546
    Kampen er i gang på Olimpiysky National Sports Complex.
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til FC Dynamo Kiev.
    1'
    Anthony Taylor tildeler Benfica Lisbon en corner. Everton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Frispark for FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    5'
    Everton (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.
    7'
    Frisparket tildelt FC Dynamo Kiev er farlig nær Benfica Lisbons målområde.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vitaliy Buyalskiy (FC Dynamo Kiev) vrir seg av smerte i gresset.
    9'
    Mykola Shaparenko
    FC Dynamo Kiev fosser forover og Mykola Shaparenko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Vitaliy Buyalskiy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    10'
    I Kiev slår Carlos De Pena en corner fra venstre.
    10'
    Everton (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    13'
    Jan Vertonghen
    Benfica Lisbon angriper på Olimpiysky National Sports Complex, men Jan Vertonghen header utenfor.
    13'
    FC Dynamo Kiev angriper, men Anthony Taylor blåser for offside.
    14'
    Frispark FC Dynamo Kiev.
    15'
    En av FC Dynamo Kievs spillere blir avblåst for offside.
    16'
    I Kiev slår Mykola Shaparenko en corner fra venstre.
    18'
    En av FC Dynamo Kievs spillere blir avblåst for offside på Olimpiysky National Sports Complex.
    18'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Benfica
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) pådrar seg et gult kort.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Benfica Lisbon er nær straffområde.
    25'
    FC Dynamo Kiev tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    FC Dynamo Kiev angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    I Kiev har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Rafa Silva
    Sjanse! Benfica Lisbon avanserer forover, men Rafa Silva avslutter utenfor.
    40'
    Roman Yaremchuk
    Sjanse til Benfica Lisbon! Roman Yaremchuk er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    FC Dynamo Kiev, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Vitaliy Mykolenko
    Målsjanse på Olimpiysky National Sports Complex! Vitaliy Mykolenko fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    44'
    Roman Yaremchuk (Benfica Lisbon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    45'+1
    Everton
    Målsjanse til Benfica Lisbon! Everton treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    52'
    Gult kort til FC Dynamo Kiev
    Serhiy Sydorchuk
    Serhiy Sydorchuk (FC Dynamo Kiev) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Benfica Lisbon angriper i Kiev. Roman Yaremchuk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Everton
    Benfica Lisbon angriper. Everton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Nemanja Radonjic
    Ut: Everton
    Benfica Lisbon bytter ut Everton med Nemanja Radonjic.
    59'
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Gilberto
    Jorge Jesus (Benfica Lisbon) gjør sitt andre bytte for dagen. Valentino Lazaro erstatter Gilberto.
    59'
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Roman Yaremchuk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Darwin Nunez, mens Roman Yaremchuk tar plass på benken.
    59'
    Spillerbytte - FC Dynamo Kiev
    Inn: Denys Garmash
    Ut: Ilia Shkurin
    FC Dynamo Kiev gjør sitt første bytte. Ilia Shkurin erstattes av Denys Garmash.
    59'
    Anthony Taylor tildeler FC Dynamo Kiev en corner. Viktor Tsygankov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Offside! Denys Garmash (FC Dynamo Kiev) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    67'
    FC Dynamo Kiev fosser fremover, men Anthony Taylor blåser for offside på Olimpiysky National Sports Complex.
    69'
    71'
    Julian Weigl
    Dommer Anthony Taylor gir Julian Weigl (Benfica Lisbon) et gult kort.
    71'
    FC Dynamo Kiev angriper i Kiev, men blir avblåst for offside.
    72'
    Frispark Benfica Lisbon.
    73'
    Illia Zabarnyi
    Dommeren gir Illia Zabarnyi (FC Dynamo Kiev) et gult kort.
    73'
    74'
    I Kiev har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Inn: Oleksandr Karavaev
    Ut: Viktor Tsygankov
    Mircea Lucescu gjør dagens andre bytte i Kiev, når han tar ut Viktor Tsygankov og setter inn Oleksandr Karavaev.
    76'
    Inn: Benjamin Verbic
    Ut: Carlos De Pena
    Bytte for FC Dynamo Kiev. Benjamin Verbic kommer inn for Carlos De Pena på Olimpiysky National Sports Complex.
    76'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    78'
    82'
    Denys Garmash
    Denys Garmash (FC Dynamo Kiev) mottar sitt første gule kort for dagen på Olimpiysky National Sports Complex.
    82'
    83'
    Inn: Adel Taarabt
    Ut: Joao Mario
    Benfica Lisbon bytter ut Joao Mario med Adel Taarabt. Dette er det fjerde byttet som Jorge Jesus gjør i dagens kamp.
    85'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kiev fordi Rafa Silva får behandling for en skade på banen.
    88'
    Rafa Silva er tilbake på banen igjen.
    90'
    Inn: Pizzi
    Ut: Rafa Silva
    Pizzi (Benfica Lisbon) erstatter Rafa Silva som ser ut til å måtte forlate Olimpiysky National Sports Complex med en skade.
    90'
    Vitaliy Buyalskiy
    Sjanse til FC Dynamo Kiev! Vitaliy Buyalskiy er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    90'+2
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) slår en corner fra venstre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    90'+2
    Denys Garmash (FC Dynamo Kiev) prøver å heade ballen i mål på Olimpiysky National Sports Complex, men mislykkes.
    90'+2
    90'+2
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.