Hei og velkommen til livedekningen av Bundesliga-oppgjøret mellom Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund.
    Erling Braut Haaland starter for Dortmund, mens Jens Petter Hauge ikke er med i Frankfurt-troppen.
    Eintracht Frankfurt: (3-4-2-1): Trapp - Tuta, Hinteregger, Ndicka - Chandler, Rode, Hrustic, Kostic - Lindström, Kamada - Borré.
    Borussia Dortmund (4-3-1-2): Kobel - Meunier, Can, Hummels, Guerreiro - Bellingham, Brandt, Dahoud - Reus - Haaland, Malen.
    Vertene tar avspark, og med det er julepausen over for disse to lagene.
    1'
    For en redning! Hummels løfter strålende i bakrom til Meunier, som stormer inn bak forsvaret til Frankfurt. Fra hjørnet av sekstenmeteren banker han til, og treffet er også strålende og suser mot det lengste krysset. Der varter Kevin Trapp opp med en strålende redning, og får slått ballen i stangen før den går ut til hjørnespark.
    2'
    Det påfølgende hjørnesparket slås mot Hummels, men Frankfurt rydder unna.
    3'
    Dortmund presser Frankfurt hardt nå, og Haaland fyrer av sitt første skudd i 2022. Nordmannen river seg fri på 17-18 meter, men skuddet går rett på Trapp.
    4'
    Bellingham legges i bakken utenfor Frankfurt-feltet, og Dortmund får frispark fra skrått hold.
    7'
    Reus smeller frisparket redd på mål, men den blokkeres til et hjørnespark.
    8'
    Corneren slås mot Haaland som ikke kommer seg på den. Ballen går i stedet gjennom hele feltet, før den slås inn igjen. Der får Haaland ballen, men han treffer ikke med skuddet som sprettet noen meter til side for målet.
    8'
    Frankfurt angriper, men kombinasjonene sitter ikke mellom Kostic og Hrustic. Etter litt mer angrepsfotball skjermer Hummels ballen ut til femmeter fra Kobel.
    11'
    Can slår i bakrom mot Reus, men den blir litt for lang og triller inn til Trapp.
    12'
    Reus spiller inn til Guerreiro i feltet, som går i bakken i duell med Trapp. Aldri noe straffespark å snakke om, men Reus avblåses uansett for offside i oppbygningen av angrepet.
    13'
    Reus prøver å slå mot Haaland, men Hinteregger avverger det forsøket.
    14'
    Hinteregger har plutselig flyttet seg langt opp i banen, og får frispark midt på Dortmunds banehalvdel etter å ha blitt lagt i bakken av Can.
    15'
    Verten flytter opp laget.
    15'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 1 - 0 Borussia Dortmund
    Mål: Rafael Borre
    Målgivende: Filip Kostic
    Så tar Frankfurt ledelsen mot spillets gang! Kostic løfter frisparket inn i boksen, og Borré flukter ballen videre mot målet. Kobel får begge hanskene på ballen, men klarer ikke å hindre scoring.
    16'
    Bellingham legges i bakken i midtsirkelen og får frispark. Dortmund tar det kort.
    18'
    Nytt frispark, og denne gang til Frankfurt. Can som lager det igjen, når han er altfor sen inne i Kamada.
    18'
    Frankfurt flytter igjen opp mange folk, men denne gangen header Hummels den unna.
    19'
    Vertene holder trykket oppe, og Kostic kommer til skudd. Ballen fyker mot det nærmeste hjørnet, men der er Kobel og får den til corner.
    19'
    Hjørnesparket blir ufarlig.
    20'
    Chandler kommer til innlegg, som blir klarert ut i returrommet. Der klemmer Hrustic til, men ballen flyr opp på tribunen.
    20'
    Bellingham utfordrer i midten, men stoppes kontant av Ndicka.
    22'
    Eintracht Frankfurt 2 - 0 Borussia Dortmund
    Frankfurt dobler ledelsen! Meunier spiller bort ballen på egen halvdel, og Frankfurt fyker i angrep. Ballen slås inn i boksen, og til slutt får Borré fyrt av. Ballen sniker seg inn i hjørnet, og nå har Dortmund en stor oppgave foran seg.
    24'
    Dortmund angriper og kommer tre mot to, men avleveringen fra Haaland er for svak og sjansen er spolert.
