Frispark til Ecuador på halvdelen til Chile.
    Dommeren gir Sebastian Vegas (Chile) et gult kort.
    13'
    Angel Mena vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Sjanse i Quito! Junior Sornoza (Ecuador) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    Chile, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Angel Mena ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Quito.
    16'
    16'
    17'
    Eduardo Vargas
    Chile fosser forover og Eduardo Vargas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    Ecuador, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Offside! Eduardo Vargas (Chile) er alene igjennom, men dommer Facundo Tello ser at linjemannen er oppe med flagget.
    19'
    Spillet på Estadio Rodrigo Paz Delgado er stoppet midlertidig fordi Hernan Galindez ligger nede.
    20'
    Hernan Galindez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    Gult kort til Ecuador
    Enner Valencia
    Enner Valencia (Ecuador) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    21'
    Charles Aranguiz (Chile) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    23'
    Charles Aranguiz (Chile) slår en corner fra høyre side på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    24'
    I Quito slår Charles Aranguiz en corner fra venstre.
    25'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Ecuador på egen banehalvdel.
    25'
    Facundo Tello tildeler Ecuador en corner. Junior Sornoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Ecuador tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Chile like utenfor Ecuador-området.
    33'
    Paulo Diaz
    Målsjanse! Paulo Diaz (Chile) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hernan Galindez (Ecuador) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Spillerbytte - Ecuador
    Inn: Pedro Ortiz
    Ut: Hernan Ismael Galindez
    Gustavo Alfaro (Ecuador) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Pedro Ortiz erstatter Hernan Galindez som sannsynligvis er skadet.
    36'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Ecuador.
    37'
    Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Charles Aranguiz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    Chile slipper å klare seg uten Charles Aranguiz som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    Junior Sornoza (Ecuador) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    40'
    Jean Meneses
    Chile angriper i Quito. Jean Meneses avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Hjørnespark til Chile
    43'
    Hjørnespark til Ecuador
    45'
    45'+1
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Jose Hurtado
    Målsjanse på Estadio Rodrigo Paz Delgado! Jose Hurtado fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    Frispark for Chile på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Moisés Caicedo
    Ecuador angriper. Moisés Caicedo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    I Quito slår Charles Aranguiz en corner fra høyre.
    53'
    56'
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Chile) avanserer forover på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Chile på egen banehalvdel.
    56'
    Inn: Byron David Castillo Segura
    Ut: Jose Hurtado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ecuador. Inn kommer Byron Castillo, mens Jose Hurtado tar plass på benken.
    57'
    Inn: Gonzalo Plata
    Ut: Jose Cifuentes
    Ecuador bytter ut Jose Cifuentes med Gonzalo Plata. Dette er det tredje byttet som Gustavo Alfaro gjør i dagens kamp.
    57'
    58'
    Enzo Roco
    Enzo Roco (Chile) får et gult kort av dommer Facundo Tello.
    58'
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Charles Aranguiz (Chile) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Facundo Tello tildeler Ecuador en corner. Pervis Estupinan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    63'
    Rødt kort til Ecuador
    Junior Sornoza sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Ecuador må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    63'
    Charles Aranguiz er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    64'
    Dommer Facundo Tello venter med å sette i gang spillet fordi Claudio Baeza ligger nede.
    65'
    Claudio Baeza er tilbake på banen igjen.
    66'
    67'
    Dommer Facundo Tello ser at linjemannen løfter flagget, og Chiles Eduardo Vargas blåses av for offside.
    69'
    Frispark Chile.
    70'
    71'
    Dommer Facundo Tello viser Eduardo Vargas (Chile) det gule kortet.
    71'
    Inn: Michael Estrada
    Ut: Enner Valencia
    Bytte for Ecuador. Michael Estrada kommer inn for Enner Valencia på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    73'
    Gonzalo Plata (Ecuador) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    73'
    Pervis Estupinan (Ecuador) slår en corner fra venstre side på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    74'
    Michael Estrada
    Ecuador angriper, men avslutningen til Michael Estrada går utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Pablo Galdames
    Ut: Mauricio Isla
    Martin Lasarte gjør dagens første bytte i Quito, når han tar ut Mauricio Isla og setter inn Pablo Galdames.
    75'
    77'
    79'
    Inn: Diego Martin Valencia Morello
    Ut: Jean Meneses
    Martin Lasarte (Chile) gjør sitt andre bytte for dagen. Diego Valencia erstatter Jean Meneses.
    79'
    Inn: Tomás Alarcon
    Ut: Claudio Baeza
    Claudio Baeza, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Tomás Alarcon kommer inn for Chile.
    79'
    80'
    Charles Aranguiz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Inn: Diego Valdes
    Ut: Charles Aranguiz
    Diego Valdes (Chile) erstatter Charles Aranguiz som ser ut til å måtte forlate Estadio Rodrigo Paz Delgado med en skade.
    82'
    83'
    Pablo Galdames
    Pablo Galdames (Chile) kommer seg fri på Estadio Rodrigo Paz Delgado, men avslutningen går utenfor.
    84'
    85'
    Michael Estrada (Ecuador) vinkes av for offside i Quito.
    86'
    86'
    Offside! Arturo Vidal blir vinket av og Chile må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Pablo Galdames (Chile) avanserer forover på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    Frispark til Chile på halvdelen til Ecuador.
    90'+1
    90'+2
    Facundo Tello tildeler Ecuador en corner. Pervis Estupinan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.