Guneren45'+2
    Dagens dommer, Abdullah Bugra Taskinsoy, blåser i gang kampen.
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    1'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    2'
    Cem Ekinci
    Målsjanse til MKE Ankaragucu! Cem Ekinci treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mehmet Ali Ulaman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    5'
    Hasan Huseyin Acar (MKE Ankaragucu) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Denizli Ataturk Stadium.
    5'
    Denizlispor slipper å klare seg uten Mehmet Ali Ulaman som kommer tilbake på banen igjen.
    6'
    Hasan Huseyin Acar er tilbake i kampen igjen.
    6'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hasan Huseyin Acar (MKE Ankaragucu) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Mustafa Cecenoglu
    Mustafa Cecenoglu (Denizlispor) kommer seg fri på Denizli Ataturk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Hasan Huseyin Acar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) løfter inn en corner fra høyre på Denizli Ataturk Stadium.
    10'
    Mål for MKE Ankaragucu!
    Denizlispor 0 - 1 MKE Ankaragucu
    Mål: Yusuf Abdioglu
    Mål! Yusuf Abdioglu gir MKE Ankaragucu ledelsen 0-1 i Denizli.
    10'
    MKE Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    En av MKE Ankaragucus spillere blir avblåst for offside på Denizli Ataturk Stadium.
    14'
    Frispark Denizlispor.
    14'
    16'
    16'
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) slår en corner fra høyre side på Denizli Ataturk Stadium.
    20'
    Denizlispor 0 - 2 MKE Ankaragucu
    Mål: Ali Kaan Guneren
    Målgivende: Erdem Ozgenc
    Ali Kaan Guneren header inn 0-2 og MKE Ankaragucu øker ledelsen på Denizli Ataturk Stadium. Erdem Ozgenc sto for den målgivende pasningen.
    20'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Gokhan Suzen
    Gokhan Suzen (Denizlispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    26'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler MKE Ankaragucu en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    33'
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Okan Derici
    Ut: Mehmet Ali Ulaman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Denizlispor. Inn kommer Okan Derici, mens Mehmet Ali Ulaman tar plass på benken.
    34'
    Frispark for MKE Ankaragucu på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Denizlispor
    Ozer Ozdemir
    Ozer Ozdemir (Denizlispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Mehmet Murat Ucar
    MKE Ankaragucu angriper. Mehmet Murat Ucar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    I Denizli slår Mustafa Cecenoglu en corner fra høyre.
    38'
    Mustafa Cecenoglu (Denizlispor) løfter inn en corner fra høyre på Denizli Ataturk Stadium.
    38'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Denizlispor.
    40'
    Rødt kort til MKE Ankaragucu
    Cem Ekinci
    MKE Ankaragucu må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Abdullah Bugra Taskinsoy viser Cem Ekinci det røde kortet.
    40'
    Gokhan Suzen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Muhammed Gonulacar
    Muhammed Gonulacar (Denizlispor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    42'
    MKE Ankaragucu, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Gokhan Suzen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Denizli Ataturk Stadium.
    44'
    I Denizli slår Gokhan Suzen en corner fra venstre.
    44'
    44'
    Eren Derdiyok vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+1
    Denizlispor 0 - 3 MKE Ankaragucu
    Målgivende: Mehmet Murat Ucar
    Ali Kaan Guneren setter ballen i mål og øker MKE Ankaragucus ledelse til 0-3 i Denizli. Mehmet Murat Ucar var nest sist på ballen.
    45'+2
    Eren Derdiyok ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Denizli.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Geraldo
    Ut: Hasan Huseyin Acar
    Hasan Huseyin Acar (MKE Ankaragucu) erstattes av Geraldo.
    46'
    Inn: Erdal Akdari
    Ut: Muhammet Ozkal
    Denizlispor bytter ut Muhammet Ozkal med Erdal Akdari.
    46'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu på egen banehalvdel.
    49'
    Oguz Yilmaz
    Sjanse! Denizlispor avanserer forover, men Oguz Yilmaz avslutter utenfor.
    52'
    54'
    Geraldo
    MKE Ankaragucu fosser forover og Geraldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Denizlispor like utenfor MKE Ankaragucu-området.
    58'
    Inn: Ogenyi Onazi
    Ut: Muhammed Eren Kiryolcu
    Ali Tandogan (Denizlispor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ogenyi Onazi erstatter Muhammed Eren Kiryolcu.
    58'
    Okan Derici
    Sjanse til Denizlispor! Okan Derici er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Okan Derici
    Denizlispor angriper i Denizli. Okan Derici fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Akin Alkan (MKE Ankaragucu) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Inn: Omogbolahan Gregory Ariyibi
    Ut: Eren Derdiyok
    MKE Ankaragucu gjør sitt andre bytte. Eren Derdiyok erstattes av Gboly Ariyibi.
    61'
    Akin Alkan er tilbake på banen igjen.
    62'
    Frispark til Denizlispor på halvdelen til MKE Ankaragucu.
    62'
    Hjørnespark til Denizlispor
    63'
    63'
    Erdal Akdari
    Sjanse i Denizli! Erdal Akdari (Denizlispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Gult kort til MKE Ankaragucu
    Tiago Pinto
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy viser Tiago Pinto (MKE Ankaragucu) det gule kortet.
    64'
    67'
    Ogenyi Onazi
    Ogenyi Onazi (Denizlispor) får et gult kort av dommer Abdullah Bugra Taskinsoy.
    67'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu.
    69'
    70'
    Denizlispor angriper, men avslutningen til Ogenyi Onazi går utenfor.
    73'
    74'
    75'
    Rødt kort til Denizlispor
    Utvisning! Denizlispor må klare seg uten Erdal Akdari resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    75'
    Brahim Darri
    Brahim Darri (Denizlispor) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Erdem Ozgenc
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    77'
    Omogbolahan Gregory Ariyibi
    MKE Ankaragucu avanserer forover i Denizli. Gboly Ariyibi avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Mustafa Cecenoglu (Denizlispor) kommer til en målsjanse på Denizli Ataturk Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Okan Derici
    Okan Derici (Denizlispor) kommer seg fri på Denizli Ataturk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Oguz Yilmaz
    Denizlispor angriper. Oguz Yilmaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Geraldo
    Målsjanse! Geraldo (MKE Ankaragucu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Geraldo
    MKE Ankaragucu angriper i Denizli. Geraldo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Inn: Abdullah Durak
    Ut: Ishak Cakmak
    Ishak Cakmak (MKE Ankaragucu) erstattes av Abdullah Durak.
    84'
    Inn: Aatif Chahechouhe
    Ut: Mehmet Murat Ucar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKE Ankaragucu. Inn kommer Aatif Chahechouhe, mens Mehmet Murat Ucar tar plass på benken.
    84'
    Aatif Chahechouhe (MKE Ankaragucu) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    84'
    Aatif Chahechouhe
    Aatif Chahechouhe (MKE Ankaragucu) kommer til en målsjanse på Denizli Ataturk Stadium, men klarer ikke å score.
    85'
    Geraldo
    Geraldo (MKE Ankaragucu) avanserer forover på Denizli Ataturk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    88'
    Aatif Chahechouhe (MKE Ankaragucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Veton Tusha
    Denizlispor fosser forover og Veton Tusha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Inn: Ulas Yilmaz
    Ut: Ali Kaan Guneren
    MKE Ankaragucu bytter ut Ali Kaan Guneren med Ulas Yilmaz.
    90'+2
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy venter med å sette i gang spillet fordi Tiago Pinto ligger nede.