    26'
    Reus plukker opp ballen igjen, og får frispark fra skrått hold.
    26'
    Frisparket slås rett i muren.
    26'
    Brandt tar med seg Meunier på høyre, og han legger inn mot Reus. Hjemmelaget avverger en stor mulighet igjen.
    27'
    Bellingham fanger opp ballen, og dribler seg inn i feltet før han stoppes.
    28'
    Kostic klemmer til like utenfra sekstenmeteren. Skuddet er hardt, men går via en spiller før den lader på nettaket.
    29'
    I stolpen! Det påfølgende hjørnesparket blir ufarlig, men Frankfurt holder trykket oppe, og ballen slås hardt inn foran mål. Der sendes den rett i stolpen. Utrolig nærme 3-0!
    29'
    Haaland får ballen på 25 meter, men klarer ikke å få den forbi Tuta.
    31'
    Reus tar seg inn i boksen, men pasningen mot Haaland foran mål blir igjen snappet opp av en Frankfurt-spiller.
    32'
    Bellingham leverer igjen noen fine finter i feltet, før han fyrer av. Den blir blokkert, før den suser i nettveggen.
    33'
    Frankfurt får klarert.
    34'
    Vertene kontrer, og Lindström dundrer inn i feltet. Der løsner han skuddet, men den går i nettveggen.
    34'
    Haaland slår bort ballen, og Frankfurt kan igjen angripe. Det gjør de godt også, før Kostic' innlegg ikke har adresse.
    35'
    Det blir mye nesten for Dortmund nå, som ikke klarer å komme seg til de store sjansene.
    36'
    Can får ballen i mellomrommet, før han løfter ballen inn i feltet. Der er den ikke i nærheten av å treffe en lagkamerat.
    39'
    Can legger Borré i bakken, og Frankfurt får frispark i lignende posisjon som da de scoret 1-0.
    40'
    Ballen løftes inn i boksen, der gjestene får klarert.
    40'
    Haaland tøft inne i Hinteregger, og nordmannen får frispark mot seg.
    41'
    Malen legger inn mot Haaland, men Tuta hindrer den og klarer til hjørnespark.
    42'
    Trapp er på bærtur, men Dortmund klarer ikke å utnytte det. Ender med et skudd fra 16 meter, som Brandt klinker langt over mål.
    43'
    Tuta spiller gjennom til Borré i bakrom. Colombianeren er i offside, men Frankfurt får fullføre angrepet før flagget kommer.
    45'
    Det legges til ett minutter.
    45'+1
    Hummels prøver å slå ut mot Brandt, men Kostic hindrer det forsøket. Han klarer likevel ikke å unngå å gi bort et hjørnespark.
    45'+1
    Hvordan er det ikke scoring?! Hjørnesparket slås inn, og Can header mot mål. Der er Trapp med enda en strålende redning, og på returen kommer Malen. Fra et par meter skal det bli mål, men nederlenderen skyter i stolpen. Enorm mulighet!
    45'+2
    Dortmund har hatt et par store muligheter, men Frankfurt-keeper Kevin Trapp har hindret det som har kommet med litt hjelp av stolpen. I angrep har Rafael Borré scoret to ganger for vertene, som dermed leder 2-0 halvveis.
    Haaland sparker i gang de siste 45.
    46'
    Frankfurt setter nesten 3-0! Lindström slår tunnel på Can, før han får en enorm mulighet alene med Kobel. Denne gangen går Dortmund-keeperen seirende ut av duellen!
    47'
    Mye balltrilling fra Dortmund nå, som ikke klarer å spille seg frem til noen gode muligheter.
    50'
    Gjestene avblåses for offside.
    52'
    Kostic legges i bakken av Meunier, og får frispark nede ved hjørneflagget.
    53'
    Denne gangen legges ikke ballen inn i feltet, men slås i stedet rett ut til Hrustic like utenfor feltet. Han blir litt forstyrret av dommeren faktisk, før han fyrer ballen langt over mål.
    53'
    Malen kommer seg inn i feltet, og foran mål løper Haaland seg fri. Ballen slås inn mot jærbuen, men Hinteregger er der nok en gang og får den til hjørnespark.
