Dommeren blåser i gang dagens kamp i Al Nasr.
    Senegal scorer selvmål!
    Egypt 1 - 0 Senegal
    Mål: Saliou Ciss
    Målgivende: Amr Al-Sulaya
    Egypt leder 1-0 etter en scoring av Saliou Ciss. Flott spill fra Amr El Solia før målet.
    4'
    Frispark til Senegal på halvdelen til Egypt.
    7'
    Frispark Egypt.
    8'
    Trezeguet
    Trezeguet (Egypt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Abdou Diallo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Pape Abou Cisse
    Ut: Abdou Diallo
    Pape Abou Cisse (Senegal) erstatter Abdou Diallo som muligens er skadet.
    14'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Senegal like utenfor Egypt-området.
    15'
    Amr El Solia ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    Amr El Solia er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Mostafa Fathi
    Mostafa Fathi (Egypt) prøver å heade ballen i mål på Cairo International Stadium, men mislykkes.
    24'
    Senegal, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mohamed Abdel Monem vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Mohamed Salah (Egypt) løfter inn en corner fra høyre på Cairo International Stadium.
    29'
    I Al Nasr slår Mohamed Salah en corner fra venstre.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for Senegal er nær straffområde.
    31'
    Gult kort til Egypt
    Mahmoud Hamdi
    Mahmoud Hamdi (Egypt) får et gult kort av dommer Jean-Jacques Ngambo Ndala.
    31'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Senegal.
    34'
    Egypt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Sadio Mané
    Sadio Mane (Senegal) kommer seg fri på Cairo International Stadium, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mohamed Abdel Monem (Egypt) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Spillerbytte - Egypt
    Inn: Yasser Ahmed Ibrahim El Hanafi
    Ut: Mohamed Abdel Monem
    Egypt bytter ut Mohamed Abdel Monem som ikke ser ut til å kunne fortsette. Carlos Queiroz blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Yasser Ibrahim.
    39'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Egypt.
    40'
    Mahmoud Hamdi (Egypt) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    Frispark til Egypt på halvdelen til Senegal.
    41'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    42'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Senegal på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    45'
    Gult kort til Senegal
    Nampalys Mendy
    Dommer Jean-Jacques Ngambo Ndala viser Nampalys Mendy (Senegal) det gule kortet.
    45'
    Kan Senegal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+2
    Jean-Jacques Ngambo Ndala tildeler Senegal en corner. Nampalys Mendy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Bouna Sarr (Senegal) slår en corner fra høyre side på Cairo International Stadium.
    49'
    Dommer Jean-Jacques Ngambo Ndala venter med å sette i gang spillet fordi Amr El Solia ligger nede.
    50'
    50'
    Egypt slipper å klare seg uten Amr El Solia som kommer tilbake på banen igjen.
    51'
    52'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala tildeler Senegal en corner. Bouna Sarr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Senegal angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    56'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Egypt på egen banehalvdel.
    58'
    58'
    60'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Famara Diedhiou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Senegal. Inn kommer Bamba Dieng, mens Famara Diedhiou tar plass på benken.
    62'
    63'
    Spillet på Cairo International Stadium er stoppet midlertidig fordi Hamdi Fathi ligger nede.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nampalys Mendy (Senegal) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Hamdi Fathi er på beina igjen og fortsetter kampen på Cairo International Stadium.
    65'
    Nampalys Mendy er tilbake på banen igjen.
    65'
    Frispark Senegal.
    66'
    I Al Nasr slår Mohamed Salah en corner fra høyre.
    69'
    70'
    Senegal angriper i Al Nasr, men blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Omar Marmoush
    Ut: Mostafa Fathi
    Egypt gjør sitt andre bytte. Mostafa Fathi erstattes av Omar Marmoush.
    72'
    Frispark i en god posisjon for Senegal!
    73'
    76'
    78'
    Trezeguet
    Dommer Jean-Jacques Ngambo Ndala gir Trezeguet (Egypt) et gult kort.
    78'
    Bouna Sarr (Senegal) løfter inn en corner fra høyre på Cairo International Stadium.
    79'
    Mohamed El Shenawy ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    81'
    Mohamed El Shenawy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    82'
    Skade: Senegal
    83'
    Tilbake fra skade: Senegal
    84'
    Omar Marmoush (Egypt) slår en corner fra venstre side på Cairo International Stadium.