Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark til Degerfors IF på halvdelen til Varbergs BoIS.
    2'
    Sargon Abraham
    Degerfors IF angriper i Degerfors. Sargon Abraham avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Varbergs BoIS, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Varbergs BoIS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Jean Carlos (Varbergs BoIS) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    14'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    14'
    Albert Ejupi
    Målsjanse! Albert Ejupi (Varbergs BoIS) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Hjørnespark til Degerfors IF
    22'
    23'
    I Degerfors slår Abdelrahman Saidi en corner fra høyre.
    26'
    Gustav Granath
    Gustav Granath (Degerfors IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    En av Varbergs BoISs spillere blir avblåst for offside på Stora Valla.
    27'
    Frispark for Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    28'
    Jean Carlos (Varbergs BoIS) løfter inn en corner fra høyre på Stora Valla.
    30'
    31'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    32'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Varbergs BoIS.
    35'
    Abdelrahman Boudah
    Degerfors IF angriper, men avslutningen til Abdelrahman Saidi går utenfor.
    37'
    37'
    Granit Maqedonci tildeler Degerfors IF en corner. Abdelrahman Saidi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Frispark Varbergs BoIS.
    41'
    Frisparket tildelt Varbergs BoIS er farlig nær Degerfors IFs målområde.
    44'
    44'
    Tashreeq Matthews
    Sjanse! Varbergs BoIS avanserer forover, men Tashreeq Matthews avslutter utenfor.
    46'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Hjørnespark til Varbergs BoIS
    50'
    Det blir farlig! Frispark for Degerfors IF er nær straffområde.
    52'
    Des Kunst
    Målsjanse på Stora Valla! Des Kunst fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Oliver Alfonsi
    Varbergs BoIS avanserer forover på Stora Valla og Oliver Alfonsi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Degerfors IF.
    53'
    53'
    Gideon Mensah
    Varbergs BoIS angriper i Degerfors. Gideon Mensah fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Sargon Abraham (Degerfors IF) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    57'
    57'
    Mål for Degerfors IF!
    Degerfors IF 1 - 0 Varbergs BoIS
    Mål: Victor Edvardsen
    Målgivende: Gustav Granath
    Victor Edvardsen dundrer ballen i mål og Degerfors IF tar ledelsen 1-0 på Stora Valla. Gustav Granath sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Villiam Dahlstrom
    Ut: Sargon Abraham
    Tobias Solberg (Degerfors IF) gjør sitt første bytte for dagen. Villiam Dahlstrom erstatter Sargon Abraham.
    59'
    60'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark i en god posisjon for Varbergs BoIS!
    61'
    Gult kort til Degerfors IF
    Christos Gravius
    Christos Gravius (Degerfors IF) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    61'
    63'
    65'
    Spillerbytte - Varbergs BoIS
    Inn: Simon Karlsson Adjei
    Ut: Oliver Alfonsi
    Oliver Alfonsi (Varbergs BoIS) erstattes av Simon Karlsson Adjei.
    65'
    Inn: Victor Karlsson
    Ut: Gideon Mensah
    Bytte for Varbergs BoIS. Victor Karlsson kommer inn for Gideon Mensah på Stora Valla.
    65'
    Inn: Anton Liljenback
    Ut: Ryan Moon
    Varbergs BoIS bytter ut Ryan Moon med Anton Liljenback.
    65'
    67'
    I Degerfors slår Tashreeq Matthews en corner fra venstre.
    68'
    Mål for Varbergs BoIS!
    Degerfors IF 1 - 1 Varbergs BoIS
    Mål: Tashreeq Matthews
    Målgivende: Victor Karlsson
    Utligning! Tashreeq Matthews setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Victor Karlsson før målet.
    77'
    Inn: Luke Le Roux
    Ut: Robin Tranberg
    Varbergs BoIS bytter ut Robin Tranberg med Luke Le Roux. Dette er det fjerde byttet som Joakim Persson gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Adama Fofana
    Ut: Des Kunst
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Varbergs BoIS. Inn kommer Adama Fofana, mens Des Kunst tar plass på benken.
    78'
    Inn: Jonathan Tamini
    Ut: Gustav Granath
    Degerfors IF gjør sitt andre bytte. Gustav Granath erstattes av Jonathan Tamimi.
    78'
    82'
    Skudd utenfor mål, Varbergs BoIS
    82'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Degerfors IF.
    84'
    Gult kort til Varbergs BoIS
    Dommer Granit Maqedonci viser Albert Ejupi (Varbergs BoIS) det gule kortet.
    84'
    Inn: Adhavan Rajamohan
    Ut: Johan Bertilsson
    Degerfors IF gjør sitt tredje bytte. Johan Bertilsson erstattes av Adhavan Rajamohan.
    85'
    85'
    86'
    Tashreeq Matthews (Varbergs BoIS) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Victor Karlsson
    Victor Karlsson (Varbergs BoIS) kommer seg fri på Stora Valla, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Varbergs BoIS avanserer forover i Degerfors. Victor Karlsson avslutter, men treffer ikke mål.