0-1
0-2
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Ozer Ozdemir (Denizlispor) løfter inn en corner fra venstre på Denizli Ataturk Stadium.
    2'
    Skudd på mål, Bandirmaspor
    5'
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    5'
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd utenfor mål, Denizlispor
    8'
    Bandirmaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    10'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Denizlispor
    Huseyin Furkan Uslu
    Huseyin Furkan Uslu (Denizlispor) får et gult kort av dommer Direnc Tonusluoglu.
    12'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    13'
    Dogan Can Davas
    Dogan Can Davas (Bandirmaspor) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    13'
    14'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Denizlispor.
    16'
    Philippe Keny
    Philippe Keny (Bandirmaspor) avanserer forover på Denizli Ataturk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    17'
    Guy Michel Landel (Bandirmaspor) vinkes av for offside i Denizli.
    18'
    I Denizli får Philippe Keny (Bandirmaspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    19'
    19'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Caner Cavlan
    Caner Cavlan (Bandirmaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Mål for Bandirmaspor!
    Denizlispor 0 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Burak Suleyman
    Målgivende: Okan Alkan
    Mål! Burak Suleyman (Bandirmaspor) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Denizli Ataturk Stadium. Okan Alkan sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Philippe Keny (Bandirmaspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Dogan Can Davas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Dogan Can Davas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    I Denizli slår Caner Cavlan en corner fra høyre.
    33'
    Frispark Bandirmaspor.
    35'
    36'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    37'
    Denizlispor 0 - 2 Bandirmaspor
    Mål: Levent Aycicek
    Målgivende: Philippe Keny
    I Denizli øker Bandirmaspor ledelsen til 0-2 takket være et mål av Levent Aycicek. Det er en fin assist fra Philippe Keny.
    39'
    40'
    Sjanse til Bandirmaspor! Philippe Keny er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Caner Cavlan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Burak Suleyman
    Målsjanse til Bandirmaspor! Burak Suleyman treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Murathan Sutcu
    Ut: Kadir Kurt
    Denizlispor gjør sitt første bytte. Kadir Kurt erstattes av Murathan Sutcu.
    46'
    Inn: Ferhat Erdogan
    Ut: Muhammed Eren Kiryolcu
    Ali Tandogan gjør dagens andre bytte i Denizli, når han tar ut Muhammed Eren Kiryolcu og setter inn Ferhat Erdogan.
    46'
    Spillet på Denizli Ataturk Stadium er stoppet midlertidig fordi Emre Saglik ligger nede.
    48'
    Denizlispor slipper å klare seg uten Emre Saglik som kommer tilbake på banen igjen.
    49'
    51'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Dogan Can Davas (Bandirmaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Oguz Yilmaz (Denizlispor) løfter inn en corner fra venstre på Denizli Ataturk Stadium.
    52'
    Bandirmaspor angriper i Denizli. Caner Cavlan fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frispark Denizlispor.
    54'
    Bandirmaspor angriper, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside.
    57'
    Gorkem Can
    Gorkem Can (Denizlispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    62'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Burak Suleyman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    I Denizli header Philippe Keny (Bandirmaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    I Denizli slår Burak Suleyman en corner fra venstre.
    66'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Denizlispor.
    67'
    Caner Cavlan (Bandirmaspor) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Denizli fordi Emre Saglik får behandling for en skade på banen.
    68'
    Denizlispor slipper å klare seg uten Emre Saglik som kommer tilbake på banen i Denizli.
    69'
    Denizlispor fosser fremover, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside på Denizli Ataturk Stadium.
    69'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Selcuk Alibaz
    Ut: Dogan Can Davas
    Bandirmaspor bytter ut Dogan Can Davas med Selcuk Alibaz. Dette er det første byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    69'
    Burak Suleyman (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    71'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Alihan Kalkan
    Ut: Mehmet Ali Ulaman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Denizlispor. Inn kommer Alihan Kalkan, mens Mehmet Ali Ulaman tar plass på benken.
    76'
    Burak Suleyman (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på Denizli Ataturk Stadium.
    76'
    77'
    80'
    Inn: Arb Manaj
    Ut: Guy Lucien Michel Landel
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Arb Manaj erstatter Guy Michel Landel.
    81'
    Inn: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Ut: Burak Suleyman
    Burak Suleyman (Bandirmaspor) erstattes av Chukwuma Emmanuel Akabueze.
    81'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    83'
    Inn: Emirhan Kascioglu
    Ut: Ozer Ozdemir
    Bytte for Denizlispor. Emirhan Kascioglu kommer inn for Ozer Ozdemir på Denizli Ataturk Stadium.
    83'
    Dommer Direnc Tonusluoglu venter med å sette i gang spillet fordi Remi Mulumba ligger nede.
    83'
    Remi Mulumba er på beina igjen og fortsetter kampen på Denizli Ataturk Stadium.
    84'
    Veton Tusha (Denizlispor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Denizli Ataturk Stadium.
    84'
    Veton Tusha er tilbake i kampen igjen.
    87'
    Inn: Asim Aksungur
    Ut: Veton Tusha
    Denizlispor bytter ut Veton Tusha som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ali Tandogan blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Asim Aksungur.
    88'
    89'
    89'
    Inn: Hakan Bilgic
    Ut: Levent Aycicek
    Bandirmaspor bytter ut Levent Aycicek med Hakan Bilgic.
    90'
    Inn: Suleyman Lus
    Ut: Caner Cavlan
    Bandirmaspor bytter ut Caner Cavlan med Suleyman Lus. Dette er det femte byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    90'
    90'+3
    Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Bandirmaspor avanserer forover i Denizli. Chukwuma Emmanuel Akabueze avslutter, men treffer ikke mål.