I Denizli slår Ilyas Kubilay Yavuz en corner fra høyre.
    Mål for Kocaelispor!
    Denizlispor 0 - 1 Kocaelispor
    Mål: Dino Ndlovu
    Målgivende: Michael Pereira
    Dino Ndlovu dundrer ballen i mål og Kocaelispor tar ledelsen 0-1 på Denizli Ataturk Stadium. Flott spill fra Michael Pereira før målet.
    5'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Kocaelispor) slår en corner fra høyre side på Denizli Ataturk Stadium.
    10'
    Davut Dakul Celik tildeler Kocaelispor en corner. Ilyas Kubilay Yavuz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Davut Dakul Celik signaliserer et frispark til Denizlispor.
    12'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Kocaelispor) løfter inn en corner fra høyre på Denizli Ataturk Stadium.
    18'
    Benhur Keser
    Målsjanse! Benhur Keser (Kocaelispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Kocaelispor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    18'
    I Denizli slår Ilyas Kubilay Yavuz en corner fra venstre.
    20'
    Davut Dakul Celik tildeler Denizlispor en corner. Ogenyi Onazi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Ogenyi Onazi (Denizlispor) løfter inn en corner fra venstre på Denizli Ataturk Stadium.
    23'
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til Denizlispor på halvdelen til Kocaelispor.
    30'
    Ogenyi Onazi (Denizlispor) slår en corner fra høyre side på Denizli Ataturk Stadium.
    35'
    Davut Dakul Celik signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    41'
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Mustafa Cecenoglu
    Ut: Veton Tusha
    Serhat Gulpinar (Denizlispor) gjør sitt første bytte for dagen. Mustafa Cecenoglu erstatter Veton Tusha.
    46'
    Frispark Denizlispor.
    46'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Skade: Kocaelispor
    49'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Frisparket tildelt Denizlispor er farlig nær Kocaelispors målområde.
    51'
    Hakan Cinemre
    Denizlispor angriper på Denizli Ataturk Stadium. Hakan Cinemre header utenfor.
    51'
    Kocaelispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    54'
    58'
    Hakan Cinemre (Denizlispor) kommer seg fri på Denizli Ataturk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Inn: Ozer Ozdemir
    Ut: Omer Hasan Sismanoglu
    Denizlispor gjør sitt andre bytte. Omer Sismanoglu erstattes av Ozer Ozdemir.
    60'
    Inn: Brice Dja Djedje
    Ut: Ogenyi Onazi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Denizlispor. Inn kommer Brice Dja Djedje, mens Ogenyi Onazi tar plass på benken.
    61'
    Spillerbytte - Kocaelispor
    Inn: Bryan Cabezas
    Ut: Michael Pereira
    Mustafa Resit Akcay gjør dagens første bytte i Denizli, når han tar ut Michael Pereira og setter inn Bryan Cabezas.
    61'
    Davut Dakul Celik tildeler Denizlispor en corner. Ismail Aissati sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Frispark for Kocaelispor på egen banehalvdel.
    61'
    64'
    Davut Dakul Celik signaliserer et frispark til Kocaelispor på egen banehalvdel.
    67'
    67'
    68'
    Inn: Mugdat Celik
    Ut: Hakan Cinemre
    Bytte for Denizlispor. Mugdat Celik kommer inn for Hakan Cinemre på Denizli Ataturk Stadium.
    68'
    Gult kort til Kocaelispor
    Bryan Cabezas
    Bryan Cabezas (Kocaelispor) mottar sitt første gule kort for dagen på Denizli Ataturk Stadium.
    69'
    Yilmaz Ozeren
    Yilmaz Ozeren (Kocaelispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    72'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Atila Turan
    Dommer Davut Dakul Celik viser Atila Turan (Kocaelispor) det gule kortet.
    72'
    Inn: Mouhamed Diop
    Ut: Ilyas Kubilay Yavuz
    Kocaelispor bytter ut Ilyas Kubilay Yavuz med Mouhamed Diop. Dette er det andre byttet som Mustafa Resit Akcay gjør i dagens kamp.
    74'
    Georges Mandjeck vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Ismail Aissati (Denizlispor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    77'
    Georges Mandjeck kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Denizli Ataturk Stadium.
    77'
    Georges Mandjeck
    Georges Mandjeck (Kocaelispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Mål for Denizlispor!
    Denizlispor 1 - 1 Kocaelispor
    Mål: Oguz Yilmaz
    Oguz Yilmaz scorer og utligner dermed til 1-1.
    79'
    Davut Dakul Celik tildeler Kocaelispor en corner. Mehmet Tas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.