Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Eraldo Cinari avslutter utenfor.
    Burak Seker signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    I Denizli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark til Denizlispor på halvdelen til Samsunspor.
    Mål for Denizlispor!
    Denizlispor 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Kevin Mayi
    Målgivende: Gokhan Suzen
    Mål! Kevin Mayi (Denizlispor) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Denizli Ataturk Stadium. Det er en fin assist fra Gokhan Suzen.
    12'
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    17'
    Brice Dja Djedje
    Denizlispor angriper i Denizli. Brice Dja Djedje fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Dommer Burak Seker venter med å sette i gang spillet fordi Gokhan Suzen ligger nede.
    22'
    Gokhan Suzen er på beina igjen og fortsetter kampen på Denizli Ataturk Stadium.
    23'
    Yasin Oztekin (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    24'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Hasan Kilic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Hasan Kilic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Denizli Ataturk Stadium.
    28'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Denizli Ataturk Stadium.
    28'
    Burak Seker tildeler Denizlispor en corner. Gokhan Suzen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    I Denizli slår Gokhan Suzen en corner fra høyre.
    31'
    Gokhan Suzen (Denizlispor) løfter inn en corner fra høyre på Denizli Ataturk Stadium.
    31'
    Ismael Diomande
    Målsjanse! Ismael Diomande (Samsunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frispark Denizlispor.
    33'
    Antonio Manuel Fernandes Mendes
    Samsunspor avanserer forover i Denizli. Tomane avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Denizlispor fosser fremover, men Burak Seker blåser for offside på Denizli Ataturk Stadium.
    36'
    Yasin Oztekin
    Yasin Oztekin (Samsunspor) kommer seg fri på Denizli Ataturk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Samsunspor angriper i Denizli, men blir avblåst for offside.
    38'
    Muhammed Gonulacar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Muhammed Gonulacar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Denizli.
    40'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Denizlispor.
    44'
    Gult kort til Samsunspor
    Ali Ulgen
    Dommeren gir Ali Ulgen (Samsunspor) et gult kort.
    44'
    45'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Gult kort til Denizlispor
    Ismail Aissati
    Ismail Aissati (Denizlispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Skudd på mål, Samsunspor
    45'+2
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Burak Seker tildeler Samsunspor en corner. Yasin Oztekin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Muhammed Gonulacar
    Sjanse i Denizli! Muhammed Gonulacar (Denizlispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Gokhan Suzen (Denizlispor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    45'+3
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Denizlispor.
    48'
    Mål for Samsunspor!
    Denizlispor 1 - 1 Samsunspor
    Mål: Yasin Oztekin
    Målgivende: Hasan Kilic
    Mål! Yasin Oztekin utligner til 1-1. Hasan Kilic var nest sist på ballen.
    48'
    52'
    Leo Schwechlen
    Leo Schwechlen (Denizlispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    54'
    Muhammed Gonulacar (Denizlispor) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    55'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    55'
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Ogenyi Onazi
    Ut: Brice Dja Djedje
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Denizlispor. Inn kommer Ogenyi Onazi, mens Brice Dja Djedje tar plass på benken.
    57'
    Inn: Mustafa Cecenoglu
    Ut: Mugdat Celik
    Ali Tandogan gjør dagens andre bytte i Denizli, når han tar ut Mugdat Celik og setter inn Mustafa Cecenoglu.
    57'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark Samsunspor.
    61'
    Hakan Cinemre
    Hakan Cinemre (Denizlispor) mottar sitt første gule kort for dagen på Denizli Ataturk Stadium.
    61'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Melih Okutan
    Ut: Eraldo Cinari
    Bytte for Samsunspor. Melih Okutan kommer inn for Eraldo Cinari på Denizli Ataturk Stadium.
    62'
    Offside! Yasin Oztekin (Samsunspor) er alene igjennom, men dommer Burak Seker ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    Kevin Mayi
    Denizlispor angriper, men avslutningen til Kevin Mayi går utenfor.
    67'
    Oguz Yilmaz
    Dommer Burak Seker gir Oguz Yilmaz (Denizlispor) et gult kort.
    69'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Samsunspor får straffe!
    70'
    Samsunspor scorer på straffe!
    Denizlispor 1 - 2 Samsunspor
    Mål: Hasan Kilic
    Samsunspor tar ledelsen 1-2 etter et velplassert straffespark av Hasan Kilic.
    71'
    Inn: Brahim Darri
    Ut: Kevin Mayi
    Kevin Mayi (Denizlispor) erstattes av Brahim Darri.
    71'
    Ali Ulgen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    Samsunspor slipper å klare seg uten Ali Ulgen som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Denizlispor 2 - 2 Samsunspor
    Mål: Omer Hasan Sismanoglu
    Omer Sismanoglu scorer og utligningen er et faktum på Denizli Ataturk Stadium. 2-2.
    75'
    Inn: Alaaddin Okumus
    Ut: Ali Ulgen
    Mehmet Altiparmak (Samsunspor) tar ut Ali Ulgen som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Alaaddin Okumus.
    77'
    Denizlispor 2 - 3 Samsunspor
    Mål: Melih Okutan
    Målgivende: Yasin Oztekin
    Mål! Samsunspor tar ledelsen 2-3 ved Melih Okutan. Flott spill fra Yasin Oztekin før målet.