    54'
    Corneren klareres, før ballen igjen slås inn mot Haaland. Han får ikke satt ballen på mål, og den triller i stedet godt til side for mål.
    55'
    Guerreiro kommer på venstresiden, men portugiseren klarer ikke å spille ballen til Reus i feltet.
    59'
    Innlegg mot Bellingham i feltet, men Chandler er der og stusser ballen over engelskmannen.
    60'
    Fine Dortmund-kombinasjoner før Haaland stikker videre til Guerreiro. Hans innlegg blokkeres ut til hjørnespark.
    61'
    Frankfurt klarere.
    62'
    Så klemmer Haaland til! Dortmund holder trykket oppe etter hjørnesparket, og Guerreiro slår inn i igjen. Bakerst i feltet vender Haaland, som klemmer til med venstrefoten på direkten. Skuddet er hardt, men suser på feil side av stolpen sett med Dortmund-øyne.
    62'
    Mye bedre Dortmund-takter nå, og igjen spiller de seg til en god skuddposisjon. Reus legger igjen til Brandt, som prøver å plassere ballen i det lengste hjørnet. Igjen går ballen på utenfor stolpen.
    63'
    Malen får frispark.
    64'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Thorgan Hazard
    Ut: Julian Brandt
    Rose gjør sitt første grep, og kaster innpå Hazard.
    65'
    Frisparket slås inn i boksen, der Malen header den rett opp i lufte før den daler ned bak mål.
    65'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Sam Lammers
    Ut: Jesper Lindstrom
    66'
    Inn: Kristijan Jakic
    Ut: Sebastian Rode
    66'
    Reus går og går i feltet, før han befinner seg langt ute til siden. Da legger han inn, og ballen klareres rett i beina til Guerreiro. Han får fyrt av, men ballen triller til side for mål.
    68'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Eintracht Frankfurt 2 - 1 Borussia Dortmund
    Mål: Thorgan Hazard
    Målgivende: Erling Braut Haaland
    Dortmund reduserer, og da lever denne kampen igjen! Haaland stikker gjennom til innbytter Hazard, som sikkert setter ballen forbi Trapp.
    71'
    Dortmund kommer igjen, og Haaland klinker til fra skrått hold. Skuddet er knallhardt, men Trapp redder greit til corner.
    72'
    Hjørnesparket ender med nok en brukbar Haaland-mulighet, men igjen går ballen utenfor mål.
    73'
    Frankfurt kommer på en sjelden visitt i Dortmund-feltet, og Hummels ender opp med å gi bort et hjørnespark.
    74'
    74'
    Malen kommer til skudd, og igjen redder Trapp.
    77'
    Kostic sin tur til å fyre av, men denne gangen er det Kobel som redder.
    78'
    Bellingham legges kontant i bakken av Hinteregger, men det som kunne se ut som et frispark ender bare med hjørnespark for Dortmund.
    78'
    Corneren klareres før Dahoud skyter godt over og til side for mål.
    79'
    Inn: Makoto Hasebe
    Ut: Daichi Kamada
    79'
    Dortmund avvinkes for offside.
    81'
    Kobel hindrer 3-0 med en god redning.
    82'
    Det påfølgende hjørnesparket får Dortmund ryddet unna.
    82'
    Hazard får frispark midt på banen. Dortmund tar det kort, men klarer ikke å spille seg til noen god mulighet.
    84'
    Nytt Dortmund-frispark, og denne gangen løftes ballen inn i boksen. Der kommer Meunier til heading, men den sender han langt til side for mål.
    84'
    Eintracht Frankfurt 2 - 2 Borussia Dortmund
    Mål: Jude Bellingham
    Målgivende: Thomas Meunier
    Utligning! Meunier løfter ballen inn i boksen. Der går den litt over Haaland, men like bak dukker Bellingham opp og header inn 2-2!
    87'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Erling Braut Haaland
    Høy temperatur her nå. Haaland og Hinteregger knuffer godt på hverandre etter utligningen, og begge får det gule kortet.
    87'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Martin Hinteregger
    87'
    Timothy Chandler
    88'
    Eintracht Frankfurt 2 - 3 Borussia Dortmund
    Mål: Mahmoud Dahoud
    Dortmund har snudd kampen! Dahoud får ballen like utenfor feltet, tar et par touch før han bøyer ballen i målet bak en sjanseløs Trapp!