    9'
    10'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Raúl Guti (Elche CF) vrir seg av smerte i gresset.
    11'
    Raúl Guti er tilbake i kampen igjen.
    11'
    12'
    Javier Pastore
    Elche CF avanserer forover i Elche. Javier Pastore avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    21'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Elche CF en corner. Raúl Guti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Raúl Guti
    Raúl Guti (Elche CF) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    22'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 0 RCD Espanyol
    Mål: Lucas Boye
    Mål! Elche CF tar ledelsen 1-0 ved Lucas Boye.
    23'
    25'
    I Elche slår Sergi Darder en corner fra høyre.
    30'
    RCD Espanyol fosser fremover, men Jorge Figueroa Vazquez blåser for offside på Estadio Martínez Valero.
    32'
    34'
    Gult kort til Elche CF
    Gonzalo Verdu
    Dommeren gir Gonzalo Verdu (Elche CF) et gult kort.
    34'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Elche CF.
    37'
    Sergi Darder (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    39'
    Sergi Darder (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    40'
    42'
    Frispark RCD Espanyol.
    44'
    Oscar Melendo
    Oscar Melendo (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: David Lopez
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) gjør sitt første bytte for dagen. Manu Morlanes erstatter David Lopez.
    46'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Wu Lei
    RCD Espanyol bytter ut Wu Lei med Nicolas Melamed Ribaudo. Dette er det andre byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    I Elche har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Mål for RCD Espanyol!
    Elche CF 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Manu Morlanes
    Målgivende: Raul De Tomas
    Mål! Manu Morlanes utligner for RCD Espanyol. Stillingen er dermed 1-1 i Elche. Raul De Tomas sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Elche CF 1 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Raul De Tomas
    Målgivende: Adria Pedrosa
    I Elche tar RCD Espanyol ledelsen 1-2 etter et mål av Raul De Tomas. Flott spill fra Adria Pedrosa før målet.
    52'
    Målsjanse på Estadio Martínez Valero! Raul De Tomas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    Sergi Gomez (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    54'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Raul De Tomas treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Elche CF.
    57'
    I Elche har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    60'
    Fidel
    Sjanse til Elche CF! Fidel er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Lucas Perez (Elche CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    63'
    Elche CF angriper i Elche, men blir avblåst for offside.
    63'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Tete Morente
    Ut: Omar Mascarell
    Elche CF gjør sitt første bytte. Omar Mascarell erstattes av Tete Morente.
    64'
    Inn: Dario Benedetto
    Ut: Javier Pastore
    Javier Pastore (Elche CF) erstattes av Dario Benedetto.
    64'
    Inn: Gerard Gumbau
    Ut: Lucas Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche CF. Inn kommer Gerard Gumbau, mens Lucas Perez tar plass på benken.
    64'
    I Elche slår Adria Pedrosa en corner fra venstre.
    65'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler RCD Espanyol en corner. Sergi Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    66'
    Inn: Yangel Herrera
    Ut: Sergi Darder
    Bytte for RCD Espanyol. Yangel Herrera kommer inn for Sergi Darder på Estadio Martínez Valero.
    67'
    Tete Morente
    Tete Morente (Elche CF) avanserer forover på Estadio Martínez Valero. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    69'
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera (RCD Espanyol) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Lucas Boye
    Lucas Boye (Elche CF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Diego Lopez
    Diego Lopez (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Martínez Valero.
    74'
    75'
    Inn: Aleix Vidal
    Ut: Oscar Melendo
    Vicente Moreno gjør dagens fjerde bytte i Elche, når han tar ut Oscar Melendo og setter inn Aleix Vidal.
    76'
    RCD Espanyol angriper. Raul De Tomas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    77'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    78'
    80'
    Johan Mojica ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Oscar Regano ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Fran Merida
    Ut: Oscar Regano
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Fran Merida erstatter Oscar Regano som sannsynligvis er skadet.
    82'
    Inn: Pere Milla
    Ut: Antonio Barragan
    Elche CF bytter ut Antonio Barragan med Pere Milla. Dette er det fjerde byttet som Fran Escriba gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Helibelton Palacios
    Ut: Raúl Guti
    Bytte for Elche CF. Helibelton Palacios kommer inn for Raúl Guti på Estadio Martínez Valero.
    83'
    Johan Mojica er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Martínez Valero.
    83'
    Elche CF 2 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Dario Benedetto
    Dario Benedetto utligner til 2-2 på Estadio Martínez Valero.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    86'
    Helibelton Palacios
    Helibelton Palacios (Elche CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Adri Embarba
    Sjanse i Elche! Adri Embarba (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.
    88'
    RCD Espanyol avanserer forover i Elche. Raul De Tomas avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    I Elche slår Adri Embarba en corner fra høyre.
    88'
    Pere Milla
    Sjanse i Elche! Pere Milla (Elche CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Pedro Bigas
    Pedro Bigas (Elche CF) får et gult kort av dommer Jorge Figueroa Vazquez.
    90'+4
    Helibelton Palacios (Elche CF) avanserer forover på Estadio Martínez Valero. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+5
    90'+5
    Gerard Gumbau
    Målsjanse på Estadio Martínez Valero! Gerard Gumbau fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.