Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Simon Strand (IF Elfsborg) det gule kortet.
    2'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    2'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    2'
    I Stockholm slår Magnus Eriksson en corner fra høyre.
    4'
    6'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    7'
    Kalle Holmberg
    Målsjanse på Tele2 Arena! Kalle Holmberg fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    IF Elfsborg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Edward Chilufya
    Edward Chilufya (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    12'
    Per Frick
    Per Frick skyter i stolpen! Nære på for IF Elfsborg.
    13'
    13'
    Frispark IF Elfsborg.
    14'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IF Elfsborg.
    17'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    18'
    Jacob Une Larsson
    I Stockholm header Jacob Une Larsson (Djurgårdens IF) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Frederik Holst vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Frederik Holst er tilbake i kampen igjen.
    20'
    Mål for IF Elfsborg!
    Djurgårdens IF 0 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Simon Olsson
    Målgivende: Per Frick
    Simon Olsson header ballen i mål og IF Elfsborg tar ledelsen 0-1 på Tele2 Arena. Per Frick sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Simon Olsson
    Målsjanse! Simon Olsson (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    26'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Magnus Eriksson
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Tele2 Arena.
    26'
    29'
    Sjanse til Djurgårdens IF! Edward Chilufya er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Per Frick
    Per Frick (IF Elfsborg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    31'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Djurgårdens IF en corner. Magnus Eriksson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Edward Chilufya (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    32'
    33'
    Skudd utenfor mål, IF Elfsborg
    34'
    Sjanse! Djurgårdens IF avanserer forover, men Magnus Eriksson avslutter utenfor.
    36'
    IF Elfsborg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Djurgårdens IF.
    37'
    Andre Romer
    Andre Romer (IF Elfsborg) får et gult kort av dommer Mohammed Al-Hakim.
    37'
    Kan IF Elfsborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    42'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Edward Chilufya (Djurgårdens IF) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    43'
    43'
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm. Magnus Eriksson fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    Per Frick
    Per Frick (IF Elfsborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Elliot Käck
    Elliot Kack får gult kort og må stå over en kamp for Djurgårdens IF!
    45'+1
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    45'+3
    Hjalmar Ekdal
    Djurgårdens IF angriper på Tele2 Arena. Hjalmar Ekdal header utenfor.
    45'+3
    IF Elfsborg fosser fremover, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside på Tele2 Arena.
    48'
    Kalle Holmberg (Djurgårdens IF) kommer seg fri på Tele2 Arena, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Djurgårdens IF 0 - 2 IF Elfsborg
    Mål: Rasmus Alm
    Mål! Rasmus Alm øker IF Elfsborgs ledelse til 0-2 på Tele2 Arena.
    50'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Djurgårdens IF en corner. Emmanuel Banda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    53'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    57'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IF Elfsborg like utenfor Djurgårdens IF-området.
    57'
    60'
    63'
    63'
    Dommer Mohammed Al-Hakim gir Hjalmar Ekdal (Djurgårdens IF) et gult kort.
    63'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Kalle Holmberg
    Djurgårdens IF bytter ut Kalle Holmberg med Joel Asoro. Dette er det første byttet som Kim Bergstrand gjør i dagens kamp.
    64'
    64'
    Djurgårdens IF angriper, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside.
    65'
    65'
    66'
    Emmanuel Banda
    Djurgårdens IF angriper på Tele2 Arena, men Emmanuel Banda header utenfor.
    68'
    Inn: Albion Ademi
    Ut: Nicklas Bärkroth
    Bytte for Djurgårdens IF. Albion Ademi kommer inn for Nicklas Bärkroth på Tele2 Arena.
    71'
    I Stockholm slår Magnus Eriksson en corner fra venstre.
    72'
    Rasmus Alm
    Sjanse i Stockholm! Rasmus Alm (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    73'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Jeppe Okkels
    IF Elfsborg gjør sitt første bytte. Jeppe Okkels erstattes av Alexander Bernhardsson.
    75'
    Frisparket tildelt Djurgårdens IF er farlig nær IF Elfsborgs målområde.
    77'
    Djurgårdens IF 0 - 3 IF Elfsborg
    Målgivende: Alexander Bernhardsson
    Mål! IF Elfsborg øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Rasmus Alm på Tele2 Arena. Flott spill fra Alexander Bernhardsson før målet.
    77'
    Joel Asoro
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Joel Asoro treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Isak Hien
    Ut: Edward Chilufya
    Kim Bergstrand gjør dagens tredje bytte i Stockholm, når han tar ut Edward Chilufya og setter inn Isak Hien.
    83'
    83'
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Rasmus Alm
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt andre bytte for dagen. Jacob Ondrejka erstatter Rasmus Alm.
    85'
    Frispark i en god posisjon for Djurgårdens IF!
    87'
    88'
    Inn: Samuel Holmen
    Ut: Simon Olsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Samuel Holmen, mens Simon Olsson tar plass på benken.
    88'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    Jimmy Thelin gjør dagens fjerde bytte i Stockholm, når han tar ut Per Frick og setter inn Sveinn Aron Gudjohnsen.
    88'
    89'
    Joel Asoro ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    89'
    90'
    90'+1
    Samuel Holmen
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Samuel Holmen (IF Elfsborg) det gule kortet.
    90'+1
    Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg angriper i Stockholm. Alexander Bernhardsson avslutter på mål, men greier ikke å score.